| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: در آغوش مادر
(View Stats)
تشکرها: 804
تشکر شده 752 بار در 328 پست
کتاب مورد علاقه : ندارم حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز 3 – ضرورت یاد مرگ ای بندگان خدا ! آمادگی های لازم را برای مرگ فراهم کنید ، که مرگ جریانی بزرگ و مشکلی سنگین به همراه خواهد آورد ، یا خیری که پس از آن شری وجود نخواهد داشت و یا شری که هرگز نیکی با آن نخواهد بود ! پس چه کسی از عمل کننده برای بهشت ، به بهشت نزدیک تر؟ و چه کسی از عمل کننده برای آتش ، به آتش نزدیک تر است؟ شما همه ، شکار آماده مرگ می باشید ، اگر توقف کنید ، شما را میگیرد و اگر فرار کنید ، به شما میرسد. مرگ از سایه شما به شما نزدیک تر است ، نشانه مرگ بر پیشانی شما زده شد ، دنیا پشت سر شما در حال در هم پیچیده شدن است . پس بترسید از آتشی که ژرفای آن زیاد و حرارتش شدید و عذابش نو به نو وارد میشود ، در جایگاهی که رحمت در آن وجود ندارد و سخن کسی را نمی شنوند و ناراحتی ها در آن پایان ندارد ! اگر می توانید که ترس از خدا را فراوان و خوش بینی خود را به خدا نیکو گردانید ، چنین کنید ، هر دو را جمع کنید ، زیرا ، خوش بینی به پروردگار باید به اندازه ترسیدن او باشد و آن کس که به خدا خوش بین تر است ، باید بیشتر از دیگران از کیفر الهی بترسد. | ||||||||
| |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: در آغوش مادر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ندارم حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز 4 - اخلاق مدیران اجرایی ای محمد بن ابی بکر ! بدان که من تو را سرپرست بزرگ ترین لشکرم یعنی لشکر مصر ، قرار دادم . بر تو سزاوار است که با خواسته های دل مخالفت کرده و از دین خود دفاع کنی ، هر چند ساعتی از عمر تو باقی نمانده باشد . خدا را در راضی نگه داشتن مردم به خشم نیاور ، زیرا خشنودی خدا جایگزین هر چیزی بوده اما هیچ چیز جایگزین خشنودی خدا نمیشود . نماز را در وقت خودش به جای آر ، نه اینکه در بیکاری زودتر از وقتش بخوانی و به هنگام درگیری و کار ، آنرا به تأخیر بیاندازی ، و بدان که تمام کردار خوبت در گرو نماز است . | ||||||||
| |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ندارم حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز امام هدایت گر ، و زمامدار گمراهی ، هیچ گاه مساوی نخواهند بود ، چنان که دوستان پیامبر ( ص ) و دشمنانش برابر نیستند. پیامبر اسلام ( ص ) به من فرمود : « بر امت اسلام ، نه از مؤمن و نه از مشرک هراسی ندارم ، زیرا مؤمن را ایمانش بازداشته و مشرک را خداوند به جهت شرک او نابود می سازد ، من بر شما از هر منافقی میترسم که درونی دو چهره و زبانی عالمانه دارد ، گفتارش دلپسند و رفتارش زشت و ناپسند است. » | ||||||||
| |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ندارم حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز خلاصه ای از خطبه 192 ( این خطبه را " قاصعه " یعنی تحقیر کننده نامیدند ، که در آن ارزش های جاهلی را کوچک و خوار شمرد و از طولانی ترین سخنرانی های امام است که در سال 40 هجری در حالی که سوار بر اسب بود ، ایراد فرمود.) 1 – والایی پروردگار ستایش خداوندی را سزاست که لباس عزت و بزرگی پوشید و آن دو را برای خود انتخاب و از دیگر پدیده ها باز داشت . آن دو را مرز میان خود و دیگران قرار داد و آن دو را برای بزرگی و عظمت خویش برگزید و لعنت کرد آن کس را که در آرزوی بزرگی و عزت با خدا به ستیزه برخیزد . از این رو فرشتگان مقرب خود را آزمود و فروتنان را از گردنکشان جدا فرمود . با آنکه از آنچه در دل هاست ، و از اسرار نهان آگاه است ، به فرشتگان فرمود : « من بشری را از گل و خاک می آفرینم ، آنگاه که آفرینش او به اتمام رسید و روح در او دمیدم ، برای او سجده کنید ، فرشتگان همه سجده کردند مگر ابلیس (سوره حجر، 29 - 31 ) » که حسادت او را فرا گرفت. | ||||||||
| |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ندارم حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز 2 – نکوهش تکبر و خودپسندی شیطان شیطان بر آدم به جهت خلقت او از خاک ، فخر فروخت و با تکیه به اصل خود که از آتش است ، دچار تعصب و غرور شد . پس شیطان دشمن خدا و پیشوای متعصب ها و سر سلسله متکبران است ، که اساس عصبیت را بنا نهاد و بر لباس کبریایی و عظمت با خدا در افتاد ، لباس بزرگی را بر تن پوشید و پوشش تواضع و فروتنی را از تن در آورد . آیا نمی نگرید که خدا به خاطر خود بزرگ بینی ، او را کوچک ساخت؟ و به جهت بلند پروازی او را پست خوار گردانید ، پس او را در دنیا طرد شده قرار داد و آتش جهنم را در قیامت برای او مهیا فرمود . | ||||||||
| |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 2,911
تشکر شده 3,970 بار در 678 پست
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز 3 – آزمایش ها ، درمان تکبر خداوند اگر اراده میکرد ، آدم را از نوری که چشم ها را خیره کند و زیباییش عقل ها را مبهوت سازد و عطر و پاکیزگی اش حس بویایی را تسخیر کند ، می آفرید ، که اگر چنین میکرد ، آزمایش فرشتگان برای سجده آدم آسان بود ، اما خداوند مخلوقات خود را با اموری که آگاهی ندارند آزمایش میکند ، تا بد و خوب تمییز داده شود و تکبر و خودپسندی را از آنها بزداید و خود بزرگ بینی را از آنان دور کند . پس از آنچه خداوند نسبت به ابلیس انجام داد ، عبرت گیرید ، زیرا خداوند اعمال فراوان و کوشش های مدام او را با تکبر از بین برد . او شش هزار سال عبادت کرد اما با ساعتی تکبر ، همه را نابود کرد . چگونه ممکن است پس از ابلیس ، فرد دیگری همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند؟ نه ، هرگز ! خداوند هیچ گاه انسانی را برای عملی وارد بهشت نمی کند که برای همان عمل فرشته ای را محروم سازد . فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است و بین خدا و خلق ، دوستی خاصی وجود ندارد که به خاطر آن ، حرامی را که بر جهانیان ابلاغ فرموده ، حلال بدارد. اگر گاهی ندانسته به احساس تو خندیدم و یااز روی خودخواهی فقط خودراپسندیدم اگرازدست من درخلوت خود گریه ای کردی اگربد کردم و هرگزبه روی خود نیاوردی اگر زخمی چشیدی گاه گاهی از زبان من اگررنجیده خاطر گشتی ازلحن بیان من حلالم کن . . . . و بعد از آن دعایم کن. . . ! | ||||||||
| |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز 4 – هشدار از دشمنی های شیطان ای بندگان خدا ! از دشمن خدا پرهیز کنید ، مبادا شما را به بیماری خود مبتلا سازد و با ندای خود شما را به حرکت در آورد و با لشکر های سواره و پیاده خود بر شما بتازد ! به جانم سوگند ! شیطان ، تیر خطرناکی برای شکار شما بر چلّه کمان گذارده و تا حد توان کشید و از نزدیک ترین مکان ، شما را هدف قرار داده است و خطاب به خدا گفت : « پروردگارا ! به سبب آنکه مرا دور کردی ، دنیا را در چشم هایشان جلوه میدهم و همه را گمراه خواهم کرد ( حجر ، 39 ) » اما تیری در تاریکی ها و سنگی بدون نشانه روی رها ساخت ، گرچه فرزندان خودپسندی ، و برادران تعصب و خود خواهی و سواران مرکب جهالت و خود پرستی ، او را تصدیق کردند . ویرایش توسط اشوزدنگهه : ۳ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۱۰:۳۷ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز افراد سرکش شما ، تسلیم شیطان شدند ، و طمع ورزی او در شما ، کارگر افتاد و این حقیقت بر همه آشکار گردید و حکومت شیطان بر شما ، استوار شد و با لشکر خویش به شما یورش برد و شما را به ذلت ، سقوط کشانید و شما را به مرز کشتار و خون ریزی کشاند و شما را با فرو کردن نیزه در چشم ها ، بریدن گلوها و کوبیدن مغز ها ، پایمال کرد ، تا شما را به سوی آتشی کشاند که از پیش مهیا گردید. پس شیطان ، بزرگ ترین مانع برای دین داری و زیان بارترین و آتش افروز ترین فرد برای دنیای شماست ! شیطان ، از کسانی که دشمن سرسخت شما هستند و برای در هم شکستنشان ، کمر بسته اید ، خطرناک تر است ! مردم ! آتش خشم خود را بر ضد شیطان به کار گیرید و ارتباط خود را با او قطع کنید . به خدا سوگند ! شیطان ، بر اصل و ریشه شما فخر فروخت و بر حَسَب و نَسَب شما ، طعنه زد و عیب گرفت ، و با سپاهیان سواره خود به شما هجوم آورد و با لشکر پیاده ، راه شما را بست ، که هر کجا شما را بیابند ، شکار میکنند و دست و پای شما را قطع میکنند . نه میتوانید ، با حیله و نقشه ، آنها را بپراکنید و نه با سوگند ها ، قادرید از سر راهتان دور کنید. ویرایش توسط اشوزدنگهه : ۳ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۱۰:۳۶ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز زیرا کمین گاه شیطان ، ذلت آور ، تنگ و تاریک ، مرگ آور ، و جولان گاه بلا و سختی است. پس شراره های تعصب و کینه های جاهلی را در قلب خود ، خاموش سازید ، که تکبر و خودپرستی ، در دل مسلمانان از آفت های شیطان ، غرور ها و کشش ها و وسوسه هاست . تاج تواضع و فروتنی را بر سر نهید ، و تکبر و خودپسندی را زیر پا بگذارید ، و حلقه های زنجیر خود بزرگ بینی را از گردن خود باز کنید ، و تواضع و فروتنی را سنگر میان خود و شیطان و لشکریانش قرار دهید . و شما همانند قابیل نباشد ، که بر برادرش تکبر کرد ، خدا او را برتری نداد ، خویشتن را بزرگ می پنداشت و حسادت او را به دشمنی واداشت ! تعصب ، آتش کینه را در دلش ، شعله ور کرد و شیطان ، باد کبر و غرور در دماغش دمید و سرانجام ، پشیمان شد و خداوند ، گناه قاتلان را تا روز قیامت ، بر گردن او نهاد. ویرایش توسط اشوزدنگهه : ۳ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۱۰:۳۶ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز 5 - پرهیز از تکبر و اخلاق جاهلی آگاه باشید ! در سرکشی و ستم زیاده روی کردید و در زمین در دشمنی با خداوند فساد به راه انداختید و آشکارا با بندگان خدا به نبرد پرداختید . خدا را ! خدا را ! از تکبر و خودپسندی و از تفاخر جاهلی بر حذر باشید ، که جایگاه بغض و کینه و رشد وسوسه های شیطانی است ، که ملت های گذشته و امت های پیشین را فریب داده است ، تا آنجا که در تاریکی های جهالت فرو رفتند و در پرتگاه هلاکت سقوط کردند و به آسانی به همان جایی که شیطان میخواست ، کشانده شدند . کبر و خودپسندی چیزی است که قلب های متکبران را همانند کرده تا قرن ها به تضاد و خون ریزی گذراندند و سینه ها از کینه ها تنگی گرفت . ویرایش توسط اشوزدنگهه : ۳ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۱۰:۳۵ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| البلاغه, تایپ, نهج |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |