| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : همین جا!!!!!!!
تشکرها: 22,960
تشکر شده 15,293 بار در 6,614 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | چه ذوقی هم می کنه سال نو ، از آغوش مطهر خداوند فرا میرسد وقلب من نیایش می کند: خدایا! مرا متبرک کن تا هر روز که در راه رسیدن به «تو» گام بر میدارم با تحسین و حیرت زیبائی را بجویم که همانا سرشت «تو»ست. خدایا مرا برکت آن بخش که هر روز وظیفه خویش را به انجام برسانم به برادران و خواهرانم یاری برسانم تا بار خود را در فراز و نشیب زندگی بر دوش کشند. و هر روز نیایش کنم: در آفتاب و باران بادا که خواست «تو» تحقق پذیرد. آمین | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : همسایه دریا و همخونه جنگل
تشکرها: 1,939
تشکر شده 12,473 بار در 1,515 پست
کتاب مورد علاقه : جایی که قلب آنجاست,... حالت من : | جون تو اصله .... مبارک باشه !! | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 4,123
تشکر شده 3,302 بار در 2,051 پست
| پاهات شبیه سمبه اسب شده گوگوری....... [ | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : tehran
تشکرها: 286
تشکر شده 981 بار در 323 پست
کتاب مورد علاقه : همه ی کتابهای باران69 و حالت من : | واه...واه...واه...چه معنی میده اینکارا اینم لینک کتاب عشق چه جوریه؟ http://www.forum.98ia.com/t848555.html i found you and after that i love you now ineed you for ever after....what about you | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر آسمون
تشکرها: 848
تشکر شده 468 بار در 286 پست
کتاب مورد علاقه : دیوونه عشق حالت من : | خب باشه اینقدر پز نده خوف نیست برای انسان های بزرگ بن بست وجود ندارد یا راه خواهند یافت یا راه خواهند ساخت ![]() ![]() ![]() آسمان گفت که امشب، شب توست سرخی صورت گل، از تب توست آنچه تا عشق مرا بالا برد بوسه گاهیست که نامش لب توست بعضی اوقات تنها جمله ای میتوانی بیان کنی همین است گذشت ولی ای کاش....... | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : تو یه خونه اجاره ای
تشکرها: 85
تشکر شده 157 بار در 133 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | مبارک باشه به شادی بپوشی وقتی وجود خدا باورت بشه خدا یه نقطه میزاره زیرشو یاورت میشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() | بابا کفشات منو کشته! |
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : teh
تشکرها: 15
تشکر شده 2 بار در 2 پست
کتاب مورد علاقه : loving god... حالت من : | kheili niceeeeee merrrc khojelaaam هیچ چیز در طبیعت برای خود زندگی نمیکند رودخانه ها آب خود را مصرف نمیکنند درختان میوه خود را نمی خورند خورشید گرمای خود را استفاده نمیکند ماه ، در ماه عسل شرکت نمیکند گل ، عطرش را برای خود گسترش نمیدهد نتیجه : زندگی برای دیگران ، قانون طبیعت است . . . | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : tehran
تشکرها: 2,551
تشکر شده 672 بار در 481 پست
کتاب مورد علاقه : ..... حالت من : | بابا مد روز! بابا 2013! بابا خوش تیپ! اگر الآن داری اینو میخونی پس زنده ای دلیل بیشتر از این برای لبخند زدن؟؟؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 950
تشکر شده 1,286 بار در 428 پست
کتاب مورد علاقه : غزال-دروغ شیرین حالت من : | جو جو نخورتت موهای یک زن خلق نشده برای پوشانده شدن یا باز شدن درباد یا جلب نظر و به دنبال کشیدن نگاه... موهای یک زن خلق شده فقط برای عشقش که بشینه شونه ش کنه... مرد هایی رو میشناسم که رنگ چشمای عشقشونو یادشون میره اما عطر موهاشونو هرگز... ![]() بچه ها این اولین رمان گروهیمونه...موضوعش کاملا با بقیه رمانا متفاوته http://www.forum.98ia.com/t859930.html خاکریز عشق...بخونینش ضرر نمیکنینا ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |