| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : محرآب غمــ
تشکرها: 1,871
تشکر شده 641 بار در 466 پست
کتاب مورد علاقه : زیـــــاده حالت من : | ایول.خوب کرد بــِه اَندآزَه ے یـِـک دُنـیـا / عِـشـق / ، بَـرآیـَـم / عـآشِـقـﮯ / کَـردے لَـعـنَـتـﮯ مَـטּ / عـآشِـقِـت / نَـشُـدَم وَ تـو اِشـتِـبـآهـﮯ / عـآشِـقَـم / شُـدے!× ![]() رو بـَعـضـیــا بــآیـَـב بَــرچـَسـبــــ زَב : تـِـســتــــ شُـב . . . آבҐ نـیـسـتــــ ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : ور دل مامانم:D
تشکرها: 4,553
تشکر شده 1,916 بار در 626 پست
کتاب مورد علاقه : ::..سفر به دیارعشق..:: حالت من : | بازم ترول گند زد | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : در لابلای صفحات یک کتاب
تشکرها: 4
تشکر شده 240 بار در 204 پست
کتاب مورد علاقه : سیاوش حالت من : | آخ آخ خفن ابروشو برد! ای ترول بدجنس اشتباه من این بود هرجا رنجیدم لبخند زدم,همه فکر کردند درد ندارم,و ضربه هارو محکمتر زدند! | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : درخلسه ای شیرین..
تشکرها: 123
تشکر شده 459 بار در 78 پست
کتاب مورد علاقه : زیاد.. حالت من : | کلا کار این ترول خرابکاریه نه؟ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : زمین
تشکرها: 145
تشکر شده 875 بار در 156 پست
کتاب مورد علاقه : سمفونی مردگان حالت من : | بعد از کلی قفل وسانسور شدن ![]() پیشکش به عشقم ![]() رمان پیشنهادیم: | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : الهیه(تهران)
تشکرها: 27
تشکر شده 13 بار در 11 پست
کتاب مورد علاقه : جدال پر تمنا حالت من : | آلو تو دهن تو خیس نمی خوره نه؟ مرهم دردهای من کنج لب های توست... .بوسه نمی خواهم...... سخن بگو..... ![]() | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 3,322
تشکر شده 5,160 بار در 1,428 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | این ترول چقد پست ه الینا:چرا نمیزاری مردم چهره ی خوب تو رو هم ببینن؟ دیمن:چون وقتی آدما خوبی ببینن انتظار خوبی دارن، و من نمیخوام زندگیم رو بر پایه ی انتظارات بقیه بنا کنم. The Vampire Diaries | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |