| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : قلب کسانی که دوستم دارند
تشکرها: 438
تشکر شده 3,622 بار در 684 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بهترین مارک رژلب سایه چشم و ریمل چیه؟ منتظرما خودتان را سفت بچسبید. ارزان نفروشید خودتان را؛ به لبخندی، به حرفی، به نقلی، به هدیه ای، به اندک توجهی یا حتی به مبلغی ناچیز. ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : مشهد الرضا
تشکرها: 0
تشکر شده 2,297 بار در 230 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من از اتود و نيوا استفاده مي كنم عاليه بگذاريد و بگذريد ببينيد و دل مبنديد چشم بيندازيد و دل مبازيد كه دير يا زود بايد گذاشت و گذشت | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : ایران
تشکرها: 15,654
تشکر شده 51,010 بار در 5,522 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت | بدون امتیاز : 0 امتیاز اوریفلیم برای تویی که میشناختمت هو المحبوب | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : قلب کسانی که دوستم دارند
تشکرها: 438
تشکر شده 3,622 بار در 684 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لطفا رژلب و بگین | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : ایران
تشکرها: 15,654
تشکر شده 51,010 بار در 5,522 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="piano";p="251326":3emwwzt0]لطفا رژلب و بگین[/quote:3emwwzt0] این مارکی که معرفی کردم لوازمش گیاهی و ساخت سوئد است و بسیار کیفیت بالایی دارد و به تازگی در ایران نمایندگی تاسیس کرده است و تمام مواد آرایشی و بهداشتی را دارد بعلاوه بدلیجات و روسری و شال و همینطور کیف و کفش و صندل | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت : my rOom
تشکرها: 448
تشکر شده 778 بار در 246 پست
کتاب مورد علاقه : بیوتن | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم از اوريفلم و برژوآ استفاده ميكنم خيلي خوبن! رژ لب هم يه دونه پاور شاين اوريفلم دارم خيلي خوبه! ريمل هم برژوآ خيلي خوبه! اون ها كه درش مسي هست! نام منـــ چهار حرفیست مرا از جنــــــــس درد ساخته اند به سختـــــــ جاني ام نگاه نكن سراغ دل نازكــــــــم را بگير وقتــــــ ِ ساختنِ دلم، دســـت خدا مي لرزيد/. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 159,635
تشکر شده 366,688 بار در 31,140 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز کلا محصولات آرکانسیل و مودا خوبه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید قوانین مهم بخش ترول | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت : my rOom
تشکرها: 448
تشکر شده 778 بار در 246 پست
کتاب مورد علاقه : بیوتن | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="sama33";p="251332":1aqjzchb][quote="piano";p="251326":1aqjzchb]لطفا رژلب و بگین[/quote:1aqjzchb] این مارکی که معرفی کردم لوازمش گیاهی و ساخت سوئد است و بسیار کیفیت بالایی دارد و به تازگی در ایران نمایندگی تاسیس کرده است و تمام مواد آرایشی و بهداشتی را دارد بعلاوه بدلیجات و روسری و شال و همینطور کیف و کفش و صندل[/quote:1aqjzchb] سما جون اين هايي كه گفتي تو كاتالوگ ايرانش نيست اصلا! ايران از همه چيزش مي زنه! من مرواري برنز كننده اش رو خريدم فقط 15 تا دونه توش بود! در صورتي كه خواهرم از توي كاتالوگ ارمنستان سفارش داد حدود 30 تا توش بود! توي ايران هم بايد هم آشنا داشته باشي تا بتوني بگيري! چون شركتيه! در كل اصلا شعبه ي ايرانش به درد نمي خوره و از محصول ها كم مي كنن! اما من خودم همه ي لوازم آرايشم ماله اوريفلمه! حتي زمستون كيف و دستكش و ... هم خريدم! عاليه محصولاتش! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 159,635
تشکر شده 366,688 بار در 31,140 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز ریمل اورلیفلم رو استفاده کردم خیلی خوب بود | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تو لباسام !!
تشکرها: 602
تشکر شده 19,377 بار در 216 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="mahiia";p="251334":14nhst8w]ريمل هم برژوآ خيلي خوبه! اون ها كه درش مسي هست![/quote:14nhst8w] آره به نظر منم ریمل فقط برژوآ [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif[/img] رژ لب هم از دار دنیا یه شنل دارم [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_lol.gif[/img] ازش راضیم . ولی رژهای 3xl و my هم بد نیس [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif[/img] به سیاهی برف به سفیدی سرمه غیرمنتظره اولین نگاه یک بوم و دو هوا | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بهترین, رژلب, ریمل, سایه, مارک, و, چشم, چیه؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |