| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : لس انجلس...
تشکرها: 6,426
تشکر شده 14,355 بار در 1,518 پست
کتاب مورد علاقه : غریب اشنا...چشم هایی به حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ریمل من اینجا می خرم .......................19 پوند رژ ...............................................18 پوند شایه.......................................... ..11 پوند نه پلک هام روی هم میرن نه دست می کشم از گریه نه می خوام برف بیاد، بارون نه چتری رو سرم وا شه امشب چشای من مثل ابر های بهاره نخند به حال من که حالم گریه داره http://www.forum.98ia.com/t472034-5.html | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : دریاچه ی ارواح
تشکرها: 7,441
تشکر شده 24,547 بار در 1,288 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رژ لب بورژوا و اوریفلیم خیلی خوبه من استفاده میکنم ریمل 1001 مژه ی برژوا هم خوبه! | ||||||||
| | |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : لس انجلس...
تشکرها: 6,426
تشکر شده 14,355 بار در 1,518 پست
کتاب مورد علاقه : غریب اشنا...چشم هایی به حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من فقت لانکوم با کلینیک می زنم................ | ||||||||
| | |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : غربت
تشکرها: 909
تشکر شده 1,929 بار در 491 پست
کتاب مورد علاقه : اين مردم نازنين حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سایه: مک (ولی خیلی گرونه) رژ لب هم من مال مک رو بیشتر دوست دارم ریمل:covergirl lashblast قلبي كه به جستجوي روياهايش برود هرگز رنج نخواهد كشيد زيرا هر لحظه از اين جستجو يك قدم نزديك شدن به خدا و ابديت است. | ||||||||
| | |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : رو زمین خدا
تشکرها: 2
تشکر شده 27 بار در 15 پست
کتاب مورد علاقه : ساحل ارامش | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1001ریمل: موژه بورژا و تلسکوپیک خدایا کدامین پل در کجای دنیا شکسته است که هیچ کس به منزلش نمیرسد؟![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : تو راه
تشکرها: 6,438
تشکر شده 2,949 بار در 1,532 پست
کتاب مورد علاقه : اخرش خوب باشه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رژ اوریفلیم 7000 > رژ بل 9000 تومن 2 تاشو استفاده کردم عالی بوده> ریمل برژواا> هدیه گرفتم > فک کنم 9000 > | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : قطر
تشکرها: 898
تشکر شده 842 بار در 256 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز max factor revlon اینا خوبن وقیمتش هم مناسبن chanel هم خوبه ولی گرونه.......... آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا ؟ بی وفا، بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا ؟ نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی سنگدل این زودتر می خواستی حالا چرا ؟ عمر ما ار مهلت امروز و فردای تو نیست من که یک امروز مهمان توام فردا چرا ؟ نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم دیگر اکنون با جوانان نازکن با ما چرا ؟ | ||||||||
| | |
| | #58 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها مک تو ایران هست ؟ من یکی دو جا پرسیدم پیدا نکردم ! يادت هست بالاي كوه توپ بازي مي كرديم؟! واي، اين نيز يادت نيست. |
| | |
| | #59 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : قلب دوستای گلم
تشکرها: 842
تشکر شده 1,641 بار در 498 پست
کتاب مورد علاقه : کوری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من رژ لب بورژوا رو خیلی دوست دوست دارم قیمتش هم پایینه | ||||||||
| | |
| | #60 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 5,102
تشکر شده 62 بار در 23 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز make up رژای قشنگی داره و 15000 تومان است | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |