| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زمین...
حالت من : | زندگی جدید ... هشت سال پیش، مایسی و مکنزی، دوقلوهای سیامی هریسون بشکلی عجیب بدنیا آمدند. لگن و 2 پای آنها در هم ذوب شده بود بطوریکه عمل جداسازی آنها کار بسیار سختی بود. ولی در سپتامبر سال 2003 با تلاش پزشکان اینکار صورت گرفت و با این عمل جداسازی موفقیت آمیز، آنها زندگی جدیدی را تجربه کردند. زندگی جدیدی که از این پس یکی از آنها، پای راست و دیگری پای چپش را می تواند احساس کند اما پاهای مصنوعی نیز برای آنها تازگی دارد ... آنها همچنین یک خواهر دیگر دارند که طبیعی به دنیا آمده بود. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: جایی که خدا آنجاست
تشکرها: 2,476
تشکر شده 6,993 بار در 1,232 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | طفلکیا چقدر هم ناز هستند هیچ صیادی در جوی حقیری که به گودالی میریزد مرواریدی صید نخواهد کرد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: بابل
تشکرها: 2,493
تشکر شده 2,908 بار در 1,037 پست
کتاب مورد علاقه : غزال،یاسمین،الهه عشق حالت من : | خیلی خوشگن من هم نی نی میخوام | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
حالت من : | چقد نازن!با این که یه پا ندارن وللی خدا رو شکر موقه عمل سالم موندن | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: هرجا که اوست
تشکرها: 2,949
تشکر شده 1,360 بار در 575 پست
کتاب مورد علاقه : .................. حالت من : | آخی گناه دارن آدم دلش میسوزه از دوستی پر من .......از دوست دلخور من ![]() آجر به آجر من .......... من پشت دیوارم لعنت به این دیدار ......لعنت به این دیوار لعنت به این آوار......... من زیر آوارم هر روز پاییزه ............هر هفته پاییزه هر ماه پاییزه............. هر سال پاییزه پنهونم از چشمات...... ماه پس ِ ابرم من کاسه ی صبرم..... این کاسه لبریزه ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | تاپيك به اين بخش منتقل شد در ايجاد تاپيك در بخش مخصوص دقت كنيد لطفا ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, جدا, دوقلوهای, شوند, می, هم, چسبیده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |