| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
تشکرها: 13,214
تشکر شده 34,382 بار در 2,404 پست
| پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام دوستان عزیز. ![]() از این به بعد مجله زندگی ایده ال در این تاپیک قرار می گیره و با اومدن شماره جدید تاپیک اپیدیت می شه. ![]() امیدوارم استقبال بشه و راضی باشین . لب بر لب کوزه بردم از غایت آز تا زو طلبم واسطه عمر دراز لب بر لب من نهاد و می گفت به راز می خور که بدین جهان نمی آیی باز | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| پست مفید : +4 امتیاز این اخرین شماره این مجله: ![]() دوهفته نامه زندگی ایده آل / شماره 70 / نیمه دوم مرداد ماه 1389 / 204 صفحه Click Here To Dowanlod Password : www.soi.ir Pages no Ads : 135 تعداد صفحات مجله با حذف تبلیغات : 135 صفحه Part 1 Size : 9 MB ![]() Part 2 Size : 10 MB ![]() Part 3 Size : 8 MB ![]() Part 4 Size : 7 MB | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| پست مفید : +3 امتیاز زندگی ایده آل از شماره 40 تا 55 ![]() مجله زندگی ایده آل را بدون شک میتوان برترین نشریه در بین تمامی مجلات و نشریات کشور دانست ، در این مطلب گزیده ی 15 شماره از این مجله را برای دانلود آماده کرده ایم این شماره ها فایل پی دی اف اصلی مجله می باشند و دارای کیفیت بسیار عالی و حجم فوق العاده پایینی هستند ، شماره هایی که برای دانلود آماده شده اند از شماره 40 تا شماره 55 می باشند ، در زیر نیز توضیحاتی مختصر در مورد این مجله معتبر را مشاهده می کنید . ویژگی هایی که این دو هفته نامه را از سایر نشریات متمایز می کند : 1. کیفیت بسیار بالا در چاپ ، نوع کاغذ ، طراحی کاملا متفاوت ، صفحه بندی و... 2. دارای استاندارد ISO 9001 2000 (مدیریت کیفیت) 3. قیمت گذاری بسیار مناسب بر پایه اصول علمی نسبت به دیگر رسانه ها با توجه به تیراژ و هزینه های این مجله. 4. هیات تحریریه نشریه و مدیریت متشکل از متخصصان علوم مختلف در کنار غنی بودن مطالب بر این نکته بسیار تاکید دارند که نوع صفحه بندی ، طراحی و چیدمان بصورت کاملا علمی بوده تا از لحاظ روانشناسی نیز اثر گذاری مطلوبی بر ذهن خوانندگان داشته باشد. 5. چاپ و پخش تضمینی ، که در کلیه مراحل امکان کنترل و بازدید برای مشتریان محترم امکان پذیر می باشد. 6. توزیع متفاوت که همزمان با پخش در کیوسک ها و آرایشگاهها ، کلینیک های تخصصی پزشکی ، مطب ها و سوپر مارکت های مدرن در مناطق خاص نیز همراه با پیک برتر عرضه می گردد. 7. مطالب نشریه مشتمل بر موضوعات تخصصی و کارآمد زیر است: الف) پزشکی ، زیبایی ، سلامت و بهداشت. ب) آرایش ، مد ، لباس ، کیف و کفش روز جامعه. ج) دکوراسیون و معماری فضای داخلی و خارجی منازل و موسسات. د) ورزش ، تغذیه و تناسب اندام. ه) روانشناسی و موفقیت ، همچنین معرفی چهره های موفق جامعه شامل هنرمندان شناخته شده سینما و... و) مطالب اجتماعی و فرهنگی. | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| پست مفید : +4 امتیاز دانلود مجله زندگی ایده آل شماره71 ![]() دوهفته نامه زندگی ایده آل / شماره 71 / نیمه اول شهریور ماه 1389 / 204 صفحه آنچه در این شماره از مجله زندگی ایده آل می خوانید : چرا فرزندان حق دارند مثل پدر مادر فکر نکنند ! آیا مصطفی زمانی یک پدیده است ؟ حرف های امیر حسین رستمی : من پسر شکور هستم ! سرانجام عجیب برای قهوه تلخ رضا یزدانی ، پرکار تر از همیشه : ساعت 25 چند روز دیگر می آید رامبد جوان و حامد کمیلی از پسر آدم و دختر حوا می گویند لاست ایرانی با علی پروین درباره آشپزی کله پاچه و تفریحات غیر فوتبالی : عاشق کله پاچه ام هر کسی به صندلی ماه عسل تکیه بزند خواهد باخت فوتبالیست ها در زاینده رود با حسن جوهر چی به بهانه حضور چشمگیرش در تلویزیون : نمی خواهم به دوران جوانی برگردم ! رضا رشید پور از رسانه ، حبیب ، و کارهای تازه اش می گوید : من و تلویزیون از هم خسته شده ایم بهرام و حامد در ایده آل آدم کش شدند ! بزرگداشت خسرو شکیبایی : خسرو هنوز زنده است 859 روز زندگی در آمازون آدم ربایی با لباس پلیس راهنمایی و رانندگی دختری با خون صورتی معرفی 4 نامزد مرحله پایانی ؛ خوانندگان ایده آل انتخاب می کنند : بهترین خواننده پاپ فاصله ها بهتر از دلنوازان : علی لهراسبی با خواندن تیتراژ فاصله ها در میان اهالی موسیقی بیشتر از قبل دیده شد ... گزارشی متفاوت و خاص گروه آریان در برج میلاد : آریان این همه سال بعد ... پرونده سریال نون و ریحون : ماجراهای نون و ریحون از زبان محمد رضا شریفی نیا امیر حسین رستمی : از بچگی در فکر ازدواج بودم رضا داوود نژاد ، با مزه ، مصمم و صادق : از بازیگری سوء استفاده هم می کنم برزو ارجمند ، از انتخاب شدن تا انتخاب کردن : هیچ گله نیست مهران رنجبر ، با تجربه اما نا آشنا : جو گیر نمی شوم فرهاد آئیش و مائده طهماسبی زوج موفق هنری : به جوان ها علاقه داریم سیده فاطمه مقیمی ، بانوی خبر ساز این روزها تکذیب می کند : من مولتی میلیاردر نیستم ! کفش پاشنه بلند ، محبوب خطرناک : خطر در کمین خانم های که در ارتفاع قدم می زنند همه بیمارهایی که کفش محبوب خانم ها رقم می زند آبرسان ها و کراتینه ها برای خشکی و آسیب های رایج مو تمام بیماری های پا که از کفش بر می آید : نگذارید که قارچ ها در پای تان لانه کنند با لک مک روی پوست مان چی کار کنیم ؟ لکه های قهوه ای که سفیدی پوست را خراب می کند مداد چشم خطر ناک است ، چای سبز لاغر می کند ؟ کودکم شبیه افسرده هاست ، ... پیلاتس ، ورزشی برای امروزی ها : درمان چاقی شکمی با پیلاتس توصیه های قهرمان جهان به شما : 6 استراتژی برای سوزاندن چربی سرطانی که واکسن دارد : هشدار HVP واگیر دارد HPV ویروسی که سرطان می سازد : خطر ناک ، شاید بیشتر از ایدز 10 راز دیرتر پیر شدن : ایده آل هایی برای زندگی شما داستان آشتی 3 قلو ها با تغذیه سالم توصیه های مهم برای تغذیه فرزندان تان : شیر مادر هرگز جایگزین ندارد طب سنتی چین به روایت یک پزشک ایرانی ساکن کشور : رازهای که چینی ها به من گفتند کاهش وزن به کمک سوزن های معجزه کننده درمان های خانگی با مخلوط سبزی ها : داروهایی به نام آویشن و نعنا اگزما تهدیدی برای خانم های خانه دار : وقتی دست ها شیمیایی می شوند خطر های روز مره در کمین مو های شما آیا در رِژها ، سرب وجود دارد ؟ تابستان با تن های خوش بئ : پیشنهادهایی آیده آل برای آشتی با خنکی آموزش آشپزی : ساندویچ ژیگو آموزش آشپزی : هویج پلو آموزش آشپزی : ساندویج بیفتک چرخ شده آموزش آشپزی : سوفله موکا آموزش آشپزی : کته قالبی با خورش فیله مرغ آموزش آشپزی : کیش خرما و گردو آموزش آشپزی : کیک آناناس کاردستی خانگی : کیف ، کمر بند و گردنبند خانگی برای اینکه از شر اتو کردن خلاص شوید ، این مطلب را بخوانید : نسخه خلاصی از اتو کشی لپ تاپ های تازه بازار را بشناسیم و از امکانات مختلف آن لذت ببرید چگونه با همسر آینده تان حرف بزنید همه بکته های لازم برای اولین خواستگاری راه کار هایی برای اولین روز آشنایی : در یک روز همسر آینده تان را ارزیابی کنید چرا زنان ایرانی چاق می شوند ؟ دختران مدرن چاق ترند باورتان نمی شود اما آمار می گوید که باید باور کنیم ؛ چرا دختران ایرانی از مادرشان چاق تر هستند ؟ دختران نسل چیپس و میکرو چیپس شب های رمضان در کوچه پس کوچه های پایتخت : آن روی سکه تهران | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | aftab11m, COco, daneshmand, gogoli, Hoopoe, kimiakhan0m, maryam1363, mitra mm, NILOUFAR, shide, slender, za1234, پاسارگارد, گوزن |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| پست مفید : +4 امتیاز دانلود مجله زندگی ایده آل شماره 72 ![]() دوهفته نامه زندگی ایده آل / شماره 72 / نیمه دوم شهریور ماه 1389 / صفحه 204 آنچه در این شماره از مجله زندگی ایده آل می خوانید : گفتگو با محمد رضا شریفی نیا ، حاج فتاح سریال ملکوت : عاشق عکاسی و گرافیکم کوروش تهامی ، آقای فرشته سریال ملکوت از یواشکی هاش می گوید : کاش من خسرو شکیبایی بودم ایرج نوزری و نقشی متفاوت در سریال ملکوت : من مرد دردم گفت و گو با امین تارخ : من همین صدا و فیزیک هستم ! یک گفتگو جالب با برد پیت : سر این فیلم آنجلیا سر ذوق آمد رضا ناجی از تبریز تا بالیوود مجید باقر بیگی : به سینما بر می گردم ناصر حجازی : جراحی ام می کردند و نمی دانستم که سرطان دارم ! مجید باقر بیگی : به سینما بر می گردم خداد عزیزی یکی دیگر از شاه بیت هایش : سرباز فراری بودم 24 خوراکی که شما را باهوش تر می کند ساده ترین نکاتی که شاید جانتان را نجات دهد ساده ترین ، کم خرج ترین و مفید ترین برنامه ورزشی چرا زنان ژاپنی بیشتر عمر می کنند تعادل ، تناسب و تمرکز با پیلاتس نکاتی که جان موهای تان را نجات می دهد کربوهیدرات های خوب ، کربوهیدرات های بد ؛ بشقاب سالم ، بشقاب مرگ بار لباس هایی متفاوت برای خانم هایی که می خواهند خاص باشند برای اولین بار با خواستگارتان برنامه داشته باشید ؛ شاید این مهم ترین دیدار شما باشد ملاقات پر اضطراب را به جلسه ای آرام بدل کنید : پگونه اولین ملاقات را مدیریت کنید ؟ 7 توصیه برای دختران جوان در آستانه ازدواج وقتی کم رنگی بهتر از پر رنگی است : تفاوت زندگی سیاه و سفید با پخش کلیپ های مان زلزله می شود ! : احسان خواجه امیری علاوه بر خواندن تیراژ سریال در مسیر زاینده رود آهنگسازی کل این مجموعه را هم به کارنامه کاری اش افزوده است Click Here To Dowanlod Password : www.soi.ir Pages no Ads : 144 تعداد صفحات مجله با حذف تبلیغات : 144 صفحه Part 1 Size : 10 MB ![]() Part 2 Size : 7MB ![]() Part 3 Size : 8 MB ![]() Part 4 Size : 8 MB ![]() | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| پست مفید : +3 امتیاز دانلود مجله زندگی ایده آل شماره 73 ![]() دوهفته نامه زندگی ایده آل / شماره 73 / نیمه اول مهر ماه 1389 / صفحه 204 Click Here To Dowanlod Password : www.soi.ir Pages no Ads : 131 تعداد صفحات مجله با حذف تبلیغات : 131 صفحه Part 1 Size : 8 MB ![]() Part 2 Size : 8MB ![]() Part 3 Size : 8MB ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| پست معمولی : +1 امتیاز دانلود مجله زندگی ایده آل شماره 74 ![]() دوهفته نامه زندگی ایده آل / شماره 74 / نیمه دوم مهر ماه 1389 / 204 صفحه آنچه در این شماره از مجله زندکی ایده آل می خوانید : برای فرزندانتان از کنترل از راه دور استفاده کنید مهمترین تصمیم زندگی انسان ها ، ازدواج است نفوذی ایده آل در قلب << قلب یخی >> ریز و درشت شخصیت های قلب یخی با خالق آنها ، حامد عنقا ، نویسنده و طراح سریال ؛ کی ، جای کی قرار بود بازی کنه ؟ الناز شاکر دوست از خشم آنها می ترسد ؛ دو ماه با کسی حرف نزدم! سیامک انصاری از قهوه تلخ می گوید : من و مهران همدیگر را پیدا کردیم رضا عطاران و رازهای موفقیت اش : دوست داشتم از شکیبایی امضا بگیرم احسان خواجه امیری و خاطره ای از ؟؟؟ اصفهانی اسطوره من بود با مهشید هامون بیست سال بعد : مادرم انتخاب اول من است علی رضا حقیقی دروازه بان جنجالی پرسپولیس : پول پدرم نوش جانش چطور خیلی سریع هنرمند شوید ؟ خواننده شدن در 60 ثانیه ! مشهورترین خوانندگان ایران چطور خواننده شدن ؟ خوانندهای معروف چطور وارد عرصه خوانندگی و صدا شده اند ؟ استقلالی ها از خاطره های بچگی خود می گویند : از یقه گیری تا غش کردن کری خوانی به سبک قرمز راهنمای خواندن فکر انسان ها معیار های مهم ازدواج را به ترتیب اولویت بشناسیم : واقعا چهره ، مهمترین فاکتور در ازدواج است ؟! آیا این مرد می تواند همسر ایده آلی برای شما باشد ؟ اگر بر سر دو راهی ازدواج هستید این مطلب را بخوانید ... راه های برای آن که خواستگارتان را سریع تر بشناسید ؛ کی به خواستگارتان بله بدهید همه سوالاتی که در مورد سرما خوردگی داشتید و پاسخ آن را نمی دانستید : اگر می خواهید ار شر این ویروس های خبیث خلاص شوید سرما خوردگی به سرما ربطی دارد ؟ ایمپلنت بهترین جایگزین برای دندان های ازدست رفته 7 پرسشی که در فصول سرد برای مبتلایان به پسوریازیس پیش می آید : نگذارید پاییز حال پوست را بد کند چگونه مژه هایی زیبا و کشیده داشته باشیم : درباره مژگان آموزش آشپزی : بروسکت راتاتویی آموزش آشپزی : کیک برنج آموزش آشپزی : اکلر با سالاد (اردور) آموزش آشپزی : مینی لوف با مغز کرم قهوه آموزش آشپزی : فتو چینی پنیر و گوجه فرنگی آموزش آشپزی : کیک بستنی کاراملی آموزش آشپزی : پتاژ سرد نخود سبز آموزش آشپزی : خوراک ران بره آموزش آشپزی گل تخم مرغی آموزش آشپزی ماهی آزاد گریل شده Click Here To Dowanlod Password : www.soi.ir Pages no Ads : 150 تعداد صفحات مجله با حذف تبلیغات : 150 صفحه Part 1 Size : 10 MB ![]() Part 2 Size : 10 MB ![]() Part 3 Size : 10 MB ![]() Part 4 Size : 7 MB | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| پست مفید : +3 امتیاز دانلود مجله زندگی ایده آل شماره 75 ![]() دوهفته نامه زندگی ایده آل / شماره 75 / نیمه اول آبان ماه 1389 / 204 صفحه Click Here To Dowanlod Password : www.soi.ir Pages no Ads : 150 تعداد صفحات مجله با حذف تبلیغات : 150 صفحه Part 1 Size : 10 MB ![]() Part 2 Size : 10 MB ![]() Part 3 Size : 10 MB ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آل, ایده, دانلود, زندگی, مجله |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |