| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : شمال ایـــــــــــران
تشکرها: 2,288
تشکر شده 1,350 بار در 461 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه ،سهم من از زندگ حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() به نظر شما آدم فضایی واقعا وجود داره؟؟؟؟؟؟ اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشهایی را بالا ببری (دکتر علی شریعتی) ویرایش توسط *h@d!s* : ۱۸ دي ۱۳۹۱ در ساعت ۰۶:۱۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : tabriz
تشکرها: 5,547
تشکر شده 1,807 بار در 747 پست
حالت من : | نچ....... آرزوهایت را یادداشت کن خدا آنهارا فراموش نمی کند! ولی گاهی خودمان فراموش میکنیم آن چیزی که امروز داریم خواسته ی دیروزمان بوده است! l دست نوشته ی کوتاه من: دلش گرفته بود... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان جدید دوست گلم: آرامشم باش|fatemeh ashkoo کاربر انجمن نودهشتیا | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : گربه ی قلب زمین
تشکرها: 3,571
تشکر شده 810 بار در 474 پست
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | اینا چه قیافه های ترسناکی دارن ![]() شاید وجود داشته باشن امروز هم روزی از روز های خداست و من آرام تر از دیروز سرمست از تو مینویسم باز هم مثل همیشه تو را بهانه میکنم چه لذت بخش است از تو نوشتن و چه زیباست برای تو نوشتن من این زیبایی را با تمام دنیا عوض نمیکنم لحظه های بی تو بودن را با خیال تو سر میکنم و معتقدم دوری مانع از رسیدن نیست من هرشب به تو میرسم و هرلحظه ای که به تو می اندیشم تو را در کنار خویش و در وجودم احساس میکنم و این برای من خود رسیدن است این فاصله ها بهانه ای است برای نوشتن نا نوشته هایی که مجالی می خواهند برای نوشته شدن | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() | ادم فضایی مون کجا بود |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 684
تشکر شده 4,892 بار در 1,013 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من / قرار نبود حالت من : | دروغغغغغغغغغغغغغغغغغغغه خیلی بده اگه باشن | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : المان-هامبورگ (براي يه مدت کوتاه)
تشکرها: 1,995
تشکر شده 1,408 بار در 625 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه.بغض غزل حالت من : | اين عکس ها منبع خبريش چيه؟ مطمئنه؟ .والا اينا دقيقا عين عروسک هايه که توي فيلم هري پاتر و ارباب حلقه ها بوده! ادم فضايي وجود داره ولي اين جوري نيس! کشک..! عشق های امروز را چشیده ای دلبندم..؟ طعم کشک می دهند...!! سراپا ادعایید گل من! فرهاد هم اگر بود؛ به جای کندن بیستون مخ میزد احتمالا..! شیرین دیگر شیرین نبود..! شیرینی اش دل فرهاد را میزد قطعا..! دیگر صدای تیشه نمیپیچید در شهر....احتمالا بوق اشغال تلفن همراهش گوش ها را کر می کرد...! طفلک عشق.....! چقدر زجر می کشد از این شیرین فرهاد های قلابی...! لطفا اسم هر احساسی را عشق نگذارید..! با تشکر..! فريما.ا | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : یزد
تشکرها: 4,269
تشکر شده 1,176 بار در 635 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه_مهرومهتاب حالت من : | نه بابا نیستن دانشجوی مامائیم... سوالی مشکلی چیزی باشه همه جوره درخدمتم.. ![]() چشم انتظار حادثه ای ناگهان مباش/با مرگ زندگی کن و با زندگی بمیر | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 4,123
تشکر شده 3,311 بار در 2,053 پست
| داره ولی هنوز کشف نشدن چون اگه شده بودن باهاشون برخورد می کردیم.....اینام همش جنجاله...... [ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,124
تشکر شده 229 بار در 113 پست
کتاب مورد علاقه : دروغ شیرین حالت من : | اینومن قبلا شنیده بودم ولی خالیبندیه......ی جاخوندم که تکذیب شد من نه عاشق هستم ونه محتاج نگاهي كه بلغزدبرمن، من خودم هستم و يك حس غريب كه به صدعشق وهوس مي ارزد ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱
تشکرها: 1,612
تشکر شده 2,060 بار در 524 پست
کتاب مورد علاقه : All of them حالت من : | وااای الان من اینارو دیدم شب میان تو خوابم می ترسم مرسی هر جا که می بینم نوشته است : ” خواستن توانستن است ” آتش می گیرم !!! یعنی او نخواست که نشد ؟! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| موجودات فضایی،یوفوها،آدم فضایی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |