| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 9,361
تشکر شده 44,240 بار در 6,960 پست
حالت من : | ![]() شبنم قلی خانی ![]() اندیشه فولادوند ![]() اندیشه فولادوند ![]() مرجان سپهری ![]() سامیه لک ![]() باران کوثری ![]() لادن طباطبایی ![]() الهه حصاری ![]() الهام پاوه نژاد ![]() پریناز ایزدیار ![]() ازاده ریاضی ![]() شبنم درویش به خدا خسته ام از اینهمه تکرار سکوت به خدا خسته ام از اینهمه لبخند دروغ به خدا خسته ام از حادثه ی صاعقه بودن در باد همه ی عمر دروغ گفته ام من به همه گفته ام:عاشق پروانه شدم ! واله و مست شدم از ضربان دل گل! شمع را می فهمم ! کذب محض است دروغ است دروغ ! ویرایش توسط shahang : ۱۷ دي ۱۳۹۱ در ساعت ۱۲:۳۲ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | "sama", **ترسا**, *9092*شادی, *MAHBOBEH*, *nafas.love*, *parimah*, 021girl, arame1, arezo*, aroosha93, asemane nili, hamid_diablo, Khate Siah, kornelyoos, maryam.khakbaz, maryam1363, masumeh01, melanie stryder, minai, nasrin44, perspolis2012, Pieta, rashna, reemoo, rey rey, saghi.m, satsi, shahriyar, shiva-71, sydney, Tania.Zz, zahra.gol, ارامش.س, اسمر, بانو شاد, بهار بارانی, بی بی گل, بیــ رنــگــ, سورین, شیکا, فاطمه سادات ..., مادام بی موسیو, ماه رو, همیسا, ღ Mahgol ღ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : دنیای فراموش شدگان
تشکرها: 960
تشکر شده 1,038 بار در 502 پست
کتاب مورد علاقه : شاید فردا نباشد حالت من : | این که فقط یه عکسه منظورت از بازیگران الان یعنی چی؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 21,133
تشکر شده 6,176 بار در 1,252 پست
حالت من : | چقد شبنم قلی خانی چهره آرومی داره یافتن عشق مانند یافتن کفش است.گاهی آدمهابه دنبال آنهایی که زیبا هستند می روند اما در نهایت یکی که با آن احساسراحتیمی کنند را بر می گزینند معشوقه شیطان طالع ماه ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 1,612
تشکر شده 1,322 بار در 964 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من حالت من : | بعضیارو نمیشناسم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 9,361
تشکر شده 44,240 بار در 6,960 پست
حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : کرج (استان البرز)
تشکرها: 10,222
تشکر شده 12,854 بار در 2,047 پست
کتاب مورد علاقه : پرشان.بمون کنارم۱و۲. حالت من : | انگار بیشتر شون تازه بازیگر شدن...عکس شبنم از همه قشنگ تر بود...مرسی. رمانم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان های که خیلی دوستشون دارم و دنبال میکنمش : | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : tabriz
تشکرها: 4,320
تشکر شده 1,687 بار در 678 پست
حالت من : | قشنگ بودن ممنون! آرزوهایت را یادداشت کن خدا آنهارا فراموش نمی کند! ولی گاهی خودمان فراموش میکنیم آن چیزی که امروز داریم خواسته ی دیروزمان بوده است! l ﺁﻳﺎ ﻣﻴﺪﺍﻧﻴﺪ ﻭﻗﺘﻲ ﺩر ﺣﺎﻝ ﺣﻤﻞ ﻗﺮﺁﻥ ﻫﺴﺘﻴﺪ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺩﭼﺎﺭ ﺩﺭﺩ ﺷﺪﻳﺪ ﺩﺭ ﺳﺮ ﻣﻴﺸﻮﺩ؟* *ﻭ ﺑﺎﺯ ﻛﺮﺩﻥ ﻗﺮﺁﻥ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﺠﺰﻳﻪ ﻣﻴﻜﻨﺪ؟* *ﻭ ﺑﺎ ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ ﻗﺮﺁﻥ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﻏﺶ ﻓﺮﻭ ﻣﻴﺮﻭﺩ؟* *ﻭ ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ ﻗﺮﺁﻥ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﺭ ﺍﻏﻤﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﻣﻴﺸﻮﺩ؟* *ﻭ ﺁﻳﺎ ﻣﻴﺪﺍﻧﻴﺪ ﺯﻣﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻫﻴﺪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺍﻳﻦ ﭘﻴﺎﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﻛﻨﻴﺪ* *ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺳﻌﻲ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻛﺮﺩ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻣﻨﺼﺮﻑ ﺳﺎﺯﺩ؟؟* *ﻧﮑﺘﻪ:ﺍﯾﻦ ﻣﺘﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﮐﭙﯽ ﺍﺳﺖ.* | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,091
تشکر شده 223 بار در 110 پست
کتاب مورد علاقه : دروغ شیرین حالت من : | ![]() دمپاییاش منو کشته.... من نه عاشق هستم ونه محتاج نگاهي كه بلغزدبرمن، من خودم هستم و يك حس غريب كه به صدعشق وهوس مي ارزد ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : × رو اعصاب بقیه ×
تشکرها: 73
تشکر شده 687 بار در 184 پست
کتاب مورد علاقه : :: دریــــآ :: حالت من : | مرسی بسی زیاد به به دوستای گل،با عرض تاسف واس خودم و واس شما باید بگم ک من تا مدتی نمتونم بیام خو چیه خعلی درس دارم باس بشینم بوخونم تازه لب تابم هم میگیرن ازم و این ک شاید بتونم پنجشنبه جمعه ها بیام ی سر بزنم و برم منتظرم باشین بر میگردم واسه امتحاناتونم ارزوی موفقیت میکنم فـــعــــــــــــــــــلـ ــــــــــــــا" ![]() ღღღ ----------------------------------- ای خدااااااااااااااااااااا !!! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : × رو اعصاب بقیه ×
تشکرها: 73
تشکر شده 687 بار در 184 پست
کتاب مورد علاقه : :: دریــــآ :: حالت من : | ها شبنم هم خیلی خوشگل افتاده بود هرچند ازش خیلی خوشم نمیاد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |