| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تـــــــــــــــــهران
تشکرها: 8,929
تشکر شده 951 بار در 257 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +10 امتیاز کـــوفـــــــــت : کوفت بخوری... کوفتت بشه... بشین غذاتو کوفت کن... چی کوفت میکنی برات سفارش بدم؟ اینها بعضی لغاتی است که در محاورات روزمره ما به کار می رود. زیادند از این مدل لغات که کوفت جزء اصلیشان هست. نکته مبهم این لغات این است است که کوفت چیست؟ آیا کوفت یک خوردنی است یا یک نوشیدنی؟ آیا کوفت یک شی است که باعث رنجش انسان می شود یا یک حالت است که انسان را آزرده می کند؟ تا به امروز کسی نتوانسته به پاسخی قانع کننده درباره اینکه کوفت چیست برسد. با بحث در این باره ، تلاش می کنیم که ماهیت واقعی کوفت را بیابیم. کوفت چیست؟ منتظر نظرات شما دوستان هستم. پنج وارونه چه معنی دارد؟“ خواهرکوچکم از من پرسید.من به او خندیدم. کمی آزرده و حیرت زده گفت: ”روی دیوار و درختان دیدم.“ بازهم خندیدم.گفت: ”دیروز خودم دیدم مهران پسر همسایه پنجِ وارونه به مینو میداد.“ آنقدر خنده بَرَم داشت که طفلک ترسید. بغلش کردم و بوسیدم وباخود گفتم: ”بعدها وقتی باریدنِ بیوقفه ی درد سقفِ کوتاهِ دلت را خم کرد بیگمان میفهمی پنجِ وارونه چه معنی دارد.“ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | "sama", *MAHBOBEH*, *saghari*, *SHIMA *, 27-Farzan, ab17, aqua, asalie, ava nili, azam 24, darya_666, haniie, khanum gol, kimia.ace, kornelyoos, ma.fun66, mahtabiiiiii, MissSamira, mozhgan.m72, roya.tk, Sarvin.M, sepideh62, silence girl, Sokout, tadai, taksetareh.m, valehe, viyolet, ~ ghazali ~, мÁĦтдв, برگ پاییزی, تنهای با او, دل آرا دشت بهشت, سعیدانصاری, سكوت ابريشم, فیثاغورث |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : دنیای فراموش شدگان
تشکرها: 960
تشکر شده 1,038 بار در 502 پست
کتاب مورد علاقه : شاید فردا نباشد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کوفت....کوفت است همین | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : دنیای غم
تشکرها: 256
تشکر شده 3,001 بار در 577 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن........ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کوفت کوفت ه دیگه.این نوع کوفت شامل همه چیز میشه باد با شمعهای خاموش کاری ندارد.اگر بر تو سخت میگذرد بدانکه روشنی....!!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : تمام ایران سرای من است
تشکرها: 765
تشکر شده 2,136 بار در 523 پست
کتاب مورد علاقه : رمان جایی که قلب آنجاس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کوفت شامل خیلی فوش ها میشود مثلا......... الان هیچی یادم نی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران-دهکده المپیک
تشکرها: 3,452
تشکر شده 1,313 بار در 393 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن-نهج البلاغه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اینم من شنیدم: الهی کوفت نگیری!!!!! خلاصه در نوع خودش کم نظیره دگ!!! ماه و خورشید به منزل چو به امر تو رسند یار مه روی مرا نیز به من باز رسان دیده ها در طلب لعل یمانی خون شد یارب آن کوکب رخشان به یمن باز رسان اللهم عجل لولیک الفرج.روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفدا دفتر دلنوشته هایم | سعید انصاری http://www.forum.98ia.com/t671599.html | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جایی!
تشکرها: 10,666
تشکر شده 11,018 بار در 1,361 پست
کتاب مورد علاقه : هر کتابی که بدرد خورد! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کوفت واکنشی است که تمام خشم یک فرد را در 4 حرف بیرون می آورد خنده بر لب می زنم تا کس نداند راز من.......ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تو مرز بین دنیای واقعیت و مجازی
تشکرها: 5,437
تشکر شده 70,834 بار در 3,172 پست
کتاب مورد علاقه : باورم کن،بانوی سرخ | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
من الهی کوفت بگیری رو شنیدم! ببین دیگه اطرافیان چقدر لطف داشتن به من! لطفا بیاید توی پروفم و روی نوشته مخفی کلیک کنید! از من گفتن بود! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید همه میگن توش چی دیدی که عاشقش شدی؟ اخه اینم سواله می پرسی؟ اگه قرار بود تو هم ببینی که تو عاشقش میشدی | |||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران...
تشکرها: 11,879
تشکر شده 4,404 بار در 2,707 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه واژه ی غریبه...یه جورایی نا ملموس... ولی وقتی میگی روح و روانت تازه میشه!... یوسف میدانست تمام درها بسته است اما به خاطر خدا به سوی درهای بسته دوید و تمام درها برایش باز شد اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته بود بدو جون خدای تو و یوسف یکیست | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸
تشکرها: 8,123
تشکر شده 32,888 بار در 853 پست
کتاب مورد علاقه : از تو می گریزم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه کلمه ی احتمالا بی معنی برای نشون دادن ناراحتی و خشم .... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اولین کار گروهمونه ... از دست ندید ![]() http://www.forum.98ia.com/t616416.html ........ ***کتاب گویای رازم را نگـــــــــه دار | محصول گروه کتاب گویای نودوهشتیا*** http://www.forum.98ia.com/t616555.html#post6397151 ...... بحث و گفتگو|کتاب گویای رازم را نگهدار|محصول گروه کتاب گویای نودوهشتی | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : آلمان
تشکرها: 6,252
تشکر شده 6,400 بار در 957 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کوفت همون زهر ماره!!! حالا یکی بیاد بگه زهر مار چیه!!! نگاه کن فقط با نگاه کردنت منو تو چه رویائی انداختی به هر چی ندارم ازت راضیم تو این زندگی رو برام ساختی به من فرصت همزبونی بده به من که یه عمره بهت باختم واسه چند لحظه خرابش نکن بتی رو که یک عمر ازت ساختم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |