| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر اسمون خدا
تشکرها: 9,279
تشکر شده 640 بار در 331 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب،هری پاتر حالت من : | واااااااااااااااااااااای این که تو فیلم خیلی بچه میزد!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ولی خوشگله!با حجاب بیشتر! خدا مطلق است ، بی جهت است. این تویی که در برابر او جهت می گیری (شریعتی) علم می گوید ماهی به خاطر دلایل طبیعی، می میرد. اما هر کس یک بار بالا و پایین پریدن ماهی را دیده باشد تصدیق می کند که ماهی از بی آبی به دلیل طبیعی نمی میرد. ماهی به خاطر آب خودش را می کشد! رضا امیر خانی-ارمیا | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 23,987
تشکر شده 377 بار در 230 پست
کتاب مورد علاقه : عقل و احساسات حالت من : | ممنون... | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : همه ایران سرای من است
تشکرها: 48
تشکر شده 3,066 بار در 860 پست
کتاب مورد علاقه : همه رمانها حالت من : | تا حالا این فیلمه رو ندیدم مال کدوم شبکه هست حالا | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 5,814
تشکر شده 501 بار در 301 پست
کتاب مورد علاقه : پریسا حالت من : | خدای من چقدر آرایش کرده ایششش برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رفت؟؟که رفت!!! بسلامت. من خدا نیستم بگویم:صدبار اگر توبه شکستی باز آی. آنکه رفت،به حرمت آنچه با خود بردحق بازگشت ندارد. رفتنش مردانه نبود. لااقل مرد باشد برنگردد خط زدن بر من پایان من نیست. آغاز بی لیاقتی اوست! | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : يه جايي همين اطراف
تشکرها: 1,094
تشکر شده 357 بار در 268 پست
کتاب مورد علاقه : سينوهه حالت من : | يوع! يه جوريه ،نچسبه .....تازه به دوران رسيده اس !! ![]() | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : tu asemun
تشکرها: 3,215
تشکر شده 2,101 بار در 621 پست
کتاب مورد علاقه : نوشته کاربران سایت حالت من : | قیافه ش ساده خیلی بهتره... چر سیاه میکنن خودشونو اخهههههه؟ همیشه داریم امتحان میدیم!! حالا یا امتحان زندگیه یا یه مدل دیگه!! واسم دعا کنین... این 1سال واسم خیلی مهمه!! دوستون دارم ![]() . . . בلـَـم رُمـآטּِ عاشقانــﮧمیخــواهـَـב ڪـﮧ تـو آن پسرکِ بالـآ بلـنـב ِ سینـﮧ ستـبرَشْبـآشے و مَن دُختَرڪـےْ سَر بـه هـَـ ـوا کــﮧ با تَمـآمـِ سَر بــﮧ هـَوا بودטּ هایـَشْ به راه آورב تـو و دلَتْ را | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : TehroOn
تشکرها: 1,410
تشکر شده 3,339 بار در 1,002 پست
کتاب مورد علاقه : The FiRe ThiEf | افتاده!؟ :دي بــازم خيــابـونـ ُ مـــن ُ شـــبُـ دو تـــا دســـت تـو جيــبـ ! بـــزرگـه ولـي بـرا مــَن كوچـيــكـ ! دنــياتــُ ميـگــمـ هر چَـن سفــيد ! شــبـا وَلـي ايــنجـا بـا مـَن هَـمـرنـگـ پوشــيد ! آدَمــاي شَهــر شُـده مَنظــَرمـ ! خــونه هاي شهــر پـر ِ پنجرَن ! هر كـدومـ تـوشــون يه قــِصَسُ ، پـُر ِ دوپــاهــايي كـه ا َ يـك جــنـگـلــن ! آهنـگــ: خـيــابـون ؛ از :حـصــين (ع) ! | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : روی زمین
تشکرها: 54
تشکر شده 159 بار در 86 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | اصلا سریالش برای من جذاب نبوده تا حالا وقتی هستی نیستم , وقتی نیستی هستم , وقتی هستم نیستی, وقتی نیستم هستی ای همه ی نیست شده ی هستی من, هستی من نیست می شود وقتی تو نیستی ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : رشت
تشکرها: 278
تشکر شده 1,159 بار در 709 پست
کتاب مورد علاقه : قرارنبود حالت من : | صداش خیلی بده ولی قیافش خوبه البته تو فیلمش نه سلام روزگار چه میکنی با نامردی مردمان؟؟؟؟ من هم اگر بگذارند دارم خرده های دلم را چسب میزنم... راستی این دل...دل میشود؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون آبی
تشکرها: 359
تشکر شده 449 بار در 203 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | دوسش ندارم اصلن!!!!!! شبیه معادلات چند مجهولی شده ام....این روزها هیچکس از هیچ راهی مرا نمیفهمد.....! ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |