بازگشت   نودهشتیا > اخبار > حوادث > داخلی

تبلیغات 
سریال خاطرات یک خون آشام (The Vampire Diaries) – فصل اول و دوم – زیرنویس فارسی شال دخترانه ترنج
ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۰۳:۴۹ بعد از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
مدیر بخش عکس

آنیتا آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     
Post مرد بيكار به پرداخت مهريه 9 ميليون توماني محكوم شد

خبرگزاري فارس: زني با حضور در دادگاه مهريهاش را كه به نرخ روز 9 ميليون تومان است از شوهر بيكارش، مطالبه كرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، زني 46 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست مهريه خود را به قاضي نجفي، رئيس شعبه 234 اين مجتمع قضايي خانواده يك ارائه كرد.

اين زن در حضور قاضي نجفي بيان كرد: من مهريهام كه 9 ميليون تومان است را از شوهرم ميخواهم و او از دادن اين مهريه امتناع ميكند.

وي ادامه داد: حدود 30 سال است كه با شوهر 51 سالهام زندگي ميكنم و او حاضر نيست مهريهام كه به نرخ روز 9 ميليون تومان شده است، بدهد.

مرد در دادگاه حضور داشت و به قاضي نجفي گفت: من وضع مالي خوبي ندارم و بيكار هستم و نميتوانم اين مهريه را بدهم.

وي ادامه داد: همسرم اين مهريه را از من كه بيكار هستم و اموالي ندارم ميخواهد. او اصلاً مرا درك نميكند.

قاضي نجفي خطاب به مرد بيان كرد: آيا مهريه همسرت را از سرمايهات نميتواني بدهي؟

مرد در پاسخ گفت: من هيچ اموالي ندارم و شهود نيز دارم كه مشخص ميكند اموالي ندارم.

زن تصريح كرد: شوهرم يك پيكان دارد كه حاضر نيست روي آن هم كار كند و او بيكار است و بيكارياش مرا رنج ميدهد.

وي گفت: من دو فرزند دارم كه آنها نيز ميتوانند شهادت بدهند كه پدرشان بيكار است و بايد مهريه مرا بدهد تا زندگيمان را بگردانيم.

قاضي نجفي بيان كرد: مرد محكوم به پرداخت مهريه زن است و در هر صورت به دليل مشخص شدن مال با توجه به مدارك لازم بايد مهريه 9 ميليوني زن را بدهد.

...در دل من چیزی اسـت،
مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح
و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد
بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه
دورها آوایی ست که مرا می خواند . . .

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

آنیتا آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :

محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان

مجموعه ۲۵۰ فیلم برتر سینما به انتخاب سایت معتبر IMDb – زیرنویس فارسی 	کامل ترین مجموعه آموزش زبان انگلیسی برای اولین در ایران

قدیمی ۱۲ شهريور ۱۳۸۹, ۰۴:۰۷ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
کاربر فعال

Dark man آواتار ها

Dark man به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     

این چه مسخره بازییه ؟خب نداره دیگه

به سلامتی هرچی سرو سبزه
هستیم سربالا این رمز نبضه

Dark man آنلاین نیست.  
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
به, بيكار, توماني, شد, محكوم, مرد, مهريه, ميليون, پرداخت