| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | بدون امتیاز : 0 امتیاز خبرگزاري فارس: زني با حضور در دادگاه مهريهاش را كه به نرخ روز 9 ميليون تومان است از شوهر بيكارش، مطالبه كرد. ![]() به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، زني 46 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست مهريه خود را به قاضي نجفي، رئيس شعبه 234 اين مجتمع قضايي خانواده يك ارائه كرد. اين زن در حضور قاضي نجفي بيان كرد: من مهريهام كه 9 ميليون تومان است را از شوهرم ميخواهم و او از دادن اين مهريه امتناع ميكند. وي ادامه داد: حدود 30 سال است كه با شوهر 51 سالهام زندگي ميكنم و او حاضر نيست مهريهام كه به نرخ روز 9 ميليون تومان شده است، بدهد. مرد در دادگاه حضور داشت و به قاضي نجفي گفت: من وضع مالي خوبي ندارم و بيكار هستم و نميتوانم اين مهريه را بدهم. وي ادامه داد: همسرم اين مهريه را از من كه بيكار هستم و اموالي ندارم ميخواهد. او اصلاً مرا درك نميكند. قاضي نجفي خطاب به مرد بيان كرد: آيا مهريه همسرت را از سرمايهات نميتواني بدهي؟ مرد در پاسخ گفت: من هيچ اموالي ندارم و شهود نيز دارم كه مشخص ميكند اموالي ندارم. زن تصريح كرد: شوهرم يك پيكان دارد كه حاضر نيست روي آن هم كار كند و او بيكار است و بيكارياش مرا رنج ميدهد. وي گفت: من دو فرزند دارم كه آنها نيز ميتوانند شهادت بدهند كه پدرشان بيكار است و بايد مهريه مرا بدهد تا زندگيمان را بگردانيم. قاضي نجفي بيان كرد: مرد محكوم به پرداخت مهريه زن است و در هر صورت به دليل مشخص شدن مال با توجه به مدارك لازم بايد مهريه 9 ميليوني زن را بدهد. ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: 0111
(View Stats)
تشکرها: 142
تشکر شده 838 بار در 458 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب چیه ، نخونین ضرر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این چه مسخره بازییه ؟خب نداره دیگه ![]() به سلامتی هرچی سرو سبزه هستیم سربالا این رمز نبضه | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, بيكار, توماني, شد, محكوم, مرد, مهريه, ميليون, پرداخت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |