| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: شهری با مردمان عجیب
(View Stats)
تشکرها: 1,244
تشکر شده 701 بار در 233 پست
کتاب مورد علاقه : رمان.شعر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا حالا این حس بهتون دست داده؟ یکی را دوست میدارم ولی افسوس او هرگز نمیداند نگاهش میکنم شاید بخواند از نگاه من ، که او را دوست میدارم ولی افسوس او هرگز نگاهم را نمی خواند به برگ گل نوشتم من ، که او رادوست دارم من ولی گل رابه زلف کودکی آویخت تا او را بخنداند صبا را دیدم و گفتم ، صبا دستم به دامانت بگو از من به دلدارم که او را دوست میدارم ولی ناگه ز ابر تیره برقی جست و روی ماه تابان را بپوشانید...... امیدوارم هیچ وقت هیچ کدوممون به این حس دچار نشیم.... باران شده ای به روح من ریخته ای ای سبز ترین تو جان من سوخته ای هر جا که روی دلم به دنبال تو است گویی که دلت را به دلم دوخته ای ![]() فندوق 24 - تهران![]() | ||||||||
| | |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه خدارو شکر. [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اره خیلی هم حسه بدیه |
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: از خونه ی بابام رفتم خونه ي آقام ...
(View Stats)
تشکرها: 10,733
تشکر شده 12,259 بار در 2,737 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اوهوم خیلی بده ... دقیقا این شعر وصف حال منه ![]() ولی مهم نیست حماقت كه شاخ و دم ندارد! حماقت يعني من كه اينقدر ميروم تا تو دلتنگ من شوي! خبري از دلتنگي تو نمي شود! بر مي گردم چون دلتنگ مي شوم!!! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: شهری با مردمان عجیب
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان.شعر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 11,684
تشکر شده 29,637 بار در 3,479 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شکر خدا تا حالا اینجوری نشدم هرگاه دلت هوایم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببین که همچون دل من در هوایت می تپند | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: من نیستم
(View Stats)
تشکرها: 406
تشکر شده 1,464 بار در 868 پست
کتاب مورد علاقه : عشق ممنوعه! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یعنی میشه بفهمه دوسش دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ کس لیاقت عشق من را ندارد. ![]() من همیشه به مامان و بابام حسودیم میشه ! آخه من هیچوقت نمیتونم بچه ای به خوبی بچه ی اونا داشته باشم ! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان.شعر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جایی تو این دنیا !!!
(View Stats)
تشکرها: 1,100
تشکر شده 877 بار در 309 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اين شعر وصف حال پارسال منه ولي فراموشش كردم الان هم خيلي راحتم هيچ اشكالي در گفتن اين نيست كه : « خدايا خواست خودت را انجام ده . » اين گفته خوبي است ، زيرا در هر حال خواست خداوند در حال انجام است . | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: خانه به دوش
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : نمی گم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوش بحالتون که این جوری نشدید خونی که از گلوی تو تراوید. همه چیز و هرچیز را در کائنات به دو پاره کرد در رنگ. اینک هرچیز یا سرخ است. یا حسینی نیست.... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| این, تا, جوری, حالا, شدی؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |