| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: شهری با مردمان عجیب
(View Stats)
تشکرها: 1,244
تشکر شده 708 بار در 233 پست
کتاب مورد علاقه : رمان.شعر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میدونستین آهنگ اینو ، فکر کنم هایده خونده!!! باران شده ای به روح من ریخته ای ای سبز ترین تو جان من سوخته ای هر جا که روی دلم به دنبال تو است گویی که دلت را به دلم دوخته ای ![]() فندوق 24 - تهران![]() | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: au
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 10 بار در 5 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دلــــــــــم ... دلم گرفته از خودم ، خودم اسیر غم شدم ، شدم غریب قصه خودم ... !!! ... ![]() خیلی وقته که دیگه دلت واسم تنگ نمیشه گل ابریشم من گل که دلش سنگ نمیشه خیلی وقته که یه پیغومی ندادی واسه من آخ چه قد قشنگه ازعشق تو دیوونه شدن تو میای تموم میشه هرچی غمه روز دیدار تو روز عشقمه زندگی عشق همین دقایقه زنده باد هرکی هنوز یه عاشقه مثل تو عاشق عشقم منودیوانه ندون بازیه روز دستایه گرمتو به دستمام برسون با خودت عشقو بیار گذشته هامو بسوزون میدونم باز یه روزی تموم میشه فاصلمون تو میای تموم میشه هرچی غمه !!! .. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #23 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: قزاقستان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ان سوی خیال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
کاش میدانستم بعد از مرگم اولین اشک از چشمان چه کسی جاری میشود و اخرین سیاه پوشی که مرا به فراموشی میسپارد کیست تا قبل از مرگم جانم را فدایش کنم --------------------------------------------------- عضو گروه انفجار ستون و ضد پسر ها ![]() | |||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه تا حالا یه همچین حسی بهم دست نداده برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من اگر پيامبر بودم، رسالتم شادمانى بود بشارتم آزادى و معجزه ام خنداندن كودكان... نه از جهنمى مى ترساندم و نه به بهشتى وعده ميدادم...تنهامى آموختم انديشيدن را و "انسان" بودن را... (چارلي چاپلين) | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 22,304
تشکر شده 7,375 بار در 3,364 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تجربه نكردم ولي خيلي خوب درك ميكنم | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 158
تشکر شده 100 بار در 44 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هئی دوران بدیه. من فقط تصویر دارم ! صداشم ندارم بهترین چیزی که در توان داری به دنیا هدیه کن ، حتی اگر کوچک باشد زیرا در اخر در میابی زندگی هر آنچه هست ، میان تو و خدای توست . . . | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: نصف جهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اره حس خیلی خیلی بدیه درکت میکنم خوب میدانم آخر یک روز خفه میشوم از بس دردهایم را نجویده قورت میدهم ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: سهند
(View Stats)
تشکرها: 409
تشکر شده 1,180 بار در 312 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شدم بدجوری هم شدم ولی بعدا هردوتامون فهمیدیم آبی دریا قدغن شوق تماشا قدغن عشق دوماهی قدغن باهم وتنهاقدغن برای عشق تازه اجازه بی اجازه... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| این, تا, جوری, حالا, شدی؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |