| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : منطقه ی کوهستانی
تشکرها: 185
تشکر شده 7,924 بار در 548 پست
کتاب مورد علاقه : راستش اسمش یادم نیست حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فکرشو بکن اگه این عکاس یه ایرانی بود اون دخترا اجازه عکس گرفتن میدادن ؟؟ :D | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : زابل {سیستان و بلوچستان}
تشکرها: 225
تشکر شده 656 بار در 284 پست
کتاب مورد علاقه : یادم نی حالت من : | یک خارجی توایران | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 542
تشکر شده 905 بار در 231 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من<اریکا>برایم حالت من : | خیلی باحالو متفاوت بودو متنوع چه رنجی ست لذت ها را تنها بردن! و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن! و چه بد بختی آزار دهنده ایست تنها خوشبخت بودن....! در بهشت تنها بودن سخت تر از کویر است | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : چیه ؟؟نکنه می خوای بیای خوونمون؟!!!
تشکرها: 50
تشکر شده 342 بار در 120 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود..همسایه من.... حالت من : | خیلی باحال بوووووووووووووود..مرسی.. ناﻡ = هاله ﻣــــــﺦ = ﺗﻌــﻄﯿﻞ ﺟــــــﯿﺐ = پاک تر از خونه خدا ﺍﻋﺼـــﺎﺏ = ﺧـــﺮﺍﺏ ﺍﻣﯿﺪ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ = گیرم 5% ﺩﻝ = ﺗﻨـــﮓ ﻏﻢ = ﺯﯾﺎﺩ ﺷﺎﺩﯼ = ﮐﻢ ﻣﺤﺒﺖ = ﺭﻓــﺖ ﻋﺸﻖ = ﻣُـــﺮﺩ ﻋﺎﺷﻖ = ﻫﺴﺖ ﺭﻓﯿﻖ = ﮐﺠــﺎﺳﺖ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ = ﺗﻤـــﺎﻡ ﺷﺪ ﺭﻓﺎﻗﺖ = ﯾــــﺦ ﺑﺪﺑﺨﺘﯽ = ﺗﺎ ﺩﻟــــﺖ ﺑﺨﻮﺍﺩ عکس العمل: ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : کرج
تشکرها: 3,848
تشکر شده 1,915 بار در 938 پست
کتاب مورد علاقه : کسی می آید حالت من : | خداییش خیلی هنری بود... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱
تشکرها: 2,602
تشکر شده 4,583 بار در 494 پست
کتاب مورد علاقه : فرزند نیل حالت من : | اون عکسی که دختر پسره تو بارون کنار مقبره حافظ داشتن فال می گرفتن خیلییییییییییییی قشنگ بود اگر میخواهی ارزشت را نزد خدا بدانی نگاه کن ببین ارزش خدا نزد تو هنگام گناه چقدر است...! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 41
تشکر شده 54 بار در 36 پست
حالت من : | خیلی قشنگ بود ابنجاس که معلوم میشه علاوه بر بقیه هنر ها،مدلینگ هم نزد ایرانیان است و بس! there is no happily ever after,there is just THE END | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 205
تشکر شده 228 بار در 168 پست
کتاب مورد علاقه : طلایه و قرارنبود حالت من : | توریسته حالش بد بوده اومده ایران...این همه جاهای توریستی تو دنیا هست.... عزیزترین ادما مثل یه قطعه پازلن نه جاشون پرمیشه نه کسی میتونه جاشونو بگیره..... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : یه شهر شمالی با ”ر”
تشکرها: 3,002
تشکر شده 19 بار در 13 پست
کتاب مورد علاقه : قرارنبود-جدال پر تمنا حالت من : | جالب بودن ممنون... خوب که چی مگه همه باید مانکن باشن....!!؟ یا باید لاغر باشن....!!؟ ما خودمان را همانگونه که هستیم میدوستیم.... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 3,505
تشکر شده 675 بار در 367 پست
کتاب مورد علاقه : یلدا.هم خونه حالت من : | نقل قول:
بزرگترین خطایت این بود که فکرمیکردی من برای همیشه صبورم... | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |