| |||
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | پست بسیار مفید : +9 امتیاز ![]() در داستان کلی این سریال شخصیت های اصلی تعداد چهار نفر است به نام آنها کنان ، لامیا ، سمیل و کاویدان میباشد. حسین کنان موزیسین موفقی است که کودکی تلخ و همراه با فقری داشته است پدر او در زندان خودکشی کرده و دایی اش او را بزرگ کرده است. لینک دانلود درست شد حجم : ۱۳٫۳ دانلود به صورت کامل موفق باشید ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط dehnavi : ۱۲ اسفند ۱۳۹۱ در ساعت ۰۶:۴۴ بعد از ظهر |
| | |
| تشکر شده توسط : | $*~fire~*$, -ShaDi-, .ƦoManCe., ana_b, aroosha93, BAHANEYE MAN, dark fairy, galadril3, GOLDEN FLOWER, hanayi, Heranosh, hese_gharib, kindly girl, ladybarun, mane tanha, mina.zoroaster, Mitra73, mojgan18, mozhmozh, N e G a R, N@s!m, nastaran_702, pOmOna, Romer, sang_e_saboor, Sarvin.M, sepidiii, sydney, ~sara khatoon~, آوای جنوب, برادپیت, سایلنت, عسلی من, میومیو |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,755
تشکر شده 189 بار در 52 پست
کتاب مورد علاقه : ابنبات چوبي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واااي مرسي عزيزم كلي دنبايش گشتم ![]() اون اهنگي وقتي تبليغ مي كونه ميزاره اون و مي خوام اونم تو اين زيپ هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی در همان نزدیکی ها
تشکرها: 8,856
تشکر شده 13,990 بار در 3,838 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز ********* دانلود آهنگ ها به صورت تک به تک دانلود آهنگ تیتراژ دانلود آهنگ ۱ دانلود آهنگ 2 دانلود آهنگ ۳ دانلود آهنگ ۴ دانلود آهنگ ۵ دانلود آهنگ ۶ منبع : تاپ ناز خیلی وقت است از چیــــزهایی که دوستشان داریم ساده دل می کنیــــــــم.!! پس چقدر در این مصیبت حرفه ای هستیم ، که جدایـــــــــــی نادر از سیمینمان ، کل دنیـــــــا را میـــــــــــگیرد... یه رمان خیلی خمشل : ♠ تک خال میدان ♥ ویرایش توسط ~foroozan~ : ۱۷ دي ۱۳۹۱ در ساعت ۱۱:۴۹ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز دانلود کنید دیگه همش همونه ![]() |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : کهکشان راه شیری
تشکرها: 641
تشکر شده 768 بار در 393 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی-همخونه-سهم م حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی عزیزم... منم دنبالش بودم واقعا قشنگن.... رمان پروانگی یک پروانه/ رزصورتی کاربر http://www.forum.98ia.com/t563914.html این روزها دلم اصرار دارد فریاد بزند؛ اما . . . من جلوی دهانش را می گیرم، وقتی می دانم کسی تمایلی به شنیدن صدایش ندارد!!! این روزها من . . . خدای سکوت شده ام؛ خفقان گرفته ام تا آرامش اهالی دنیا، خط خطی نشود . . .!!! ![]() کجایی بهانه ی من؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : Kho0o0o0onamo0o0o0n
تشکرها: 422
تشکر شده 398 بار در 178 پست
کتاب مورد علاقه : Mane Ou+ Vame Ezdevaj حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنووووووووونم عزیزم دارم دانلودش میکنم مرســــــــــــــــــــــ ـــــــی دنبال این آهنگم بودم که خودت تایپیکشو گذاشتی و منم دارم دانلودش میکنم دستت درد نکنه باران هميشه مي بارد ولی مردم ستاره ها را بيشتر دوست دارند...نامردی است آن همه اشك را به يك چشمك فروختند!!! ![]() وصیت چارلی چاپلین به دخترش:عشق را باهم آغوشی اشتباه نگیر،هیچ مردی در رختخواب نامهربان نیست!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : نصف جهان
تشکرها: 173
تشکر شده 126 بار در 59 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون عزیزم کامپوتر رو روشن میکنی..صبر می کنی ویندوز بالا بیاد یه قلوب از چاییتو میخوری کلیک می کنی رو مای کامپیوتر..میری تو درایوF میری تو مای پیکچر..دنبال یه فایل قدیمی می گردی..پیداش میکنی،بازش می کنی عکسا رو نگاه می کنی...یه لبخند میزنی به خاطراتی که زنده شدن..و دارن جلوت راه میرن میرسی به یه عکس... این عکس یه اشکالی داره نمی خوای قبول کنی ..جای یکی تو زندگیت خالیه دقیقا همونی که توی عکس خودشو انداخته تو بغلت به خودت میای.. کامپوتر رو خاموش می کنی خودتو پرت میکنی روی تخت...چشاتو می بندی و زیر لب میگی " لعنتی" | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز خواهش میکنم دوستان آهنگ های جدید از سریال های ترکی بازم میزارم ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جایی همین جاها
تشکرها: 13
تشکر شده 3 بار در 3 پست
کتاب مورد علاقه : کسی پشت سرم آب نریخت | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من آهنگ 3 رو کاملشو میخوام میشه برام بذارید؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 13
تشکر شده 488 بار در 132 پست
کتاب مورد علاقه : kavir حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() خیلی خووووووبن... خنده هایم شکلاتی شده..زیادی خالص تلـــــــــــــخ تلــــــــــخــ ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از بوسه تا عشق, تیتراژ از بوسه تا عشق, سریال از بوسه تا عشق |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |