| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 7
تشکر شده 792 بار در 330 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.بامدادخمار حالت من : | ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : توی قلب عشق زندگیم همسرم
تشکرها: 1,563
تشکر شده 957 بار در 450 پست
کتاب مورد علاقه : ربکا از دافنه دوموریه حالت من : | عزیزم بسیار زیبا ودوست داشتنی دستت درد نکنه | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 3,512
تشکر شده 678 بار در 368 پست
کتاب مورد علاقه : یلدا.هم خونه حالت من : | مرسی عزیزم.همش تقدیم به خودت بزرگترین خطایت این بود که فکرمیکردی من برای همیشه صبورم... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : خونه بابام
تشکرها: 28,236
تشکر شده 5,741 بار در 2,202 پست
کتاب مورد علاقه : رماااااااااان حالت من : | عاشق زنبقممممممم دوست دارم تکیه کلامت بود من بی جهت به آن تکیه دادم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
تشکرها: 8,045
تشکر شده 702 بار در 433 پست
کتاب مورد علاقه : مردی در تبعید ابدی حالت من : | واااااااااااااااااااای مرسی قدرت خدا را چه زیبا سياه پوشيده بود!به جنگل آمد،استوار وتنومند. من را انتخاب كرد،دستي به تنه ام كشيد،تبرش را درآورد! و زد و زد!محكم ومحكمتر! به خود ميباليدم؛ ديگر نميخواستم درخت باشم! "آينده خوبي در انتظارم بود"سوزش تبرهايش بيشتر ميشد،،،كه،، ناگهان چشمش به درختي ديگر افتاد؛ "او تنومندتر بود"مرا رها كرد بازخم هايم!! او را برد.... ومن كه نه ديگر درخت بودم نه تخته سياه نه عصاي پيرمردي... "خشك شدم" بازي با احساسات مثل داستان تبر و درخت ميمونه! اي تبر به دست تا مطمئن نشدي احساس نريز؟زخمي ميشود... و در آرزوي تخته سياه شدن خشك ميشود.!. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : ساحل
تشکرها: 7,742
تشکر شده 1,748 بار در 1,033 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من حالت من : | خییییییییییلی قشنگ بودن ممنون بارها در گذری شلوغ چشمانی از کنارمان عبور کرده أند که باور داشتیم نیمۀ گمشدۀ ما هستند و سرنوشتمان را دگرگون می کنند ! اما ... بی دلیل تر از آن بوده ایم که برگردیم و مالکِ آن چشمها را صدا بزنیم !!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 276
تشکر شده 330 بار در 154 پست
کتاب مورد علاقه : Hamkhone حالت من : | فوق العاده بودن.ممنون | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : ایران
تشکرها: 3,168
تشکر شده 381 بار در 191 پست
حالت من : | فوق العاده زیبا بودن .ممنونم گاهی دلم می خواهد خودم را بغل کنم! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم، وسط گریه هایش بگویم: غصه نخور خودم جان! درست می شود!درست می شود! اگر هم نشد به جهنم... تمام می شود... بالاخره تمام می شود...!!! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 3,283
تشکر شده 2,836 بار در 731 پست
کتاب مورد علاقه : روی خط صفر حالت من : | خودتم گلی عزیزم. هر انسانی میتواند به دیگران ببخشد هر چند چیز کوچکی را به کسی هدیه کند. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : جایی که بزرگ شدم
تشکرها: 6,973
تشکر شده 1,217 بار در 821 پست
کتاب مورد علاقه : والو خیلین...! حالت من : | دستت دردنکنه. من عاشق گلم! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |