| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : غرب تهران
تشکرها: 7,492
تشکر شده 3,002 بار در 1,042 پست
کتاب مورد علاقه : حکایت زمستان حالت من : | اختشاشات یا اغتشاشات ؟!؟ ترسم آن روز که از قله فرود آید مرد 313 آدم نتوان پیدا کرد 313آدم به سرانجام آیند این جماعت همه با بقچه ی حمام آیند . اين همه لاف زن و مدعي اهل ظهور پس چرا يار نيامد که نثارش باشيم سالها منتظر سيصد و اندي مرد است آنقدر مرد نبوديم که يارش باشيم اللهم عجل لولیک الفرج میگفت قیامِ تو ، از جهتی شبیه قیامِ زهرا (س)ست. تو میآیی تا همه ی دین را اقامه کنی؛ تمامیّتِ اسلام را. مادرت هم همه ی دین را میخواست؛ اقامهی ولایتِ علی (ع) را ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۶ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر خودمونی ![]() | باحال بود سیه چشمی به کار عشق استاد,به من درس محبت یاد میداد,مرا از یاد برد اخر ولی من,به جز او عالمی را بردم از یاد[b] ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۷ قبل از ظهر |
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : c:\windows\system32
تشکرها: 31,517
تشکر شده 31,718 بار در 5,258 پست
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | آرررررررررررررررررررررررر رررررره من خودم پای برنامش بودم که یهو این زیر نویسه اومد من دلمو گرفته بودم فقط می خندیدم گـفـتـنـد: «عـیـنـک سـیـاهـت را بـردار! دنـیـا پـر از زیـبـایـیـسـت..!» عـیـنـک را بـرداشـتـم. وحـشـت کـردم از هـیـاهـوی رنـگـهـا! عـیـنـکـم را بـدهـیـد!! مـی خـواهـم بـه دنـیـای یـکـرنـگـم پـنـاه بـرم... ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۷ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 3,229
تشکر شده 4,888 بار در 1,750 پست
حالت من : | زياد فرقي نداره بدین وسیله از خودم متشکرم که نخونده کنکور ارشد رو خوب دادم و نتیجه خوب گرفتم امضاء: از خود متشکر ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۷ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : دشت شقایق
تشکرها: 15,867
تشکر شده 2,929 بار در 218 پست
حالت من : | بیچاره ها هنوز فرق غ و خ رو نمی دونند.!!!!!!!!!!11 من ندیدم دو "شقایق" را با هم دشمن..... ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۷ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : در همین نزدیکی...
تشکرها: 430
تشکر شده 482 بار در 110 پست
حالت من : | ای بابا. رسانه ملی که کلا سوتیه. اینم که مهم اصل موضوعه شما به املاش چیکار داری؟! ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۷ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
تشکرها: 6,818
تشکر شده 2,979 بار در 501 پست
حالت من : | ای... چه جالب ![]() من زیاد نلویزیون نگاه نمی کنم ندیدم از سیاهی چرا هراسیدن شب پر از قطره های الماس است آنچه از شب به جای می ماند عطر سکرآور گل یاس است برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۸ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 0
تشکر شده 134 بار در 23 پست
| دیگه اینا آخر سواد هستند ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۸ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 16,448
تشکر شده 11,074 بار در 2,823 پست
کتاب مورد علاقه : دنیای سوفی،راز فال ور حالت من : | واقعا که موسیقی شانس|پل استر| تایپ راهنمای دانلود از 4shared درخواست اهنگ|(ورژن جدید) ********* من از آغاز می ترسم من از پرواز می ترسم من از آغاز یک پرواز بی احساس می ترسم! من از تکرار می ترسم من از انکار می ترسم من از تکرار انکار همین احساس می ترسم! ~دوست عزیزم ~ .MAHROKH. ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۸ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : دشت شقایق
تشکرها: 15,867
تشکر شده 2,929 بار در 218 پست
حالت من : | ولی زیادم مهم نیست نه؟ خوب دیگه واقعا شاهکاره که تونن به همه یکارا اونم تو پخش زنده برسن. ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۸ قبل از ظهر | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برنامه, تصویری, در, زنده, سوتی, سوم, سیما, شبکه, صدا, و, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |