| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : یکم دورتر از اونجا...
تشکرها: 1,358
تشکر شده 2,352 بار در 755 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو.... حالت من : | تیپ و قیافش بهتر از تو فیلمه! گــاه من بودم دلیـلِ زخمِ تـــو/لیک میرنجم هنوز از اخم تـــو/شاهزاده ی تمام زندگیِ من، عاشقانه به تو تعلق دارم پِـــدَرم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر آسمان خدا
تشکرها: 39
تشکر شده 153 بار در 123 پست
حالت من : | مرسی وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ... ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : tehran
تشکرها: 141
تشکر شده 363 بار در 190 پست
کتاب مورد علاقه : Majnoon tar az farhad | ازش خوشم نمیاد ولی خوب بازی میکنه.مخصوصا تو قلب یخی تو خیانت کردی...تو بازی کردی...تو دروغ گفتی... تو خراب کردی...حالا هم باحقارت ترکم می کنی! چرا هیچ کس نیست بفهمد که تو...شاید دیوانه ای، یک بیمار | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : بوشــــهـر
تشکرها: 7,910
تشکر شده 1,741 بار در 620 پست
کتاب مورد علاقه : The God of Love & استاد عشق حالت من : | فقط دو تا فیلم ازش دیدم!! تو میلیاردر خوب بازی کرده!! اولین باری بود عکسی ازش دیدم!! مرسی پیـــــــش به سوی مهندس شدن!!![]() نــــــرم نرمــــک مــــی رســــد اینـــک کنکــــــــور ![]() میخوام مهندس بشم تو یه آینده ی نه چندان دور ![]() دوستان فعلا بدرود!! ![]() شاید هفته ای 1 بار اومدم...... شاااایـــــــــد!! | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 4
تشکر شده 42 بار در 37 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | مرسی رامینا ![]() | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : یکی از محله های تهرون
تشکرها: 179
تشکر شده 136 بار در 57 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | ممنون ن ن ن وقتی که ما ایرانیا میخوایم کسی رو ستایش کنیم؛ عجب نقاشیه نکبت… چه دست فرمون داره توله سگ… چه صدایی داره کثافت … چه گیتاری میزنه ناکس… استاده کامپیوتره لامصب… عجب گلی زد بی وجدان… بی شرف کارش خیلی درسته… دوستت دارم وحشتنـــــاک… ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 55,955
تشکر شده 8,208 بار در 4,029 پست
کتاب مورد علاقه : پنجره حالت من : | صدای خوبی داره زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : کوچـهـ باغ پـاییـزیــــ
تشکرها: 2,533
تشکر شده 816 بار در 436 پست
کتاب مورد علاقه : ~ قلب یخیــــــــ حالت من : | دوسش دارم مرسی دنــبـال خـــــدا نگـــــرد...!! خـدا در لبخنـــدی استــ کــهـ با نگــاهـ مهــــربان تو جانــی دوبــارهــ می گیــرد... خـدا در دستــی استــ کهـ به یـاری می گیـری... در قـلبــی است کـهـ شـاد می کـنی... در لبخنـدی استــ کـهـ به لبـــ می نشـانی... کـاش همهـ مـی دانستند زنــدگی شـادی نیستــــــ شـــــاد کـردنــــ است...! زنــدگــی قــهـقـــهـــ نیستــــــ لبـخــنـد است...! | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : TehRan
تشکرها: 109
تشکر شده 1,474 بار در 1,021 پست
کتاب مورد علاقه : elaheye naz,baz baran حالت من : | خوشم میاد ازش... مرسی Z BAZIIIIIIIIII----------------------- ![]() MAn Ghahremanam ghahremanam hatta age ghahre ba man,2nya enghad migam ta ru tanesh hak she daman....... LILLI HOZAK YEKI MARO 2R ZAD....... joon Z BAZI ESTEGHLALIHA>>>http://www.forum.98ia.com/group5.html | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : •~*♥*~~*♥*~•
تشکرها: 6,774
تشکر شده 30,080 بار در 5,863 پست
کتاب مورد علاقه : •~*♥*~•twilight حالت من : | اولین بار یادمه وقتی اومد توی این عرصه موها بلند ریش داشت خیلی بیشتر از الانش اما الان خیلی خیلی بهتر شده گذر زمانه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |