| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش موبایل ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : در آغوش باد
تشکرها: 9,240
تشکر شده 51,442 بار در 11,732 پست
کتاب مورد علاقه : دوستی با عزرائیل حالت من : | مدل ناخن نئونی ![]() دلم کوچک است! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #mahnaz#, -laya-, ...aida..., .:~LiYaN~:., .Donya, al_ay_20, dokhtare babash, golabeton, golbaran, josephein, m0zhdeh, MAEDE❤❤❤, maryama1992a, MidnightSun, niloofarane, NO ONE, Pieta, rashna, S.SALMA.S, samanda, toot.farangy, y@si jojo, zahra97, zahrasm, ~ Abji ZAhra ~, ~mahi.p~, بهار بارانی, بی بی گل, شبنم جون |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : لابه لای جزوات زیستو فیزیک
تشکرها: 1,048
تشکر شده 1,537 بار در 381 پست
کتاب مورد علاقه : راننده سرویس حالت من : | مرسی قشنگ بود ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : نا کجا آباد
تشکرها: 18,788
تشکر شده 7,427 بار در 3,649 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده... حالت من : | خوشرنگن اما مدلشو دوست ندارم عشق رویاهای من کسیه که حتی وقتی مثل سگ و گربه به جون هم افتادیم... شب نذاره از تو بغلش جم بخورم بگه: اشتی نکردیما.... ولی من بدون تو خوابم نمیبره.... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : جایی که افسانه ها به حقیقت میپیوندند
تشکرها: 2,176
تشکر شده 3,394 بار در 541 پست
کتاب مورد علاقه : پرسی جکسون و المپی ها حالت من : | وای اون که داره طرح میزنه چه ترسناکه ناخوناش...... مرسی هیولا میشوم...میخوام این احساسو تجربه کنم... حس خشکی وحشتناک گلوم..حس دستهام که محکم دور کمرش حلقه شدن...حس بدن سردم توی آغوش گرمش...هرم نفس هاش...نگاهم که روی پوست نازک و قابل نفوظش ثابته...و من که روی پنجه ی پام بلند میشم وهمونطور که توی آغوششم لب هام رو..دندونهای تیز و بلندم رو به گردنش میچسبونم..و خون گرمی که از توی شاهرگ گردنش به سمت گلوی خشکیدم روان میشه..و حس بدن سرد و بیحرکتش توی آغوش گرمم.... ![]() پسر عموی افسانه ای | MidnightSun کاربر انجمنلینک نقد کتابم: http://www.forum.98ia.com/t708828.html#post7504927 متفاوت ترین رمان نودهشتیا رمان دوست عزیزم معین دختررویاهای من: http://www.forum.98ia.com/t730204.html حتما بخونینش... اینم رمان دوست خوکشلم آزاده جون(بی قراره قلبم | azidan کاربر انجمن) : http://www.forum.98ia.com/t695243.html | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
تشکرها: 73,050
تشکر شده 125,548 بار در 4,744 پست
حالت من : | ناخناي خودش چه وحشتناكن ... اول بايد يه فكري واسه خاناي خودش بكنه ... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : مریخ
تشکرها: 481
تشکر شده 150 بار در 92 پست
کتاب مورد علاقه : رنگین کمان تقدیر حالت من : | جالب بودمر30.............. با من بمان آن هایی که رفتنشان را طاقت آوردم تو نبودند . . . ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 3,301
تشکر شده 889 بار در 420 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | خیلی ناخن بلند قشنگ نیست ولی در کل ممنونم ![]() من دلم ميخواهد ساعتي غرق درونم باشم!!! عاري از عاطفه ها... تهي از موج و سراب..خالي از هر چه فراق.. .من نه عاشق هستم .....و نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من ........ .من دلم تنگ خودم گشته و بس.. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : جهنمی به اسم زمین
تشکرها: 2,078
تشکر شده 1,147 بار در 582 پست
کتاب مورد علاقه : TaLe Mah❈ An NiMe diGar حالت من : | حال میده با ناخونای طراحه چشای چند نقرو از کاسه در بیاری خِیلیـ بَدهـ کِهـ اِحسآسـ کُنیـ مِثلـِ دآروییـ ، فَقَطـ وَقتـِ نیاز اَزَتـ اِستفادِهـ میـ کُنند! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : قبرستون
تشکرها: 596
تشکر شده 737 بار در 341 پست
کتاب مورد علاقه : غریبه اشنا حالت من : | از اين مدلا دوس ندالم ساده دوس دالم.... ![]() تا کی باید منتظرت بمونم؟؟؟ تا کی باید نگاه های تحقیر کننده روتحمل کنم؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : قلبم
تشکرها: 2,007
تشکر شده 729 بار در 541 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود حالت من : | طرحاشون خوشگل | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |