| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : هر جا که دل انجاست
تشکرها: 25,248
تشکر شده 23,886 بار در 2,893 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز این یه نقد دیگه ![]() خلاصه داستان داستان درباره ی دختری هستش که یه بار ازدواج کرده و از شوهرش جدا شده و بعد از مدتی به خارج میره و اونجا با به پسری اشنا میشه و..... بابا ما که اخرش نفهمیدیم این کتاب اخرش چی شد تو رو جون هر کی دوس دارین فهمیدیدن به مام بگیم.من تهران و اصفهان زیر و رو کردم این کتاب گیر نیومد تا که اینجا اسکنشو خوندم.خب در کل کتاب قشنگی بود ولی من نفهمیدم اخر این چی شد از یه طرف نوشته رایان بود راین یادم نیست مرد دختره م سکته کرد از یه طرف اخر داستان نوشته چشماشو باز کرد و به دو برکه ی ابی خیره شد خب اگه مرده دیگه اون دو برکه ی ابی چیه؟کلا کتابای این نویسنده جز تو خماری گذاشتن چیز دیگه ای نداره ![]() ![]() لینک داستان الهه شرقي | رويا خسرو نجدي /ویرایش شد/ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !tara, *بارون پاییزی*, -ShaDi-, .Mania., arnavaz, bahooneh10, degeer, ehsan_mass, Elysium, fatima_59, garsha, gharribe69, havijjo0nam, hiva, linasldvh, mah banoo, MARIEH_73, Mina, mina12MINA, Mino Bookworm, nemesis, nigar_403, radon, SAGHIIIII, salvinia, sanaz.p, sar-almaz, sC0rP!0N--GirL, shakiba_2510, taniii, Toolay, yasi253, رها76, سپید و سیاه, شایسته بانو, فاطیما+, معطر, مینو*, ياابالفضل, پروانه! |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 9,937
تشکر شده 17,064 بار در 508 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز به نظرم بهترين كتاب خانم خسرونجدي بود، صحنه ها بسيار زيبا توصيف شده بود، علاقه بين كيميا و رابين هم ذره ذره به وجود اومد نه با يك نگاه و اين به نظرم هم منطقي تر هستش هم روند داستان را جذاب تر مي كنه فكر مي كنم اولين بار 5 سال پيش اين كتاب را خوندم، اون موقع فكر مي كردم كه هم رابين هم كيميا مردن با اين كه پايان سوزناكي بود اما خيلي ناراحت نشدم چون به هر حال با هم بودن! اما چند وقت قبل توي نظراتي كه دوستان در مورد اين كتاب گذاشته بودم ديدم كه توضيح دادن رابين قبل از رفتن صليب را ميده به كيميا اما وقتي روي تخت بيمارستان بوده با اون صليب شناسايي مي شه! به هر حال چه هر دو مرده باشند چه هر دو زنده مونده باشند الهه شرقي جز بهترين رمان هايي بوده كه خوندم! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 2,037
تشکر شده 3,189 بار در 549 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
واقعا کتاب گیرایی بود رابین از عشق زمینی به عشق الهی رسید یه جورایی هفت شهر عشق عطار آدم عشق رابین رو خیلی قشنگ حس میکرد من اظهارات يك پزشك را در خصوص پزشكی با كمال دقت گوش ميكنم ونيز اظهارات يك شيمی دان را در خصوص شيمی همانطور كه به اظهارات يك مهندس توجه كامل خواهم نمود زيرا اطلاعات آنها در خصوص پزشكی و شيمی و هندسه هزار بار بيشتر از من است.ولی هرگز به اظهارات يك دانشمند دينی گوش نميدهم زيرا او كه خود را دانشمند خداشناسی مي داند اطلاعاتش بيش از من نيست. زيرا همانطوری كه من نميدانم خدا كيست و چيست او هم نمی داند خدا چيست وكيست ؟؟؟ | |||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : بابل
تشکرها: 3,080
تشکر شده 3,355 بار در 1,109 پست
کتاب مورد علاقه : غزال،یاسمین،الهه عشق حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز شخصیت رابین جذاب بود اما این که آخرش گنگه آدمو کلافه میکنه | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 10,098
تشکر شده 16,398 بار در 2,347 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من آخرش نفهمیدم چی شد خیلی گنگ تموم شد | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : Iran
تشکرها: 14,431
تشکر شده 15,166 بار در 2,435 پست
کتاب مورد علاقه : ro0oman حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من خیلی دوستش داشتم ولی آخرش رو اصلا نپسندیدم !!!! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : هرجا که اوست
تشکرها: 3,946
تشکر شده 1,517 بار در 622 پست
کتاب مورد علاقه : .................. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اتفاقا آخر جالبی داشت رابین تصادف کرد و مرد ،دختره هم نشون داد اومده ایران و بعد یه مدتی سکته کرد و مرد بالاخره نمیشه که همه عشاق بهم برسن در کل داستان بدی نبود فقط اونجا که همه دانشکده از عشق رابین خبر شده بودن به نظرم یکم بلف بود سيب هنوز هم شيرين است... هنوز هم آدم، بهشت را به لبخند حوا ميفروشد... شیطان بهانه بود! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 95,438
تشکر شده 219,599 بار در 22,712 پست
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
من خیای وقت پیش خوندم..فک کنم میخواست مسلمان شه، رفت به یه سفر... که وقت برگشت تصادف کرده بود! دختره هم برگشت ایران! تو رویاهاش رابین رو دید و به دنبالش رفت و تصادف کرد فک کنم ..اونم مرد! رمان خیلی خوبی بود! من دوسش داشتم..بمان که آخرش چقدر گریه کردم..مخصوصا اون ترانه سیاوش که من و همیشه دق مرگ میکنه ![]() نقل قول:
گيرم كه ببخشد زخجالت چه كنم | ||||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : nesf jahan
تشکرها: 17,710
تشکر شده 5,846 بار در 1,411 پست
کتاب مورد علاقه : taki hamze loo حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
جفتشون زنده موندن دیه اخرش | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | .Mania., bahooneh10, degeer, ehsan_mass, garsha, gharribe69, Mina, sar-almaz, Toolay, مینو*, ياابالفضل, پروانه!, یغما |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 95,438
تشکر شده 219,599 بار در 22,712 پست
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
رابین که همون موقع تصادف مرده بود! اینم رفت تو کما! | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| الهه, خسرو, رمان, رویا, شرقی, شرقی or رویا, معرفی, نجدی, نقد, کتاب |