| |||
| | #81 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : Cosmic dust
تشکرها: 2,325
تشکر شده 3,048 بار در 977 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خدا بیامرزتش روحش شاد... سعی کن تو زندگی درخت باشی ؛ که اگه کسی بهت لگد زد ! شکوفه بارونش کنی ! | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #82 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : کرج
تشکرها: 3,809
تشکر شده 1,891 بار در 926 پست
کتاب مورد علاقه : کسی می آید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز روحش شاد.... ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #83 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : heaven
تشکرها: 2,606
تشکر شده 1,349 بار در 815 پست
کتاب مورد علاقه : the alchemist حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای چرا مرد؟؟! خدا بیامرزتش | ||||||||
| |
| | #84 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 7,554
تشکر شده 4,349 بار در 1,078 پست
کتاب مورد علاقه : همخــــــــونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من که حسابی شوکه شدم خیلی جوون بود بیچاره خدا رحمتش کنه.روحش شاد سلام به همه بچه از همتون میخام دعا کنید خواهر بهترین دوستم الان چند روزی هست که تو کماست،از همتون میخوام واسش دعا کنید ============================================ دو تاپيک پيشنهادی خودم به شما؛مطمئن باش پشيمون نميشی از خوندنشون: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #85 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمان شب
تشکرها: 1,760
تشکر شده 306 بار در 204 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خدایش بیامرزد از فردیت خود دست کشیدن. با چشم دیگری دیدن. با گوش دیگری شنیدن. معنای عـشـــــق است. .comما12نفرwww | ||||||||
| |
| | #86 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,697
تشکر شده 1,873 بار در 1,118 پست
کتاب مورد علاقه : فصل خاکستری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما که نمیشناسیم...خدا رحمتش کنه یک لحظه سوء تفاهم باعث میشود هزاران لحظه شیرین و خاطره انگیزی که با هم سپری کردیم را فراموش کنیم. ![]() | ||||||||
| |
| | #87 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : ایران
تشکرها: 30
تشکر شده 126 بار در 95 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اخی طفلی خیلی جوان بود | ||||||||
| |
| | #88 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : بهشت
تشکرها: 4,272
تشکر شده 538 بار در 188 پست
کتاب مورد علاقه : bolandihaye badgir asare emily bronte حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دوستان من میدونم نیما نهاوندیان بوده از اقوام ما بووده وایییی اصلا باورم نمیشهه خدا چرا نیماااا؟ در مدرسه آرزویمان تمام شدن درسمان است..در سربازی پایان خدمت..در دانشگاه گرفتن مدرک..در عاشقی ازدواج کردن... چه موجودات عجیبی هستیم آرزویمان تمام شدن بهترین روزهای زندگیمان است | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #89 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : در پناه خدا
تشکرها: 17,886
تشکر شده 4,699 بار در 2,956 پست
کتاب مورد علاقه : فیزیک هالیدی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خدا رحمتشون کنه... من نمی دانم _ و همین درد مرا سخت می آزارد _ که چرا انسان , این دانا این پیغمبر در تکاپوهایش : _ چیزی از معجزه آنسوتر _ رو نبرده ست به اعجاز محبت , چه دلیلی دارد ؟ چه دلیلی دارد که هنوز مهربانی را نشناخته است ؟ و نمی داند در یک لبخند , چه شگفتی هایی پنهان است ! من بر آنم که درین دنیا خوب بودن _ به خدا _ سهل ترین کارست و نمی دانم , که چرا انسان , تا این حد , با خوبی بیگانه است . و همین درد مرا سخت می آزارد ! | ||||||||
| |
| | #90 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 3,642
تشکر شده 5,127 بار در 252 پست
کتاب مورد علاقه : مهر من حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز روحش شاد اصن آدم فکرشم نمیکنه که مرگ چقدر نزدیکه..... برخورد سر با میز یه اتفاق کوچیک اما مرگ آور...... وقتی باران میبارد دلتنگ ستاره میشویم نامردی است که این همه اشک را به چشمک ستاره ای بفروشیم شرط بندی دردسرساز|نرجس خاتون به کمک مریم پریزاد(پیشنهاد میکنم بخونید موضوع کاملا متفاوت و ضرر نمی کنید) کنکور سرنوشت ساز|nazanin sh | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |