| |||
| | #111 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : ROO KARTON
تشکرها: 273
تشکر شده 306 بار در 214 پست
کتاب مورد علاقه : Gharar nabood......Ghazal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #112 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : کنار خانواده
تشکرها: 1,317
تشکر شده 541 بار در 323 پست
کتاب مورد علاقه : جین ایر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی ناراحت شدم خدابیامرزدش | ||||||||
| |
| | #113 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 2,341
تشکر شده 560 بار در 159 پست
کتاب مورد علاقه : روزهای رنگی -قرارنبود حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نیما نهاوندی مجری توپ طلایی و ورزش از نگاه 2 بوده سوختم باران بزن شاید تو خاموشم کنی شاید امشب سوزش این زخم ها راکم کنی آه باران من سراپای وجودم آتش است پس بزن باران بزن شاید تو خاموشم کنی | ||||||||
| |
| | #114 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : دالان بهشت
تشکرها: 1,076
تشکر شده 6,922 بار در 1,310 پست
کتاب مورد علاقه : Majnoon tar az Farhad حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مجتبي سجادي تهيه كننده در گفتگو باباشگاه خبرنگاران در خصوص جزئيات فوت نيما نهاونديان گفت: متاسفانه شب گذشته نيما نهاونديان در اثر برخورد با يك ميز خون ريزي مغزي مي كند و به دليل آنكه به تنهايي در خانه حضور داشته و كمك رساني با تاخير صورت گرفته بعد از كما رفتن و مرگ مغزي فوت مي كند... خدا بیامرزتشون.. | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #115 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : شمال
تشکرها: 1
تشکر شده 403 بار در 262 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دلیلش چی بود؟ مثل یک پوپک سرمازده در بارش برف سخت محتاج به گرمای پر و بال توام زندگی زیر سر توست اگر لج نکنی باز هم مال خودت باش خودم مال توام........! | ||||||||
| |
| | #116 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : یه شهر قشنگ
تشکرها: 0
تشکر شده 87 بار در 24 پست
کتاب مورد علاقه : زهر تاوان | بدون امتیاز : 0 امتیاز شنیذین می گن کشتنش؟ | ||||||||
| |
| | #117 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹
تشکرها: 6,937
تشکر شده 22,052 بار در 958 پست
کتاب مورد علاقه : Gone With The Wind حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خدا رحمتش کنه | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #118 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : خونه ودانشگاه
تشکرها: 2,165
تشکر شده 5,676 بار در 765 پست
کتاب مورد علاقه : لعیای عشق,پدرخوب,بوی خ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هی روزگار کی فکرشو میکردهیچکی از فرداش خبر نداره خدارحمتش کنه, بچه ها براش یه فاتحه بفرستین بیشتر ثواب داره رحم الله من قرا الفاتحه مع الصلواه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #119 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 24,065
تشکر شده 17,125 بار در 5,870 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #120 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : مهد دلیران
تشکرها: 1,139
تشکر شده 623 بار در 307 پست
کتاب مورد علاقه : طواف عشق... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خدابیامرزدش مجری خوبی بود... *************** خداوندا آرامش را به قلبم باز گردان... ![]() شــبا وقـــتی که بیــداری .. خــــدا هـــم با تو بیداره تا وقـــــتی که نــخوابی تو .. ازت چـــــش ور نمیداره خـــدا میبــــینه حالــت رو .. خدا میــدونه حست رو از اون بالا میـــــــاد پایین .. خدا مـــیگیره دستت رو خدا میـــدونه تــو قلبت .. چه اندازه تــــــو غم داری خدا میـــدونه تــــــو دنیا .. چه چیزی رو تو کم داری خدا نزدیک قلب توســت .. با یک آغــــــــوش وا کرده نذار پلکاتـــــــو روی هم .. اگـــــه قلبت پـــــره درده خدا رو میشه حســش کرد .. توی هر حالـــی کــه باشی فقـــــــــط باید تو با یادش .. توی هر لحظه همراه شی *************** | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |