| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 12,267
تشکر شده 25,703 بار در 3,233 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز یوسف ![]() مرات آنلمیش بازیگر نقش یوسف در سریال شمیم عشق است.او متولد سال ۱۹۸۱ در کیسری ترکیه است. پس از طی کردن دوران دبستان به استانبول آمد و در دوران دبیرستان به یک بسکتبالیست حرفه ای تبدیل شد و به باشگاه فنرباغچه رفت.او در رشته بازرگانی در دانشگاه مرمر تحصیل کرده است.همچنین او در فیلم های موفق سه زن و دیوانه درون ایفای نقش کرده است. در ایران او با نقش یوسف در سریال شمیم عشق (بوی عشق) به معروفیت رسیده است.جالب اینکه او با بازیگر نقش حوا (بیرس آکلای) ازدواج کرده است. حوا ![]() بیرجه آکالای متولد ۱۹ ژوئن سال ۱۹۸۴ در استانبول ترکیه است.او فارغ التحصیل رشته تئاتر و فیلمنامه نویسی از دانشگاه استانبول است. سال ۲۰۱۱ با مرات آنلمیش ( بازیگر نقش یوسف در سریال شمیم عشق ) ازدواج کرد که البته نزدیک بود که طلاق بگیرند و جدا بشوند، ولی هم اکنون با هم به خوبی زندگی می کنند. او در سال ۲۰۰۴ به عنوان زیباترین دختر ترکیه انتخاب شد و به مسابقات دختر شایسته اروپا راه یافت؛ در این مسابقات به مقام سوم رسید. او در سریال های مختلفی ایفای نقش کرده است از جمله سریال سرنوشت در سال ۲۰۰۳ که باعث معروفیتش شد. و اما در ایران این خانم را با بازی در نقش حوا در سریال شمیم عشق می شناسند.این سریال به دلیل داستان عاشقانه ای که دارد مخاطبان زیادی را به خودش اختصاص داده است.جالب اینکه مرات همسر بیرس در نقش مقابل حوا بازی می کند. کاش میتوانستیم لذت با هم بودن را درک کنیم. کاش میدانستیم روزگاری که به هم نزدیکیم، چه بهایی دارد. کاش میدانستیم که چرا مرغ مهاجر، وقت پرواز به خود میلرزد! *** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 12,267
تشکر شده 25,703 بار در 3,233 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز بتول ![]() سیدا آتس متولد ۱۴ سپتامبر ۱۹۸۷ / آنکار ترکیه او در سن پنج سالگی شروع به بازیگری و برنده یک مسابقه زیبایی از کودکان بوده است. در سن ۱۰ سالگی، در پروژه ای ایفا ی نقش کرده .او مدرک بازیگری را از مرکز Barış Manço Cultural Centre دریافت کرده است. در سال ۲۰۱۰، او با بازی نقش لیلا در مجموعه تلویزیونی “Yelleri Kavak” Kanal D،محبوبیت خاصی پیدا کردو عکس های او در مجله Cine5 Dizi موجود ست. | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : همینجا 98ia!
تشکرها: 5,550
تشکر شده 1,404 بار در 693 پست
کتاب مورد علاقه : پریچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کی این سریالو دیده کامل؟ ![]() اخرش چی میشه یوسف میزنه حوا رو میکشه؟ ![]() ![]() فعلا امضا ندارم حسش نی ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : افق
تشکرها: 7,866
تشکر شده 18,120 بار در 3,340 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | پست معمولی : +1 امتیاز بیرجه آکالای (birce akalay) بازیگر ترکیه ای متولد سال 1984 در استانبول است. او با بازی کردن نقش حوا در سریال شمیم عشق در بین ایرانیان به شهرت رسیده است . بیرجه آکالای در سال 2011 با مرات آنلمیش بازیگر نقش یوسف در شمیم عشق ازدواج کرد و هم اکنون با خوبی و خوشی با هم زندگی می کنند . بیرجه آکالای در سال 2004 به عنوان زیباترین دختر ترکیه انتخاب شد و به مسابقات دختر شایسته اروپا راه یافت ؛ در این مسابقات به مقام سوم رسید. بیرجه آکالای در سریال های مختلفی ایفای نقش کرده است از جمله سریال سرنوشت در سال ۲۰۰۳ که باعث معروفیتش شد. |
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : : ••●(¯`•._رو مـخ مـلت_.•´¯)●••
تشکرها: 4,015
تشکر شده 11,433 بار در 2,952 پست
کتاب مورد علاقه : ღGone with the winDღ حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نام: Burak Hakki تولد: ۲۳ می ۱۹۷۲ در استانبول در دانشگاه اقتصاد خونده و قبلا مدل بوده از سال ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۳ مدل بوده و در یک کیلیپ سیبل هم حضور داشته از سال ۲۰۰۱ بازیگری اش را شروع کرده با Sema Simsek ازدواج کرده که یک مدل است و یک پسر دارد که متولد ۲۰۰۸ است. ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر اسمون خاکستری
تشکرها: 704
تشکر شده 1,714 بار در 560 پست
کتاب مورد علاقه : کلا کتاب همه جورش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی بانمکه و اینک امتحانات شروع شده و من بازم پلاسم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 6
تشکر شده 22 بار در 14 پست
کتاب مورد علاقه : زیاااااااااااااااده حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
اسمش جیدا اتش هست هر وقت در خیانت و فریب دادن کسى موفق شدى، به این فکرنکن که اون چقدر احمق بوده، به این فکرکن که اون چقدر به تواعتماد داشته ... ! | |||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 32
تشکر شده 1,254 بار در 340 پست
کتاب مورد علاقه : امانت عشق-لحظه ی عاشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلن سویدار (Selen Soyder) نام اصلی توپراک است . وی متولد ۲۶ دسامبر سال ۱۹۸۶ میلادی در کشور ترکیه شهر ایزمیر میباشد. او علاوه بر بازیگری در حرفه مدلینگ نیز فعالیت دارد. او در سال ۲۰۰۷ در کشور ترکیه توانست عنوان دختر سال ترکیه را به خود اختصاص دهد. در حال حاضر سریال عمر گل لاله با نقش آفرینی وی با شخصیت توپراک در این سریال در حال پخش است. او در حال حاضر در رشته روابط بین الملل در دانشگاه تحصیل می کند.او به عکاسی و نویسندگی نیز علاقه دارد.او همسر اصلی چنار است.او بازی در سریال شمیم عشق و سریال عمر گل لاله به اوج شهرت رسید. ![]() ![]() وقتی کسی تو را عاشقانـــــــه دوست دارد شیوه ی بیــان اســم تـو در صدای او متفاوت است و تــــو ... می دانی که نامت در لبهـای او ایمن است بشتابید بشتابید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : تویـِ اَعماقِـ کِتآبـ هآ تو دورهـ یـ آنِـ شـرلیـ
تشکرها: 6,129
تشکر شده 38,377 بار در 3,323 پست
کتاب مورد علاقه : کسی شآید شَبیه مـَن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
باز اینجا خوبه من چه قدر تو ادینی فریحا ازش حرص میخورم با عرضِ پوزش از بچه هایی که وقتِ گران بهاشونو میذارن تا رمان های من و بخونن ![]() مجبورم تا بیست و یکم که امتحانام تموم میشه پستی واسه ی آناهید و تولدی دیگر نذارم... بعد از امتحانات با ذهنی باز و خیالی راحت خدمت میرسم کتابهای کامل شده ی من: نهال زندگی - حسرت ابدی - بیزار - خیابانی به نام ترس - مرلین(گروهی) کتاب در حال تایپِ من: آناهید - زیر سقف زندگی(گروهی) - تولدی دیگر رمان های پیشنهادی: لبخندی فراموش شده... - من با سرنوشت می جنگم -حباب - | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |