| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : JaHaN SeVOm
تشکرها: 2,030
تشکر شده 1,570 بار در 688 پست
کتاب مورد علاقه : DaLaN BehEshT- AshEqaM bAsH حالت من : | پست بسیار مفید : +15 امتیاز کدامين هديه را به قلب مهربانت تقديم کنيم که خود گنجينه ي زيبايي هاي عالمي؟ اي شيريني لطيف ترين سرود طبيعت، چگونه خدا را براي چنين بخشش رنگيني شکر گوييم؟ ![]() تو فرشته ی زیبایی هستی که به همه اطرافیانت آرامش، مهربانی و شادی هدیه میدهی و من چه خوشحالم که به عنوان دوست نامم در پروفت ثبت شده نه مجازی که حقیقی دوستت داریم ![]() برایت تولدی شاد در نظر داشتم تولدی با تمام بزن و بکوب ها و شلوغ بازی های گروه اما تبریک دست خالی مارا با سخاوت بی حدت بپذیر .... *فرشته * ![]() ویرایش توسط X Mehri M@h X : ۲ دي ۱۳۹۱ در ساعت ۰۷:۲۳ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # HOORIA #, #_@trisa@_#, * میـلاد *, *marin*, *فرشته*, .Fereshteh., 00sahar, ahmado0o0o, bihamtaa, elaf, gandom_me, Gate43, Koolooche, LONELY..., nasrin44, niloofarnaz, parshan 77, reyhaneh19, SECoND*PLANeT, snow lily, yaasmin, yalda jo0n, ^MY HEAVEN^, ~BahareH~, ~SariR~, آرزوی تو, اميدوار, بهناز20, بیــ رنــگــ, تینا97, رز وحشی, رها 69, ساقی 91, ساینا_1370, فاطي91, نازنین68, نیکان, ✖SOƲSᗩƝ✖ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 10,309
تشکر شده 3,840 بار در 1,039 پست
کتاب مورد علاقه : پنجره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک فرشته جون ایشالا زندگی خوبی داشته باشی ![]() ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : كارون!!!!!
تشکرها: 7,559
تشکر شده 58,536 بار در 3,412 پست
کتاب مورد علاقه : مي گل 1و2 حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک فرشته جون... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید میرم تا اخر امتحانای ترم.ببخشید نشد از تک تک خداحافظی کنم.برام دعا کنید..بابای | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : مشهــــد
تشکرها: 515
تشکر شده 2,364 بار در 873 پست
کتاب مورد علاقه : کویــــر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولتون مبـــــــــــــــارکـــــ .. | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : گیلان
تشکرها: 12,996
تشکر شده 5,017 بار در 2,739 پست
کتاب مورد علاقه : خواب و بیدار و ستاره ه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک عزیزم![]() امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی ![]()
| ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : شمال
تشکرها: 6,632
تشکر شده 935 بار در 428 پست
کتاب مورد علاقه : گناهكار،معشوقه شيطان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارك گلم این روزهــــایم به تظاهر می گذرد... تظاهر به بی تفاوتی، تظاهر به بی خیـــــالی، به شادی، به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست... اما . . . چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش" ![]() شروع امتحانا = ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : Everywhere,Even with you
تشکرها: 247
تشکر شده 469 بار در 199 پست
کتاب مورد علاقه : supernatural,Executioner skinny,Twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلامیه ! تولدتون مبارکتون ! مبارکتون تولدتون ! یه همچین روزی اومدین دنیا که مبارکتون ....! ★★ Out of order | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 5,727
تشکر شده 3,169 بار در 533 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک امیدوارم همیشه خوشحال و خوشبخت باشی. | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 22,309
تشکر شده 4,686 بار در 1,717 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.تا ته دنیا. حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تولدت مبارک... جالب است: "ثبت احوال" در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده جز... "احوالم" را (زنده یاد حسین پناهی) ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ جدیدترین رمان های دوست عزیزم باران 69 (هما پور اصفهانی) روزای بارونی ![]() تقاص هدف برتر | باران 69 و foolad ![]() و به زودی: آرامش غربت( افسونگر 2) عضویت دوباره توی گروه طرفداران باران 69 | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : teh
تشکرها: 203
تشکر شده 113 بار در 53 پست
کتاب مورد علاقه : ........ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدتون مبارک زندگی جاریست.... ![]() | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |