تور


نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7
  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    2010,05,30
    عنوان کاربر
    کاربر متوسط
    نوشته ها
    299
    میانگین پست در روز
    0.20
    محل سکونت
    توی اون خونه...
    تشکر از کاربر
    1,262
    تشکر شده 1,559 در 344 پست

    پیش فرض طرز تهیه ی موس شکلات

    شکلات تخته ای
    ۲۰۰ گرم
    خامه
    ۲۰۰ گرم
    تخم مرغ
    ۳ عدد
    خاک قند
    ۷۵ گرم

    ابتدا ۱۵ دقیقه زمان خالی برای تهیه ی این غذا پبدا کنید!
    شکلات تخته ای را به روش بن ماری(در ظرفی که داخل قابلمه آب جوش است) آب کرده و بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود. خامه را خوب هم بزنید تا سفت شود و به آرامی به شکلات آب شده اضافه کنید. شکر و تخم مرغ را خوب با هم مخلوط کرده و به مخلوط قبلی اضافه کنید. سپس در ظرف های گود ریخته و بگذارید در یخچال خنک شود. سپس روی آن را با کمی خانه سفت شده و شکلات خرد شده تزیین نمایید.


    به سراغ من اگر می اییدvol -

  2. 9 کاربر از پست gelare تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    2009,09,12
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    6,795
    میانگین پست در روز
    3.81
    محل سکونت
    زیر سقف این دنیا
    تشکر از کاربر
    14,603
    تشکر شده 126,444 در 7,276 پست

    پیش فرض موس شكلات

    ليوانيش خوشمزهتره
    موس شكلات


    یک دسر آسان و محترم که در یک ظرف تهیه و سرو میشود. آسان و سریع برای مهمانان ناخوانده.






    برترین ها:

    مواد لازم

    • شكلات تلخ و شيرين: 4 اونس (120 گرم)
    • كره: 2 قاشق غذاخوري (28گرم)
    • قهوه اسپرسو (اختياري): 2 قاشق غذاخوري
    • تخممرغ: 2 عدد
    • پودر تارتار: يكهشتم قاشق چايخوري
    • شكر: 4 قاشق غذاخوري (60 گرم)
    • وانيل: يكدوم قاشق چايخوري
    • خامه پرچرب: يكدوم پیمانه (120 ميليليتر)

    تزئين:

    خامه فرم گرفته، نعناي تازه، شكلات رنده شده

    روش تهيه:

    1- در يك كاسه متوسط شكلاتها، كرهه و وانيل را ريخته و روي بخار آب گذاشته و هم ميزنيم تا شكلات و كره كاملا آب و با هم مخلوط و يكدست شوند.

    2- پس از سرد شدن مايه شكلاتي، زرده تخممرغها را به آن ميافزاييم و با همزن دستي با هم مخلوط ميكنيم و درون يخچال قرار ميدهيم.

    3- سفيده تخممرغها را درون مخلوطكن ريخته، پودر تارتار را به آن افزوده و هم ميزنيم تا سفيدهها كف كنند. در همين حال كه مخلوطكن در حال زدن سفيدههاي تخممرغ است، كمكم شكر را به آن ميافزاييم.

    4- خامه را درون ظرف ريخته و با مخلوطكن ميزنيم تا زمانيكه كاملا سفت شود.

    5- سفيده تخممرغهاي زده شده را كمكم به مواد شكلاتي افزوده، سپس خامه را كمكم به آنها افزوده و هم ميزنيم.

    6- محصول به دست آمده را درون ظرف مخصوص خود بريزيد و براي 2 الي 3 ساعت درون يخچال قرار دهيد تا فرم بگيرد، پس از درآوردن از يخچال ميتوانيد با خامه زده شده و نعنا يا شكلات رنده شده روي آن تزئین كنيد.

    فوت قنادي

    اگر همزن يا كاسه مخلوطكن خيس باشد، سفيده تخممرغ كف نميكند.
    قابل توجه بچه های نود و هشتی

    مکان برگزاری رو نمایی از کتاب تکین حمزه لو و سیمین شیردل
    دوستانی که میخوان شرکت کنند به لینک زیر مراجعه فرمایند


    http://www.forum.98ia.com/t1240516.html


    التماس دعا....

  4. کاربر زیر از پست mahnameh تشکر کرده است .


  5. Top | #3

    تاریخ عضویت
    2011,11,19
    عنوان کاربر
    کاربر خودمونی
    نوشته ها
    197
    میانگین پست در روز
    0.20
    محل سکونت
    انتهای....
    تشکر از کاربر
    9,470
    تشکر شده 2,236 در 581 پست

    Wink دستور تهیه موس شکلاتی

    سلام به همگی
    این یه دسر خیلی خوشمزست
    مواد لازم برای 8 نفر:

    تخم مرغ ..................... 4 عدد

    پودر قند ...................... 150 گرم (100 گرم و 50 گرم جدا کنید)

    وانیل ......................... 1/2 قاشق مرباخوری

    پودر کاکائو .................. 2 قاشق مرباخوری (در صورت نیاز 2 قاشق دیگر نیز اضافه نمایید)

    آب جوش ................... 1/3 پیمانه

    خامه قنادی................. 200 گرم

    پودر ژلاتین .................. 2 قاشق مرباخوری سرپر

    آب سرد .................... 1/3 پیمانه

    شکلات تخته ای تلخ ..... 50 گرم (شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید)

    نحوه تهیه:

    1- زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید و در دو کاسه ی جداگانه بریزید. زرده ها را با 100 گرم از شکر نرم (شکر شیرینی پزی) و نیمی از وانیل با همزن بزنید. آنقدر به زدن ادامه دهید تا شکر حل شود. در لیوانی پودر کاکائو را با آب جوش مخلوط کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. چنانچه نیاز بود 2 قاشق دیگر نیز می توانید اضافه کنید. این دو ظرف را کناری بگذارید.

    2- پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار آب به روش بن ماری حل نمایید (می توانید از کتری یا قابلمه ی کوچک حاوی آب جوش استفاده نمایید. وقتی آب جوش آمد و بخار کرد حرارت را کمی کم کرده و ظرف حاوی ژلاتین را روی بخار گذاشته تا کاملا" ذرات ژلاتین حل شوند). سپس آنرا در جای گرمی قرار دهید تا سفت نشود. (به عنوان مثال کنار گاز) چنانچه سفت شد نگران نباشید با کمی حرارت دادن دومرتبه به حالت اول درمیاد.

    3- سفیده ها را در کاسه ی بزرگ دیگری با همزن که سر آن را تمیز شسته و خشک کرده اید هم بزنید. با درجه ی تند همزن هم بزنید. باقی مانده ی وانیل را اضافه کنید. به همزن ادامه دهید تا حدی که سفیده ها سفت و محکم شوند و حسابی پف کنند و زمانی که ظرف را وارونه می کنید سفیده ها نریزند. آن گاه باقی مانده ی 50 گرم شکر را کم کم به صورت پره ای یا رگه ای بریزید و به همزدن ادامه دهید. چنانچه یکباره بریزید سفیده ها را خفه می کند و پف آن ها می خوابد.

    4- در ظرف بزرگی خامه ی قنادی را با همزن بزنید (برای زدن خامه همواره کاسه ی حاوی خامه را در ظرف یخ قرار دهید و با همزن هم بزنید و یا قبل از شروع به کار خامه را درون فریزر قرار دهید تا حسابی خنک شود. کاسه های عایق مخصوص زدن خامه هست که از تماس دست با ظرف خامه جلوگیری کرده و هنگام زدن دمای خامه بالا نمی رود و سبب آب شدن خامه نمی شود) تا فرم بگیرد.

    5- سپس سفیده زده شده را به خامه اضافه کنید. همواره سفیده ی زده شده را به مواد اضافه نمایید زیرا سفیده سبک است و اگر مواد یا خامه را روی آن بریزید پف آن می خوابد. سپس سفیده را به آرامی با لیسک به صورت دورانی هم بزنید و دقت کنید تا پف سفیده نخوابد.

    6- کاکائوی حل شده در آب جوش را که کمی نیز خنک شده به زرده ها اضافه کنید و با همزن هم بزنید. ژلاتین بن ماری شده را هم اضافه کنید (زیاد داغ نباشد. کمی از حرارت افتاده باشد). زمانی که ژلاتین را به دسرها اضافه می کنید همواره باید همزن کار کنید تا ژلاتین نبندد. با همزن هم زده و شکلات تخته ای ذوب شده را هم بیفزایید و با همزن مواد را صاف و یکنواخت کنید. سس شکلات آماده شده را یکنواخت نموده و هیچ گلوله ای در آن نباشد.

    7- در آخرین مرحله نیز سس شکلاتی آماده شده در قسمت قبل را درون سفیده ها که با خامه زده اید ریخته و به آرامی با لیسک مواد را هم بزنید تا رنگ موس شکلات شما یکنواخت شود. چنانچه رنگ آن کمی روشن بود می توانید شکلات ذوب شده ی بیشتری اضافه نمایید.

    8- موس شکلات را درون ظرف پیرکس یا گیلاس های تزیینی ریخته و روی آن را روکش پلاستیکی (سلفون) بکشید و در یخچال به مدت حداقل 4 ساعت قرار دهید. بهتر است از شب تا صبح در یخچال بماند تا حسابی خودش را بگیرد. موس شکلات را از یخچال خارج کرده و با شکلات رنده شده یا رزهای شکلاتی و توت فرنگی تزیین نمایید.

    نکات:

    شکر نرم یا همان شکر شیرینی پزی یا Custer Sugar می باشد. می توانید پودر قند صاف و یکنواخت هم مصرف کنید.

    برای تهیه ی دسر یا شیرینی که نیاز به زدن تخم مرغ است. تخم مرغ ها را حدود 1 ساعت زودتر از یخچال خارج کنید. برای از بین بردن بوی تخم مرغ وانیل استفاده شده و همین طور همزدن زیاد باعثه از بین رفتن بوی زحم تخم مرغ می شود.

    به جای پودر کاکائو از پودر شکلات نیز می توانید استفاده کنید.

    هر چه میزان خامه در دسر بیشتر باشد سبب سفت تر شدن و خوشمزه تر شدن دسر می شود.

    برای ذوب کردن شکلات به روش بن ماری، شکلات را درون قابلمه کوچکی قرار داده و قابلمه ی بزرگتری را آب جوش ریخته و روی گاز حرارت دهید. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید. سپس کمی حرارت را کم کنید. قابلمه ی حاوی شکلات تخته ای را روی قابلمه ی حاوی آب جوش قرار داده و مرتب هم بزنید تا شکلات با بخار آب ذوب شود. دقت کنید آب با ظرف شکلات در تماس نباشد و همین طور آب درون ظرف شکلات نفوذ نکند.
    چیـزی نمیـخـوآهَم جـز . . .
    یـکــ اتــآقِ تـآریک
    یـکـ مـوسیقـے بے کَلآم
    یـکـ فنجـآن قهـوه بـهـ تَلخـی ِ زهـر !
    وَ خـوآبـے بـه آرآمـے یـکــ مـَرگ هَمیشـگـے . . .

    خالکوبی، زهر تاوان، جرات یا حقیقت؟!

  6. Top | #4

    تاریخ عضویت
    2012,10,24
    عنوان کاربر
    Banned
    نوشته ها
    1,510
    میانگین پست در روز
    2.34
    محل سکونت
    ❤اهواز❤شهر عشق❤
    تشکر از کاربر
    11,760
    تشکر شده 13,901 در 2,424 پست

    پیش فرض كرم شكلاتي ( موس شکلات)

    مواد لازم: شکلات 200 گرم
    شیر 1 کیلو
    پودر ژلاتین 5 ق چ
    شکر 200گرم
    خامه 200 گرم
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    نشاسته ذرت 2 ق غ پر
    پودر کاکائو 2 ق س پر
    نمک 1 پینچ

    شیر رو با 3/4 از شکر و نشاسته ذرت مخلوط میکنیم و میجوشونیم.
    ژلاتین رو با کمی آب مخلوط میکنیم و روی بخار کتری ذوب میکنیم.
    زرده تخم مرغ رو با 1/4 از شکر و 2 ق غ آّب جوش میزنیم تا کاملا سفت و کرم رنگ بشه
    شیر جوش آومده و غلیظ شده رو به زرده ها اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت خیلی ملایم و هی هم میزنیم و شکلات و خامه رو بهش اضافه میکنیم. بعد پودر کاکائو رو میریزیم داخلش و بعد یه پینچ نمک بهش میزنیم و هم میزنیم. از روی حرارت بر میداریم و بعد ژلاتین رو بهش اضافه میکنیمو بعد داخل قالب ریخته و در یخجال بمدت 10 ساعت میگذاریم تا ببنده و بعد داخل ظرف بر میگردونیم و روش رو با شکلات سفید ذوب شده خط میاندازیم.
    منبع:غذاي متفاوت


    اينم كار من از همين دستور

  7. 2 کاربر از پست Mar*Mar banoO تشکر کرده اند .


  8. Top | #5

    تاریخ عضویت
    2012,08,20
    عنوان کاربر
    Banned
    نوشته ها
    825
    میانگین پست در روز
    1.16
    محل سکونت
    Half the World
    تشکر از کاربر
    1,122
    تشکر شده 7,648 در 1,086 پست

    پیش فرض موس شکلات


    موس شکلات
    زرده تخممرغ 4 عدد . خامه 100 گرم . شکر 100 گرم
    پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری . شکلات تخته ای ساده یا تلخ 200 گرم . شیر 1 لیوان



    طرز تهیه : زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس شیر را اضافه نمائید ؛ مخلوط را کاسه ای فلزی یا شیشه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود ( دقت کنید که مواد نجوشند ، اگر احساس کردید به حد جوش رسیده است از روی حرارت بردارید و مجدد قرار دهید ).

    خامه را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ( مخلوط اگر داغ باشد خامه میبرد ).




    شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا آب شود ، پودر ژلاتین را با 2 قاشق اب داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا حل شود سپس بهمراه نصف شکلات آب شده به مواد اضافه و مخلوط کنید.

    موس های اماده شده را داخل لیوان بریزید و روی ان را با نصف دیگر شکلات اب شده تزئین کنید سپس درون یخچال قرار دهید تا سرد شود.






  9. کاربر زیر از پست *$ MARJAN $* تشکر کرده است .


  10. Top | #6

    تاریخ عضویت
    2012,01,16
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه حرفه ای
    نوشته ها
    957
    میانگین پست در روز
    1.03
    محل سکونت
    زیر اسمون خدا
    تشکر از کاربر
    4,936
    تشکر شده 26,344 در 976 پست

    پیش فرض موس شکلات

    موس شکلاتی

    موادلازم :

    265 گرم شکلات تلخ وشیرین درشت خرد شده
    240 میلی لیتر آب
    4 قاشق غذا خوری شکر
    1 قاشق غذا خوری آب نارگیل
    طرز تهیه :
    توی کاسه بزرگی را یخ وآب بریزید و کاسه کوچکتر را روی یخ وآب قرار داده تا ته ظرف شروع به خنک شدن کند. شکلات، آب، شکر وآب نارگیل یا بهار نارنج را توی ظرفی بریزید وروی حرارت قرار دهید.تا شکلات ذوب شود.سپس از روی حرارت بردارید وتوی کاسه وی یخ بریزید و با مفتول شکلات را زده تا مخلوط وغلیظ شود. سپس توی فنجان ها بریزید و روی آن را تزیین وسرو کنید.

    رمان های من
    دیدار : عاشقانه طنز کل کل
    درنده تاریک شب: ترسناک فانتزی راز الود


    رمان های پیشنهادی
    عشق ، تنها عشق ! : عاشقانه اجتماعی

  11. 6 کاربر از پست elnaz dadkhah تشکر کرده اند .


  12. Top | #7

    تاریخ عضویت
    2011,12,01
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    7,381
    میانگین پست در روز
    7.60
    محل سکونت
    زیر سقف خدا
    تشکر از کاربر
    25,122
    تشکر شده 17,825 در 6,601 پست
    حالت من
    Ashegh

    پیش فرض

    کاشکی توش نارگیل نبود درست میکردم
    ممنون
    قوانین امضا رو بخونید !

  13. کاربر زیر از پست .هازال. تشکر کرده است .


موضوعات مشابه

  1. آموزش و طرز تهیه 50 نوع سالاد
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 13
    آخرین نوشته: 2013,09,19, ساعت : 11:40 PM
  2. آموزش و طرز تهیه 28 نوع خورش خوشمزه آسان
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 15
    آخرین نوشته: 2013,09,19, ساعت : 08:49 PM
  3. سایر جزایر قاره ی اقیانوسیه
    توسط SaRa در انجمن مناطق دیدنی جهان
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 2010,08,04, ساعت : 05:33 PM
  4. پاسخ ها: 100
    آخرین نوشته: 2010,07,12, ساعت : 12:46 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •