| |||
| | #221 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ☠feri shahr☠
کتاب مورد علاقه : hamkhOone | | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #222 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 67,853
تشکر شده 147,151 بار در 14,762 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | دور جديد امضاي ِ درخواستي رو ميخوام راه اندازي كنم.. يه سري مسائل هست كه بايد بيان كنم من به درخواستهايِ قبلي شما كاري ندارم ![]() به عبارتي كار ِمن از اين پست به بعد شروع ميشه ![]() هر سري به 5 كاربر بيشتر جواب نميدم ![]() يعني هر سري امضاي ِ 5كاربر آماده ست اونم تا دو روز بعدش ![]() من واسه كسي عكس پيدا نميكنه..لطفا خودتون عكس و متن رو تو درخواستتون قرار بديد ![]() امضـــاي سايز بزرگ هم نميزنم...مطابق قوانين پيش ميريم ![]() بسم الله ![]()
| ||||||||
| | |
| | #223 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: نه خیلی دور...نه خیلی نزدیک
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا حالت من : | نقل قول:
اینم حجم پایین ![]() برای بزرگتر دیدنش اینجا کلیک کن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() "نفســـــک" ...رازیست در این چشم سیاه... ...که بهاران را عزا دار... ...تبِ خویش کند... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| | |
| | #224 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: بندر انزلی
تشکرها: 271
تشکر شده 236 بار در 96 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت، الهه شرقی حالت من : | میشه برای من هم یه امضا قشنگ بزارین؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #225 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: نه خیلی دور...نه خیلی نزدیک
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا حالت من : | امیدوارم خوشتون بیاد...اگه خودت عکسی رو مد نظر داری بهم بده تا برات درست کنم... ![]() ویرایش توسط baharinbahar : ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۵۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #226 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: motel ghoo
تشکرها: 1,281
تشکر شده 2,881 بار در 746 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | سلام منم یه امضای خوجمیل میخوام میخوام نامبر وان باشه من چند تا جمله میذارم اینجا ببین قشنگه یا نه اگه بهترشم داشتی خودت یه چیزی برام بذار 1- خداوند یک زن آفرید یک مرد،من درشگفتم این همه نامرد از کجا پیدا شده اند؟ 2- ازین پس بر دردهایم نشانه میگذارم تا بدانم کجا دست خدا را رها کرده ام 3- یا متن همین امضای خودم مرسی گلم ![]() Athena_motelgoo![]() | ||||||||
| | |
| | #227 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا حالت من : | نقل قول:
عزیز دل امضای خودت سه خط اخرش تو تصویر من جا نشد... ![]() حالا ببین خوشت میاد... ![]() برای دیدن بزرگتر تصویر اینجا کلیک کن اینم اون یکی جمله ات... ![]() اینم سایز بزرگتر تصویر...کلیک کن ویرایش توسط baharinbahar : ۲۰ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۵:۵۵ بعد از ظهر | |||||||||
| | |
| | #228 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: karaj
تشکرها: 0
تشکر شده 3 بار در 3 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin حالت من : | منم میخوام آدمک آخر دنياست ! بخند! آدمک مرگ همين جاست ! بخند! آن خدايي که بزرگش خواندي..... به خدا مثله تو تنهاست! بخند! دست خطي که تو را عاشق کرد شو خي کاغذي ماست بخند! فکر کن درد تو ارزشمند است فکر کن گريه چه زيباست! بخند! صبح فردا به شبت نيست که نيست تازه انگار که فرداست ! بخند! راستي انچه به يادت داديم پرزدن نيست که در جاست! بخند! آدمک نغمه آغاز نخوان به خدا آخر دنياست ! ![]() | ||||||||
| | |
| | #229 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا حالت من : | اینم برای شما...امیدوارم خوشتون بیاد..من عکسی که به نوشتتون بخوره..نداشتم ![]() ![]() اینم برای دیده بهتر شما...کلیک کن ویرایش توسط baharinbahar : ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۵۵ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #230 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: motel ghoo
تشکرها: 1,281
تشکر شده 2,881 بار در 746 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | جفتش خوشگله اولیه چون جا نمیشه خوف نیست نمیخوام زحمتت بدم بخدا شرمنده ها اگه میشه متندومیو بذار تو عکس اولی قربون دستت | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضا, امضای, درخواستی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |