| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | http://www.tehranpic.net/images/e3vj...rf7przv8tw.jpg ![]() من خودم این فونت و خیلی میدوستم! ![]() ![]() اینم خوبه ها داداچی! یک خرس قهوه ای مخملی خریده ام برای دختری که ندارم ... و یک عینک برای پدر که چشم هایش دیگر نمی بیند و حالا می روم برای او که نیست گل نسرین بچینم شاد یا غمگین زندگی، زندگی ست و اگر فردا برای شکار پلنگ به دریا رفتم تعجب نکنید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه سقفی بالای سرم یه زمینی زیر پام
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | اوکی ![]() ![]() ![]() اینم نمونه کار من هیوا گفت بذارم تا ببینین ![]() ![]() اون دوتا که نشون دادم اینم واسه سامان63 ساختوندم ![]() ![]() مال لیلونم الآن میرم توکار ساختوندنش همیشه در حالی که... یه عالمه حرف بیخ گلوت چسبیده! یه عالمه اشک توی چشماته! یه عالمه حسرت توی دلت تلنبار شده... باید بگی : خب... خدافظ ...! ویرایش توسط Number-One : ۲۴ شهريور ۱۳۸۹ در ساعت ۰۴:۱۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه سقفی بالای سرم یه زمینی زیر پام
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | سفاااارش لیلاااا حی و حاااااضر ![]() | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | http://tehranpic.net/images/lmu2uibayz6fm2miqn0h.gif http://tehranpic.net/images/ktce6c6n2s982zaabuvb.gif http://tehranpic.net/images/wpuxqphk8a9wraaz9tk.gif ویرایش توسط rana-021 : ۳ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۰۹:۳۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | نقل قول:
![]() من یه دوتا ساختم با اون انگیلیشه اولیه که رعنا ساخته هرکدوم خواستی رو برداار ![]() اینا اینگیلیشه !! اینو رعنا ساختونده + دوتا فارسیشو ساختونده >> ![]() ![]() ![]() ****************************** این دوتارو هم من ساختم >>> ![]() ویرایش توسط Number-One : ۴ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۰۴:۵۳ بعد از ظهر | |||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | سیفاارشاات مهشید ( چیکا ) الحیااات و الحاااضرااات ![]() تضعیف روحیه نفرماایین ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | دوستااان به اطلاااع میرسااانم منم میتونم سفارش فارسی قبول کنم رفتم فونت های خوشگل فارسی خریدم ولی به اندازه اوسا رعنا و اوسا مینا که نیستم ولی منم هم امضا اینگیلیش میسازم هم فارسی از هم اکنون با اجازه هیوا جان و رعنا جان و مینا جان !! | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | نفس صبر کن یه مشکلی داره رنگ پس زمینه اس با رنگ نودهشتیا یکی نیست دوباره آپلود کردم این جدید رو بذار ![]() ویرایش توسط Number-One : ۸ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۰۵:۲۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضا, امضای, درخواستی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |