| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اون بالاهـــــــــا
تشکرها: 1,017
تشکر شده 1,262 بار در 456 پست
کتاب مورد علاقه : پــــارلا حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز هر کس میدونه چجوری باید ای پی رو عوض کرد دریغ نکنه خیلی لازمش دارم ممنون میشم اگه جواب بدین ![]() ![]() ![]() حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم... نه خوشحالم...نه ناراحت...افسرده هم نیستم... خنثی و بیخیال... حال این روزهایم را دوست دارم..نگران نیستم...دلهره ندارم از همه مهم تر درگیر هـــــــــــیچکــــــــــ ـــس نیستم ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : yazd,new york
تشکرها: 206
تشکر شده 735 بار در 108 پست
کتاب مورد علاقه : رمان همسایه من حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دوست عزیز این کار فقط با و**ی**پ**ی**ان و شیلتر شکن امکان پذیره | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی بین آدمها
تشکرها: 3,353
تشکر شده 5,262 بار در 910 پست
کتاب مورد علاقه : نمی دونم ... حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز به قسمت RUN رفته و CMD را تایپ کرده و OK را بزنید.در این حالت این دستور ipconfig/all را وارد کنید. اطلاعات داده شده به صورت زیر است: Host Name . . . . . . . . . . . . : My Computer Name Here Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : xxxx.xx.x Description . . . . . . . . . . . : NETGEAR FA310TX Fast Ethernet Adapter (NGRPCI) Physical Address. . . . . . . . . : XX-XX-XX-XX-XX-XX Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes IP Address. . . . . . . . . . . . : 24.xxx.xxx.xx Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.240.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 24.xxx.xxx.x DHCP Server . . . . . . . . . . . : 24.xx.xxx.xx DNS Servers . . . . . . . . . . . : 24.xx.xxx.xxx 24.xx.xxx.xx 24.xx.xxx.xxx Lease Obtained. . . . . . . . . . : Monday, January 20, 2003 4:44:08 PM Lease Expires . . . . . . . . . . : Tuesday, January 21, 2003 3:43:16 AM خوب حالا اطلاعات به دست آمده را نگه دارید که بعدا بهشون نیاز داریم. در ادامه یک آی پی در نظر بگیرید تا آی پی فعلی خودتون رو به اون تغییر بدید.حالا باید اطمینان حاصل کنید که آی پی انتخابی شما در شبکه وجود ندارد و شما می توانید از آن استفاده کنید.برای این کار دستور زیر را به کار ببرید: Ping xx.xx.xx.xx xx در اینجا آی پی مورد نظر شماست. خوب حالا مراحل زیر رو طی کنید: ۱.به Control Panel بروید. ۲.به قسمت Network Connection بروید. ۳.بر روی Connection که هم اکنون از ان استفاده می کنید ۲ بار بزنید و Properties را انتخاب کنید. ۴.در ادامه به Net Working رفته و Properties را بزنید. ۵.در بالا گزینه ی Use the following ip address را انتخاب کنید. ۶.آی پی مورد نظر خودتون رو در قسمت IP Address نوشته و در قسمت پایین اطلاعات به دست آمده مطابق ipconfig/all را تکمیل کنید و حالا دیگه IP شما به راحتی و بدون استفاده از هیچ برنامه ای تغییر میکنه باز ای باران ببار بر تمام لحظه های بی بهار بر تمام شعر های دفترم بر تمام واژه های انتظار ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط baeuti : ۲۶ آذر ۱۳۹۱ در ساعت ۰۶:۴۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اون بالاهـــــــــا
تشکرها: 1,017
تشکر شده 1,262 بار در 456 پست
کتاب مورد علاقه : پــــارلا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها راه دیگه ای نیس که ساده تر تر باشه؟ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : شـــــــــــــــــــــهری در غبار
تشکرها: 149
تشکر شده 531 بار در 163 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز از برنامه ip changer استفاده کن | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |