| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : نا کجا آبـــــــــــاد
تشکرها: 8,801
تشکر شده 25,608 بار در 1,698 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : نا کجا آبـــــــــــاد
تشکرها: 8,801
تشکر شده 25,608 بار در 1,698 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : ایران
تشکرها: 3,168
تشکر شده 381 بار در 191 پست
حالت من : | ![]() اینوخیلی دوست دارم. ممنون گاهی دلم می خواهد خودم را بغل کنم! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم، وسط گریه هایش بگویم: غصه نخور خودم جان! درست می شود!درست می شود! اگر هم نشد به جهنم... تمام می شود... بالاخره تمام می شود...!!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : دنـــــــــــیا
تشکرها: 443
تشکر شده 492 بار در 79 پست
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : ❤اهواز❤شهر عشق❤
تشکرها: 11,767
تشکر شده 12,283 بار در 2,425 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | قشنگ نیستن | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 3,290
تشکر شده 889 بار در 420 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | خوشگل بودن ولی درحد نگاه کردن !!!!! بهنظر من برای ناخن زیاد جالب نیستن ![]() من دلم ميخواهد ساعتي غرق درونم باشم!!! عاري از عاطفه ها... تهي از موج و سراب..خالي از هر چه فراق.. .من نه عاشق هستم .....و نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من ........ .من دلم تنگ خودم گشته و بس.. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر آسمون پر ستاره
تشکرها: 2,823
تشکر شده 1,985 بار در 740 پست
کتاب مورد علاقه : مزرعه حالت من : | عزیزم ممنون... بخشیدا ولی اصلا خوشم نیومد.... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : اینجا
تشکرها: 5,499
تشکر شده 8,207 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : قرارنبود.جدال پرتمنا حالت من : | خیلی شولوغ بود خوشم نیومد | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : نا کجا آباد
تشکرها: 18,756
تشکر شده 7,427 بار در 3,649 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده... حالت من : | فقظ ستاره ای ممنون بابت عکسا عشق رویاهای من کسیه که حتی وقتی مثل سگ و گربه به جون هم افتادیم... شب نذاره از تو بغلش جم بخورم بگه: اشتی نکردیما.... ولی من بدون تو خوابم نمیبره.... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : ساکن باغ نیلوفری
تشکرها: 4,553
تشکر شده 6,291 بار در 3,554 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | اون رد پای جالب بود ولی واسه ناخون خوب نیستن ممنون دوست عزیز حتی اگه شب رو دیر خوابیدی.صبح زود بیدار شو! زیر بارون راه برو نترس از خیس شدن! هرچند وقت یه بار یه نقاشی بکش! توی حموم آواز بخون.آب بازی کن.چه اشکالی داره؟! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |