| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 9,314
تشکر شده 43,799 بار در 6,915 پست
حالت من : | ![]() ![]() ![]() به خدا خسته ام از اینهمه تکرار سکوت به خدا خسته ام از اینهمه لبخند دروغ به خدا خسته ام از حادثه ی صاعقه بودن در باد همه ی عمر دروغ گفته ام من به همه گفته ام:عاشق پروانه شدم ! واله و مست شدم از ضربان دل گل! شمع را می فهمم ! کذب محض است دروغ است دروغ ! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | (فروردین), Abandokht, arezo*, asemane nili, CIVIL, dokhtare paeezi, E.Narjes, elham12345, fahime.jojo, gogoli, Hella, idiin, ladan93, lovely-angel, M@#$#!d, ma.fun66, maneou, mary1, maryam reihan, maya 4030, Mina, mk70, N@s!m, naz aram, neginra, paria.v, parvane., rashna, roya.r.r, sepideh62, Shabah eshg, sydney, TAGHDIR, yasi253, _TarlaN_, { }, آذردخت, بی بی گل, دختراسمان, شهریار 911, ململ خانم, ندای بهار, همیسا, یگانه_72, ✖م♥ر✖ی♥م✖ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 21,131
تشکر شده 6,156 بار در 1,252 پست
حالت من : | من اصلا نمیشناسمش یافتن عشق مانند یافتن کفش است.گاهی آدمهابه دنبال آنهایی که زیبا هستند می روند اما در نهایت یکی که با آن احساسراحتیمی کنند را بر می گزینند معشوقه شیطان طالع ماه ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : کارتن LCD!!!
تشکرها: 393
تشکر شده 305 بار در 151 پست
کتاب مورد علاقه : زن سیاه پوش!!! حالت من : | نمیشناسمش. اما محسن یگانه چه تریپ شخصیتی برداشته! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | ماه چهره که بازیش عالیه.اما محسن یگانه با تغیر موهاش چقدر عو ض شد.مثل بجه مثبتا شده ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : .
تشکرها: 9,583
تشکر شده 11,326 بار در 3,707 پست
کتاب مورد علاقه : . حالت من : | چه زنِ خوشگلی داره خوش بحالش دهانت را میبویند ... مبادا گفته باشی : دوستت دارم دلت را میپویند ، ... مبادا شعله ای در آن نهان باشد نور را در پستوی خانه ، نهان باید کرد | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : چه فرقی میکنه
تشکرها: 591
تشکر شده 935 بار در 709 پست
حالت من : | ممنون | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : tehran
تشکرها: 368
تشکر شده 334 بار در 109 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.ریشه در عشق حالت من : | زنش نیست.ماه چهره خلیلی بازیگره توی فیلم تله و سریال های در چشم باد و کلاه پهلوی بازی کرده به شرجی ترین سایه می بارمت ببین با کدام ایه می ارمت غزل مهربان تر شده مهربان به جان خودت دوست می دارمت | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : ایران
تشکرها: 30
تشکر شده 126 بار در 95 پست
حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : کره زمین...قاره اسیا..ایران
تشکرها: 8,304
تشکر شده 3,244 بار در 848 پست
کتاب مورد علاقه : .همنام.اگنس گری حالت من : | بازیگر خوبیه...باسواده ..ودوست داشتنی
being human | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : کنار گنبد طلا ...
تشکرها: 718
تشکر شده 836 بار در 230 پست
کتاب مورد علاقه : شعر و رمان حالت من : | صدا و آهنگ های محسن یگانه رو دوست دارم... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |