ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
دسر برای شب یلدا...
http://fidibo.com/

asiatech



نودهشتیا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19
  1. Top | #1

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    نوشته ها
    493
    میانگین پست در روز
    0.58
    تشکر از کاربر
    13,460
    تشکر شده 5,266 در 678 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض دسر برای شب یلدا...


    انار 1 عدد

    گلاب ½ لیوان

    آب ¼ لیوان

    پودر نشاسته 2 ق غ


    شکر 2 ق غ

    انار رو دون کنید

    مقداری از آن را کف قالب بریزید

    نشاسته و شکر را با آب و گلاب روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود (ممکن است این مقدار شکر برای شما کم باشد. پس اگر مایلید 1 قاشق شکر به مواد بالا اضافه کنید)
    انار را به مخلوط اضافه کنید

    توی قالب ریخته و در یخچال بگذارید و بعد از 2 – 3 ساعت از قالب خارج کنید
    این دسر در عین سادگی بسیار خوشمزه و خوش عطر و بو است شدیدا برای شب یلدا توصیه میشه! هیچ نکته خاصی نداره پس با خیال راحت دست به کار شید.

    روی گلتون به سرخی انار ، شبتون به شیرینی هندوانه


    خنده هاتون مثل پسته و عمرتون به بلندی یلدا

    منبع: http://www.cheftayebeh.ir



  2. Top | #2

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    نوشته ها
    493
    میانگین پست در روز
    0.58
    تشکر از کاربر
    13,460
    تشکر شده 5,266 در 678 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض موس هندوانه


    ژله هندوانه 5 ق غ

    پودر ژلاتین 1 ق غ
    پودر کاسترد 1 ق غ
    شیر 2 ق غ
    آب ½ لیوان
    پوره هندوانه ¼ لیوان
    خامه 100 گرم
    وانیل 1 ق چ



    باید اول یک کیک درست کنید این کیک میتونه هر کیکی باشه. می تونید کیک ساده درست کنید ولی تمام مواد رو به عدد 4 تقسیم کنید. یعنی با یک تخم مرغ درستش کنید. ما یک لایه 1 سانتی کیک برای ته موس ها نیاز داریم.

    کیک ها را قالب بزنید (اگر قالب موس ندارید, می توانید از هر قالبی استفاده کنید.
    )


    ظرف حاوی کیکها را در یخچال قرار دهید



    پودر ژلاتین و ژله را با آب جوش مخلوط کنید


    پودر کاسترد را در شیر حل کنید



    مخلوط کاسترد را در ژله بریزید


    مواد را روی حرارت قرار داده و پوره ی هندوانه را به آن اضافه کنید.(تو عکس مربای هندوانه است)




    وقتی مواد کاملا یکدست شد از روی حرارت بردارید



    صبر کنید تا کاملا سرد شود بعد خامه را به آن اضافه کنید


    موس را توی قالب ها ریخته و در یخچال قرار دهید. بهتر است یک شب در یخچال بماند.



    با چاقو موس را از قالب جدا کرده و سرو کنید


    منبع:http://www.cheftayebeh.ir



  3. Top | #3

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    نوشته ها
    493
    میانگین پست در روز
    0.58
    تشکر از کاربر
    13,460
    تشکر شده 5,266 در 678 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پانا کتای انار

    خامه 200 گرم

    شير نصف ليوان

    پودر ژلاتين 1 ق غ


    عسل 1 ق غ

    چوب دارچین 1 عدد

    ژله انار 1 بسته

    آب جوش 1 لیوان

    انار 1 عدد



    من با ژله انار درستش کردم چون نمیخواستم ریسک کنم. ولی شما اگه اطمینان کامل دارید که آب انارتون کاملا قرمز خواهد بود، میتونید خودتون با پودر ژلاتین و آب انار ، ژله انار درست کنید.




    آب رو بهش اضافه کرده و یک دقیقه میذاریم توی مایکروفر تا حسابی حل شه. میبینید که هنگام کار با ژله های ایرونی همیشه یه کف سفید روی ژله تون رو میگیره. یه چند دقیقه ای وقت گذرونی کنید...



    بعد خود به خود کفش از بین میره.


    حالا میرسیم به قسمت فوق حرفه ای! کار. البته شما اگه دنبال این سوسول بازی ها نیستید، برید مرحله بعد. کاری که کردم اینه که ژله رو اریب کار کردم برای این کار دو تا کاسه رو پر از شکر کردم ( یا نمک) و بعد نیم لیوانها رو گذاشتم توش.




    اینطوری هنگام حملش به یخچال تکون نمیخوره.





    توی نیم لیوانها رو تا جایی که دوست داریم با انار پر میکنیم.




    و ژله که کمی سرد شده ، رو توی نیم لیوانها میریزیم.


    و خوب چک میکنیم که زاویه مون 45 درجه باشه. و البته سر لیوان باید خالی باشه پس خط فرضی رو پایین تر میگیریم. و لیوان رو توی شکر جابجا میکنیم تا به زاویه دقیق برسیم. لبه لیوانمون رو اگه ژله ای شده ، با دستمال تمیز میکنیم. و میزاریم توی یخچال تا دو ساعت بعد.
    در واقع فقط نصفش مصرف میشه. یعنی در کل شما نصف پاکت ژله لازم دارید. من بقیه اش رو توش انار ریختم و گذاشتم ببنده ... پس نصف پاکت ژله واسه این رسپی کفایت میکنه. و البته با این میزان آب، ژله شما سفت خواهد بود. من میخواستم خط بین ژله و پانا کتا تمیز در بیاد پس ریسک نکردم. ولی شما اگه از طعم ژله سفت خوشتون نمیاد "با مسئولیت خودتون" آبش رو بیشتر کنید.


    ژلاتین رو روی شیر میپاشیم.




    خامه رو روی بخار آب میپزیم. شکر یا عسل رو اضافه میکنیم. اگه شیرین دوست دارید میزانش رو زیاد کنید چون این کم شیرین میشه.


    به این میگن cinnamon stick چوب دارچین. میتونید تو ادویه فروشی ها پیداش کنید. خیلی ارزونه



    میندازیمش توی خامه و به کارمون ادامه میدیم. این خودش کم کم عطر خوبش رو به خامه میده بدون اینکه رنگش رو عوض کنه. لازمه بگم که نمیتونید از پودر دارچین استفاده کنید

    قبل از اینکه بخواد به جوش بیاد ژلاتین مذاب رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.



    و میذاریمش روی ظرف یخ و هم میزنیم تا خنک شه. بعد چوب دارچین رومیندازیمش دور.

    همینطور که میبینید ژله انار کاملا فرم گرفته و عمرا تکون بخوره یا حالت اریبش رو از دست بده. اگه بهش شکر چسبیده با دستمال پاکش میکنیم.


    قاشق قاشق پانا کتا رو میریزیم توی لیوان ها. همین دو لیوان بیشتر نمیشه!


    میبینید که من لیوان ها رو دقیقا تا جایی که ژله تمام شده بوده ، پر کردم. حالا میره توی یخچال تا دو ساعت بعد.

    و تمام! به همین سادگی به همین خوشمزگی. و البته به شیوه های مختلف میتونید درستش کنید. مثلا اول یه لایه نازک از ژله اناری بریزید و بعد با پانا کتا پرش کنید و در نهایت که از قالب خارجش میکنید، روی کار انار میبینید توی ظرف سرو رو هم با سس انار پر کنید یا چند قطره رب انار بریزید. و یا اینکه میتونید لایه ای درستش کنید. و یا توی لیوان به شکل زیگ زاگ. و یا کلا توی پانا کتا آب انار بریزید و قرمزش کنید. و بعد همین رو دو رنگ کار کنید.







    منبع:http://www.cheftayebeh.ir




  4. Top | #4

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    نوشته ها
    493
    میانگین پست در روز
    0.58
    تشکر از کاربر
    13,460
    تشکر شده 5,266 در 678 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض آلاسکای هندونه ای

    ژله قرمز 1 بسته

    ژله سبز 1 بسته

    آب جوش 2 لیوان

    یخ یک و نیم لیوان

    پنیر خامه ای 100 گرم

    خامه فرم گرفته 1 لیوان

    شیر عسلی 200 گرم

    چیپس شکلات سایز مینی یک ق غ

    چوب بستنی 6 عدد

    لیوان یکبار مصرف 6 عدد

    هندوانه بزرگ برای تزئین



    خب... با ژله قرمز شروع میکنیم.
    پودر ژله ی هندونه رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم
    یک دقیقه میذاریم توی مایکروفر (و یا روی بخار آب) تا شکرش حل شه و خوب مخلوط شه
    نکته: شدیدا توصیه میکنم که یک سوم لیوان شکر هم بهش اضافه کنید.
    حالا یک لیوان یخ بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شه (سایز یخها استاندارد نیست. پس میدونید این میزان تقریبیه)

    یک سوم لیوان ازش برمیداریم و کنار میذاریم

    بقیه ژله رو میذاریم توی فریزر به مدت 15 دقیقه و تو این فاصله دو بار هم همش میزنیم
    حالا ژله سبز رو آماده میکنیم.من از ژله لیمو-نعناعی استفاده کردم. و از طعم تند نعناعیش خیلی خوشم اومد. ولی شما به ترکیب طعمها توجه داشته باشید باز ژله رو با آب جوش مثل قبل تهیه میکنیم اینبار با نصف لیوان يخ مخلوطش میکنیم میذاریم بیرون یخچال بمونه

    ژله قرمز رو بیرون میاریم. و هم میزنیم تا تیکه هایی که تشکیل شده خورد شن.چیپس شکلات مینیاتوری رو کم کم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم (اینا خیلی ریزن. تقریبا سایز عدس. )
    حالا بین 6 لیوان تقسیمش میکنیمحالا واسه اینکه سطحش صاف باشه و پستی و بلندی لخته ها ظاهر کار رو خراب نکنه؛ از اون یک سوم لیوان ژله قرمزی که نگه داشته بودیم ، روشون میریزیم حالا میذاریمش توی فریزر به مدت یک ربع


    برای لایه خامه - پنیریش من از پنیر ماسکارپونه کاله استفاده کردم (که به نظرم –به نسبت ماسکارپونه های خارجی- زیادی چربه و اگه دوباره این رو درست کنم از پنیر خامه ای معمولی استفاده خواهم کرد) و شیر عسلی که میزان استفاده ازش به ذائقه خودتون بستگی داره. حتی میتونید به جاش شکر بریزید. (البته من از خامه فرم گرفته كم شیرین استفاده کردم) ولی حتما حتما این نکته رو مد نظر داشته باشید که هر مخلوطی بعد از اینکه یخ میزنه از شیرینیش کم میشه. پس يه کم شیرینتر درستش کنید.
    خوب همش میزنیم تا یه مخلوط خامه ای با سفتی متوسط به دست بیادد توی قیف و یا یه کیسه معمولی میریزیم و توی لیوانها رو با یه ردیف از مخلوط خامه ای پر میکنیم حالا من یکی دو تکون هم به لیوانها دادم که مطمئن شم سطحش صاف صافه چوب بستنی ها رو وسط لایه سفید فرو میبریم نیازی نیست که در لایه قرمز هم فرو برن اینجا چوبها رو یه کم توی مخلوط تکون دادم که مطمئن شم دیواره چوبها خوب کاور شده که بعدا خدای نکرده ژله سبز تو لایه سفید نفوذ نکنه میذاریمش توی فریزر به مدت نیم ساعت تا سه ربع

    ژله سبز رو هم 5 دقیقه توی یخچال میذاریم تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسه
    توصیه شف: حتما اجازه بدید لایه سفید کااااااااملا ببنده. حتما ژله سبز به غلظت کافی برسه. چون اگه روان باشه و لایه سفید هم خوب نبسته باشه؛ اتفاقی که میافته اینه که : به محض اینکه ژله سبز رو توی لیوان میریزید، از طریق شکافی که چوبها توی لایه سفید بوجود آوردن نفوذ میکنه و لایه سفید یکجا میاد بالا و لایه سبز میره زیرش قرار میگیره!!! به همین دلیل بود که گفتم دقت کنید چوبها خوب کاور شده باشن که راه در رو نداشته باشه حالا ژله سبز رو میریزیم توی لیوانها (اگه ژله لخته شده کافیه 3 تا 5 ثانیه توی مایکروفر گرمش کنید و همش بزنید. درست میشه)حالا دیگه اجازه میدیم 3 ساعت بمونه تا یخ بزنه البته لایه ژله ایش یک ربع هم بسشه. ولی لایه خامه ایش به زمان بیشتری نیاز داره. در غیر این صورت بعد که از قالب درش میارید سریع ذوب میشه برای جدا کردن از قالب کافیه که سریع توی یه لیوان آب گرم فرو ببریدش بعد از پایین فشار بدید تا بیاد بیرون چوب رو نکشید چوب رو نچرخونید چوبش به این راحتی ها ازش جدا نمیشه که خرابش کنه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه. میدونید هدف ما اینه که یه کار تمیز و شیک تحویل بدیم. پس بهتره این چیزا رو رعایت کنیم اگه نمیتونید با روش آب گرم راحت کار کنید و میترسید نتونید سریع کار کنید و سطح کار ذوب شه؛ راه دوم اینه که پوستش رو عین موز بکنیم! چون پلاستیکیه خیلی راحت از سطح جدا میشه (میتونید از قیچی هم واسه چاک دادنش استفاده کنید. ولی با دست راحت شکسته میشه)


    واسه سروش سر میز یلدا کافیه یه هندونه بزرگ (تقریبا به قطر سی سانت) رو نصف کنید و آلاسکاها رو توش فرو کنید

    حالا توصیه ام به شما:
    اول اینکه باید حتما عاشق ژله باشید بعد ژله یخی دوست داشته باشید

    و حتما حتما از ژله هایی استفاده کنید که مطمئنید از ترکیب طعمیشون خوشتون میاد

    در صورتی از پنیر استفاده کنید که طعم شور و شیرین رو دوست دارید. در غیر اینصورت پنیرش رو از قبل شیرین کنید یا اینکه کلا حذفش کنید

    میشه هم لایه سفیدش رو کلا ژلاتینی کرد. که من نمیپسندم

    در کل چیزی نیست که هر کسی خوشش بیاد. با مد نظر داشتن همه اینا وارد عمل شید که بعد رو دستتون باد نکنه

    اينا خيلي خوب توي فريزر عمر ميكنن و براي مصرف كافيه از قبل از فيريزر به يخچال منتقلش كنيد تا از سفتيش كم شه. (موادي كه توي فريزر قرار ميگيرن هميشه بو جذب ميكنن پس بهتره توي ظرف در بسته يا زيپ لاك نگهش داريد) اينجوري گاز زدنش راحته و دندون رو اذيت نميكنه.


    منبع:http://www.cheftayebeh.ir


  5. Top | #5

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    نوشته ها
    493
    میانگین پست در روز
    0.58
    تشکر از کاربر
    13,460
    تشکر شده 5,266 در 678 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض مسقطی انار




    مواد لازم:

    آب انار خالص یک لیوان
    پودر نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
    شکر به میزان دلخواه
    شربت انار و پودر گردو مقداری



    طرز تهیه:

    آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود. این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته و بعد داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پرتقال تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.

    برای درست کردن شربت انار، آب انار و با مقدار دلخواه شکر بجوشانید تا غلیظ شود. شربت خوش طعم و گوارایی به دست می آید.

    نکته اول: شما با این دستور ساده می توانید انواع مسقطی های میوه ای را تهیه کنید.

    نکته دوم : میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انار دارد. ممکن است بخواهید مسقطی شیرین، ملس یا ترش درست کنید.

    منبع:http://www.loghme.com


  6. Top | #6

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    نوشته ها
    493
    میانگین پست در روز
    0.58
    تشکر از کاربر
    13,460
    تشکر شده 5,266 در 678 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض پودینگ انار

    مواد لازم:

    شیر نیم لیتر

    شکر 40 گرم

    نشاسته 40 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    نمک و وانیل به مقدار دلخواه



    طرز تهیه:

    نشاسته را با کمی شیر سرد حل کنید. بقیه شیر را با شکر و نمک مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. نشاسته حل شده را به این مخلوط اضافه کنید تا یک جوش بزند. زرده را با وانیل مخلوط و به شیر و نشاسته اضافه کنید. سفیده را با همزن بزنید تا سفت شود، بعد به مایع روی حرارت اضافه و مرتب به هم بزنید تا صاف و یک دست شود.

    بعد این مخلوط را از روی حرارت بردارید. از قبل، قالب مورد نظرتان را باید با آب سرد خیس کنید. سپس از مواد داخل قالب بریزید و انار دانه شده را درون مخلوط بریزید.

    نکته: برای اینکه انارها فقط به ته قالب نرود، مقداری از آن را نگه دارید. مخلوط را داخل یخچال بگذارید تا کمی خنک شود. بعد از گذشت چند دقیقه از خنک شدن آن، انارهای مابقی را روی مخلوط بریزید تا روی پودینگ هم انار باقی بماند.

    پودینگ بعد از سرد شدن کامل، آماده سرو کردن است.




  7. Top | #7

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    نوشته ها
    493
    میانگین پست در روز
    0.58
    تشکر از کاربر
    13,460
    تشکر شده 5,266 در 678 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض دسر یاقوتی مخصوص شب یلدا


    مواد لازم :
    ژله آلوورا : یک بسته
    خامه صبحانه : 100 گرم
    ژله انار : یک بسته
    انار دون شده : یک عدد


    طرز تهیه :
    ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .




    دونه های انار رو در قالب مورد نظر می ریزیم.





    نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم . بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .





    50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .





    بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .








    بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .





    بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .





    همانند لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .





    سپس روی لایه دوم می ریزیم .





    بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم .





    به اندازه های مورد نظر برش می دیم .










    منبع:http://www.seemorgh.com


  8. Top | #8

    همکار بخش آموزش


    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    نوشته ها
    6,540
    میانگین پست در روز
    3.53
    محل سکونت
    استان مرکزی
    تشکر از کاربر
    83,798
    تشکر شده 69,172 در 7,444 پست
    حالت من
    Sepasgozar
    اندازه فونت

    پیش فرض کیک شکلات و انار؛ دسر شب یلدا

    کیک شکلات و انار؛ دسر شب یلدا با دستور سرآشپز لقمه
    برای بهتر شدن طعم و عطر و خوش فرم شدن بافت کیک، بهتر است آن را با ژله انار که آموزش می دهیم سرو کنید.

    دستور تهیه این کیک برای 12 الی 14 نفر است.

    مواد لازم برای کیک:
    کره 60 گرم

    شکلات تلخ و شیرین (70٪ یا 72٪ کاکائو) 175 گرم
    تخم مرغ؛ زرده و سفیده از هم جدا 3 عدد
    شکر دانه ریز 4/3 فنجان
    نمک طعام 1/4 قاشق چایخوری
    کرم تارتار 1/8 قاشق چایخوری
    آرد غیر سفید 2 فنجان
    مواد لازم برای ژله انار:

    آب انار خالص شیرین نشده 1 الی یک و نیم فنجان

    شکر دانه ریز یک چهارم فنجان
    زغال اخته تازه یا یخ زده 12 عدد
    سیب رنده شده سه چهارم پیمانه


    مواد لازم برای لعاب شکلات:
    شکلات تلخ و شیرین (70٪ یا 72٪ کاکائو)، خرد شده 170 گرم
    کره 90 گرم
    عسل 1 قاشق غذاخوری
    روش تهیه کیک:

    قفسه خود را در مرکز حرارت فر یعنی در موقعیت وسط قرارد اده و آنرا روی 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
    شکلات موجود را به همراه کره با شیوه بخار آب ذوب کنید. سپس زرده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ با 1/2 فنجان شکر و نمک به هم بزنید تا به رنگ روشن درآید.
    سپس سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را در مخلوط کن ریخته و در حدود 2 دقیقه آنها را به هم بزنید. در همین مخلوط کن، به تدریج 1/4 پیمانه شکر را اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید تا مخلوط سفت شود. 1 تا 2 دقیقه بیشتر نشود.
    شکلات گرم و آرد را به مخلوط زرده اضافه می کنیم و با استفاده از کاردک مخصوص این مخلوط را در ظرف مورد نظرمان پهن می کنیم.
    حدود 25 دقیقه ظرف را در فر قرار می دهیم. بعد از آن اجازه دهید کیک به طور کامل سر شود.

    روش تهیه ژله انار:

    در یک قابلمه متوسط​​، سیب رنده شده، آب انار، شکر، و زغال اخته را در حرارت بیش از متوسط ​​جوش قرار داده تا در مدت 10 دقیقه جوش بیاید. این مخلوط تا زمانی که مایع تبخیر شود بر روی گاز بماند. سپس این مخلوط را بعد از کمی سرد شدن از صافی بگذرانید.

    روش تهیه لعاب شکلات:

    شکلات، کره، عسل و نمک را در یک کاسه به آرامی هم بزنید تا شکلات ذوب شده و مخلوط کاملا صاف شود.

    در پایان، لعاب شکلات را با ژله انار مخلوط کرده و این مخلوط را با کاردک بر روی سطح کیک پهن می کنیم تا کاملا صاف شود. برای تزیین نیز می توانید از دانه های انار استفاده کنید.

    خدا آدم ها را به دلیلی به زندگی شما وارد ،
    وبه دلیلی بهتر از زندگی تان خارج می کند.

    هرلحظه سپاس
    آموزش

    رمان تولد یک پروانه | آلاشین کاربر انجمن

    من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
    توجه:
    نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود ،
    شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

    اطلاعيه بخش آموزش
    لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی
    کانال آموزشی آشپزی
    منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)


  9. 15 کاربر از پست azam 24 تشکر کرده اند .


  10. Top | #9

    کاربر نیمه حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    نوشته ها
    734
    میانگین پست در روز
    0.61
    محل سکونت
    همین نزدیکی...
    تشکر از کاربر
    8,450
    تشکر شده 7,812 در 817 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    ژله هفت میوه (دسر شب یلدا)

    مواد لازم:


    انار دانه شده، سیب خرد شده، توپ هندوانه موز (میوه های دلخواه)
    ژله آلوئه ورا: 1 بسته
    کرم وانیلی


    طرز تهیه:


    مرحله 1 - کرم وانیلی را (برای این دستور با قالبی با حجم 2 لیتر باید دو برابر کنید) طبق دستور درست کرده، در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
    مرحله 2 - کرم را بهمان صورت که در قالب است به دلخواه خود به 4 یا 8 قسمت برش زده و برش ها را خارج کنید.
    مرحله 3 - ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد یک لیوان آب سرد به آن افزوده و در در یخچال قرار دهید تا کمی غلیظ شده و روان نباشد.
    مرحله 4 - میوه ها را داخل جاهای خالی قرار داده و ژله آلوئه ورا را به آرامی روی آنها بریزید (ابتدا 2 قاشق از ژله را یکی یکی روی همه میوه ها بدهید تا یکطرف پر نشود و به روی بقیه کرم سنگینی نکند، سپس همه را پر کنید) و در یخچال بگذارید تا ببندد.
    مرحله 5 - کرم های برش خورده که از قالب خارج کردید را در یک کاسه ریخته و روی بخار آب قرار دهید تا دوباره آب شود.
    مرحله 6 - کرم آب شده و سرد شده را روی ژله بسته شده در قالب ریخته، در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد، سپس لبه های ژله را به کمک چاقو از قالب جدا کرده و قالب را یک لحظه در آب جوش گذاشته و در ظرف مورد نظر برگردانید.
    مرحله 7 - ژله آماده شده را تا موقغ سرو در یخچال قرار داده و سپس سرو نمائید.


    اَز کَـسیـ کهـ ِ کِتابــــ خانهـ دارَد وَ کِتابـــ هایـ زیادیـــ میـ خوانـَــد نباید هَراسیــــد
    اَز کَــسیـــ باید ترســید کهـ تـَـنها یکـ کتابـــ دارد
    وَ آنـــ را مُــقـــدَســــ میـــ پنـــدارد
    وَلــیـــــ
    هَرگِــز آنـــ را نــَـخــوانــدهــ اَسـتــــ





  11. Top | #10

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    نوشته ها
    493
    میانگین پست در روز
    0.58
    تشکر از کاربر
    13,460
    تشکر شده 5,266 در 678 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض دسر بستنی مخصوص شب یلدا





    آناناس تازه / 1 عدد

    هندوانه متوسط / 1 عدد

    انگور / 2 کیلوگرم

    خامه شیرین شده / به مقدار لازم

    بیسکویت ساده / 1 بسته

    مخلوط آجیل شیرین و چیپس میوه / 2 بسته



    چطوری درست کنیم؟

    پیشنهادی خوشمزه، ویژه و فوری برای مهمانی یلدایی امشب

    تصور کنید که امروز عصر خبردار می شوید که قرار است مهمانی شب یلدا در خانه شما برگزار شود و شما هم به جز یک هندوانه و چند تا انار و یکی دو کیلو انگور چیز دیگری ندارید. هیچ نگران نباشید شما می توانید با خرید یک آناناس تازه یا دو قوطی کمپوت آناناس و مخلوط آجیل شیرین و چیپس میوه بسته بندی و همچنین خامه، ترکیبی از میوه و آجیل شب یلدا را به تعداد مهمانان در لیوان درست کرده و از آنان پذیرایی کنید.

    ابتدا انگورها را دانه دانه کرده و کناری بگذارید.هندوانه را برش زده، پوست کنده و به قطعات مربع شکل خرد کنید.بیسکویت ها را در دستگاه آسیاب یا مخلوط کن ریخته و یا به صورت دستی خرد کنید.آناناس را هم پوست گرفته و خرد کنید.سپس لیوان ها را ابتدا با مکعب های هندوانه ای پر کرده و بعد روی آن مقداری خامه بریزید.بعد روی خامه را اول با بیسکویت خرد شده و بعد انگور پر کنید. لایه بعدی دوباره خامه، بیسکویت و دانه انار است. لایه آخر افزودن آناناس و مخلوط آجیل است.

    توجه : مواد بالا برای تهیه غذای حداقل 15 نفر می باشد.

    منبع:http://www.roydadnews.ir








  12. 11 کاربر از پست Mahsa313 تشکر کرده اند .


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1391,09,17, ساعت : 10:37
  2. پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1390,09,30, ساعت : 12:17
  3. مدل های جدید چیدمان و تزئین میوه ها برای شب یلدا
    توسط آنیتا در انجمن تزئینات مواد غذایی
    پاسخ ها: 9
    آخرین نوشته: 1389,09,21, ساعت : 10:37
  4. هندانه تزیین شده برای شب یلدا
    توسط elahe.goddess در انجمن جالب و خنده دار
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1389,07,26, ساعت : 20:56
  5. عکس و آموزش: تزئین هندوانه برای شب یلدا
    توسط asal_cheshmak در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 5
    آخرین نوشته: 1388,09,28, ساعت : 19:01

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •