بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲۹ آذر ۱۳۹۱, ۰۱:۰۲ بعد از ظهر   #11 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال
 
Mahsa313 آواتار ها
 
Mahsa313 به Yahoo ارسال پیام
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض دسر هندوانه

مواد لازم
ژله به رنگ قرمز(من از ژله انار استفاده کردم)
چیپس شکلاتی

کیک پودر شده(میتونید از کیکهای بسته بندی هم استفاده کنید.)
رنگ خوراکی سبز

شیر 250 میلی لیتر
نشاسته ذرت یک ونیم قاشق غذا خوریشکر 2 تا 3 قاشق غذا خوری بسته به ذائقه
زرده تخم مرغ کوچک 1 عدد
وانیل به مقدار کم
ظرف کترینگ
طرز تهیه:
*ابتدا ژله رو با دو لیوان ابجوش حل کرده و داخل یخچال بذارین تا به حالت نیم بند برسه.
*کیک رو پودر کرده و با رنگ خوراکی سبز رنگ کنید.


*یه مقدار از پودر کیک رو داخل ظرف بریزید.

*برای تهیه پودینگ وانیلی شیر سرد,نشاسته ذرت,شکر,زرده تخم مرغ و وانیل رو هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب بشن.


*سپس روی شعله ملایم قرار بدین و مدوام هم بزنید تا به غلظتی شبیه فرنی برسه.

*اجازه بدین تا پودینگ کاملا از حالت داغی بیفته و بعد خیلی اروم با قاشق روی کیک بریزید طوری که ارتفاعش کمتر از قسمت سبز رنگ باشه.

*و اجاه بدین پودینگ در دمای محیط بمونه تا کمی بسته شه.

*ژله نیم بند رو با قاشق کاملا مخلوط کنید.

*و شکلات چیپسی رو به ژله اضافه کرده و هم بزنید.

*سپس با قاشق از ژله به ارومی روی پودینگ بریزید.


*دسر رو تا زمانی که ژله کاملا ببنده در یخچال قرار بدین و سپس سرو کنید.
نوش جان.



منبع:http://baharsite.com




دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب
السلام علیک یا اباصالح المهدی(عج)

اللهم عجل لولیک الفرج
Mahsa313 آنلاین نیست.  

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۲۹ آذر ۱۳۹۱, ۰۱:۱۵ بعد از ظهر   #12 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال
 
Mahsa313 آواتار ها
 
Mahsa313 به Yahoo ارسال پیام
پست بسیار مفید  +6 امتیاز     
پیش فرض دسر انار 2

مواد لازم:
خامه 200 گرم
ژلاتین 4 ورق ( در صورتیکه بخواهید دسرتون رو بصورت قالبی دربیارید از 5 ورق استفاده نمایید)
شیر یک و نیم پیمانه
پودر قند 8 ق س ( مقدار پودر قند با توجه به ترش یا شیرین بودن انار می تونه کم و زیاد بشه )
انار دون شده 200 گرم
وانیل شکری نصف ق م
آب انار جهت تزیین
طرز تهیه :
* ابتدا انار و خامه و پودر قند و وانیل را به آرامی با هم مخلوط کنید . مواظب باشید تا دونه های انار له نشن.
* نکته : برای اینکه دونه انار له نشه می تونید اول خامه و پودر قند و وانیل رو مخلوط کنید بعد دونه های انار رو اضافه کنید .


* ابتدا ورق ژلاتین رو داخل آب قرار بدین تا نرم بشه . بعدا این آب رو نیاز نداریم و دور خواهیم ریخت .مقدار آب هم مهم نیست.

* بعد از تقریبا 5 دقیقه ورق ژلاتین مثل این تصویر نرم می شه .

* شیر رو کمی گرم کرده بعد ورقهای ژلاتین نرم شده رو داخل شیر قرار می دیم.
* سپس روی بخار کتری قرار می دیم تا ژلاتین حل شده و با شیر مخلوط کنید .
* نکته : بجای ورق ژلاتین می تونید از پودر ژلاتین استفاده کنید ولی با ورق ژلاتین دسرتون شفاف تر خواهد شد .در صورت نیاز می تونید با یک و نیم ق س پودر ژلاتین جایگزین کنید .

* اجازه بدین شیر کمی سرد شود .
* سپس مخلوط شیر و ژلاتین را به آرامی به مواد قبل بیفزایید .
* نکته : مخلوط شیر رو یکدفعه اضافه نکنید چون مخلوط کردنش سخت می شه .


* داخل قالب مورد نیاز بریزید و بمدت 4 ساعت در یخچال قرار بدین تا خوب ببنده .

* در نهایت روی دسر یکی دو قاشق آب انار بریزید .





منبع:http://baharsite.com

Mahsa313 آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۹ آذر ۱۳۹۱, ۱۱:۱۲ بعد از ظهر   #13 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال
 
Mahsa313 آواتار ها
 
Mahsa313 به Yahoo ارسال پیام
پست بسیار مفید  +6 امتیاز     
پیش فرض دسر انار

مواد لازم:
ژله انار:1 بسته
2 عدد انار دون كرده
آب انار :يك و نيم ليوان
شير :2 ليوان
شكر:1 ليوان و 3 قاشق
زرده تخم مرغ:2 عدد
نشاسته:2 قاشق غذاخوري سر پر
پودر ژلاتين:2 و نيم قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا ژله انار را طبق دستور روي پاكت درست كنيد با اين تفاوت كه نصف ليوان آب سرد استفاده كنيد.
نصف انارهاي دون شده رو در قالب دسر كه يكبار با آب سرد شسته شده بريزيد و نصف ژله روي انارها بريزيد و حدود 10 دقيقه در فريزر بگذاريد.
بعد مابقي انارها و ژله رو روي مواد ريخته و در يخچال بگذاريد تا تقريبا ژله ببندد...خيلي ژله نبايد سفت بشه چون به لايه بعدي نميچسبه.


توي اين مدت در ظرفي نشاسته و يك ليوان شكر را با هم مخلوط كنيد ،آب انار را اضافه كرده روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود و سس انارمون بدست بياد.مثله فرني غليظ

زرده هاي تخم مرغ رو با 3 قاشق شكر مي زنيم تا از حالت لختي دربياد و شير را داغ كرده و زرده ها رو به آن اضافه مي كنيم.ژلاتين رو در نصف ليوان آب سرد حل كرده و به شير اضافه مي كنيم...
و در آخر سس انار رو اضافه ميكنيم.


اجازه ميديم مايه بدست اومده خنك بشه.توي اين زمان ژله مون هم تقريبا بسته شده و به آرومي اين مايه رو روي ژله ميريزيم و حداقل 7 ساعت نگه ميداريم تا كاملا بسته بشه

و ظرف رو به مدت چند ثانيه در آب جوش قرار مي دهيم يا به كمك سشوار دسر رو در ظرف مورد نظر بر ميگردونيم...
ميتونيد ژله رو با خامه فرم گرفته يا دونه انار تزئين كنيد



منبع:http://motherschef.niniweblog.com

Mahsa313 آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۱ آذر ۱۳۹۲, ۱۲:۲۶ بعد از ظهر   #14 (لینک مستقیم)
ناظر کتابهای انجمن
 
Cancer آواتار ها
 
پست مفید  +4 امتیاز     
Exclamation دسر شب یلدا


مواد لازم:
بیسکوئیت ساقه طلایی ۱ بسته
کره ۱۰۰ گرم
ژله تمشک۱ بسته
بستنی وانیلی ۱ لیوان
ژله انار ۱ بسته
انار دانه شده به مقدار دلخواه

طرز تهیه دسر ویژه شب یلدا:
ابتدا ته قالب را یک کیسه پهن می کنیم و بیسکوئیت را پودر می کنیم و با کره مخلوط می کنیم داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند ، داخل یخچال می گذاریم به مدت یک ساعت سپس پودر ژله تمشک را ابتدا با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان بستنی خوب مخلوط می کنیم .

کمی که خنک شد داخل قالب روی بیسکوئیت ها می ریزیم و دوباره داخل یخچال تا بسته شود و در آخر پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم .

زمانیکه به غلظت سفید تخم مرغ رسید دانه های انار را به ژله اضافه کرده و داخل قالب می ریزیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم. می توانیم به راحتی این دسر را برگردانیم بشقابی را روی قالب می گذاریم و قالب را برمی گردانیم سپس کیسه را به آرامی جدا می کنیم و دوباره بشقابی می گذاریم بر روی بیسکوئیت ها و به آرامی بر می گردانیم.



از خانه که میآئی
یک دستمال سفید، پاکتی سیگار، گزینه شعر فروغ،
و تحملی طولانی بیاور
احتمالِ گریستنِ ما بسیار است...!!!
(سید علی صالحی)

 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

Cancer آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۱ آذر ۱۳۹۲, ۱۲:۳۲ بعد از ظهر   #15 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال
 
تولیپا آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

ممنونم ولی یه سوال:ژله انار و باید بذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد دونه های انار و اضافه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟



مثل کبریت کشیدن در باد ، دیدنت دشوار است
من که به معجزه عشق ایمان دارم ، میکشم آخرین کبریتم را در باد
هر چه بادا باد...
تولیپا آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۱ آذر ۱۳۹۲, ۱۲:۳۴ بعد از ظهر   #16 (لینک مستقیم)
ناظر کتابهای انجمن
 
Cancer آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط تولیپا نمایش پست ها
ممنونم ولی یه سوال:ژله انار و باید بذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد دونه های انار و اضافه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به احتمال زیاد بله...چون با توجه به تصویر دسر باید خودشو بگیره
Cancer آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۱ آذر ۱۳۹۲, ۰۳:۱۷ بعد از ظهر   #17 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای
 
Sokout آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط تولیپا نمایش پست ها
ممنونم ولی یه سوال:ژله انار و باید بذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد دونه های انار و اضافه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه باید بزاری تو یخچال به حالت نیمه بسته که رسید دانه ها را اصافه کنی
Sokout آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۱ آذر ۱۳۹۲, ۰۶:۲۱ بعد از ظهر   #18 (لینک مستقیم)
همکار بخش آموزش
 
azam 24 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

تاپیک دسر شب یلدا ادغام شد





تونل ها به ما آموختند
که حتی در دل سنگ هم راهی برای عبور هست . . .

هرلحظه سپاس
آموزش

من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
توجه: نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود و شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی

منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)

azam 24 آنلاین نیست.  
قدیمی ۱ دي ۱۳۹۲, ۱۱:۰۷ بعد از ظهر   #19 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای
 
دریا 91 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض



من این دسر رو برای شب یلدا درست کردم ، خیلی خوشمزه بود ، فقط وقتی می خواستم از تو قالب بزارم توی بشقاب تا کیسه رو دربیارم به سختی از قالب دراومد ولی خیلی تجربه خوبی بود
مرسی از تاپیک مفید و آموزندتون



دریا 91 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
مردم برای شب یلدا از نارنگی به جای هندوانه استفاده کنند Pariya اقتصادی 1 ۱۷ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ قبل از ظهر
«یلدا» از زمان حضور شعر دری وارد زبان فارسی شد/«یلدا» به معنای تولد Star-crossed اخبار کتاب 0 ۳۰ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ بعد از ظهر
مدل های جدید چیدمان و تزئین میوه ها برای شب یلدا آنیتا تزئینات مواد غذایی 9 ۲۱ آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۳۷ قبل از ظهر
هندانه تزیین شده برای شب یلدا elahe.goddess جالب و خنده دار 1 ۲۶ مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۵۶ بعد از ظهر
عکس و آموزش: تزئین هندوانه برای شب یلدا asal_cheshmak آشپزی و شیرینی پزی 5 ۲۸ آذر ۱۳۸۸ ۰۷:۰۱ بعد از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۵:۰۶ بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا