آپلود سنتر
ابزار
تور


نودهشتیا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19
  1. Top | #11

    تاریخ عضویت
    1391,05,12
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    میانگین پست در روز
    0.68
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    489
    سپاس ها
    13,340
    سپاس شده 5,187 در 677 پست

    پیش فرض دسر هندوانه

    مواد لازم
    ژله به رنگ قرمز(من از ژله انار استفاده کردم)
    چیپس شکلاتی

    کیک پودر شده(میتونید از کیکهای بسته بندی هم استفاده کنید.)
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    شیر 250 میلی لیتر
    نشاسته ذرت یک ونیم قاشق غذا خوریشکر 2 تا 3 قاشق غذا خوری بسته به ذائقه
    زرده تخم مرغ کوچک 1 عدد
    وانیل به مقدار کم
    ظرف کترینگ
    طرز تهیه:
    *ابتدا ژله رو با دو لیوان ابجوش حل کرده و داخل یخچال بذارین تا به حالت نیم بند برسه.
    *کیک رو پودر کرده و با رنگ خوراکی سبز رنگ کنید.


    *یه مقدار از پودر کیک رو داخل ظرف بریزید.

    *برای تهیه پودینگ وانیلی شیر سرد,نشاسته ذرت,شکر,زرده تخم مرغ و وانیل رو هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب بشن.


    *سپس روی شعله ملایم قرار بدین و مدوام هم بزنید تا به غلظتی شبیه فرنی برسه.

    *اجازه بدین تا پودینگ کاملا از حالت داغی بیفته و بعد خیلی اروم با قاشق روی کیک بریزید طوری که ارتفاعش کمتر از قسمت سبز رنگ باشه.

    *و اجاه بدین پودینگ در دمای محیط بمونه تا کمی بسته شه.

    *ژله نیم بند رو با قاشق کاملا مخلوط کنید.

    *و شکلات چیپسی رو به ژله اضافه کرده و هم بزنید.

    *سپس با قاشق از ژله به ارومی روی پودینگ بریزید.


    *دسر رو تا زمانی که ژله کاملا ببنده در یخچال قرار بدین و سپس سرو کنید.
    نوش جان.



    منبع:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب
    السلام علیک یا اباصالح المهدی(عج)

    اللهم عجل لولیک الفرج

  2. 9 کاربر از پست مفید Mahsa313 سپاس کرده اند .


  3. Top | #12

    تاریخ عضویت
    1391,05,12
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    میانگین پست در روز
    0.68
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    489
    سپاس ها
    13,340
    سپاس شده 5,187 در 677 پست

    پیش فرض دسر انار 2

    مواد لازم:
    خامه 200 گرم
    ژلاتین 4 ورق ( در صورتیکه بخواهید دسرتون رو بصورت قالبی دربیارید از 5 ورق استفاده نمایید)
    شیر یک و نیم پیمانه
    پودر قند 8 ق س ( مقدار پودر قند با توجه به ترش یا شیرین بودن انار می تونه کم و زیاد بشه )
    انار دون شده 200 گرم
    وانیل شکری نصف ق م
    آب انار جهت تزیین
    طرز تهیه :
    * ابتدا انار و خامه و پودر قند و وانیل را به آرامی با هم مخلوط کنید . مواظب باشید تا دونه های انار له نشن.
    * نکته : برای اینکه دونه انار له نشه می تونید اول خامه و پودر قند و وانیل رو مخلوط کنید بعد دونه های انار رو اضافه کنید .


    * ابتدا ورق ژلاتین رو داخل آب قرار بدین تا نرم بشه . بعدا این آب رو نیاز نداریم و دور خواهیم ریخت .مقدار آب هم مهم نیست.

    * بعد از تقریبا 5 دقیقه ورق ژلاتین مثل این تصویر نرم می شه .

    * شیر رو کمی گرم کرده بعد ورقهای ژلاتین نرم شده رو داخل شیر قرار می دیم.
    * سپس روی بخار کتری قرار می دیم تا ژلاتین حل شده و با شیر مخلوط کنید .
    * نکته : بجای ورق ژلاتین می تونید از پودر ژلاتین استفاده کنید ولی با ورق ژلاتین دسرتون شفاف تر خواهد شد .در صورت نیاز می تونید با یک و نیم ق س پودر ژلاتین جایگزین کنید .

    * اجازه بدین شیر کمی سرد شود .
    * سپس مخلوط شیر و ژلاتین را به آرامی به مواد قبل بیفزایید .
    * نکته : مخلوط شیر رو یکدفعه اضافه نکنید چون مخلوط کردنش سخت می شه .


    * داخل قالب مورد نیاز بریزید و بمدت 4 ساعت در یخچال قرار بدین تا خوب ببنده .

    * در نهایت روی دسر یکی دو قاشق آب انار بریزید .





    منبع:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]



  4. Top | #13

    تاریخ عضویت
    1391,05,12
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    میانگین پست در روز
    0.68
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    489
    سپاس ها
    13,340
    سپاس شده 5,187 در 677 پست

    پیش فرض دسر انار

    مواد لازم:
    ژله انار:1 بسته
    2 عدد انار دون كرده
    آب انار :يك و نيم ليوان
    شير :2 ليوان
    شكر:1 ليوان و 3 قاشق
    زرده تخم مرغ:2 عدد
    نشاسته:2 قاشق غذاخوري سر پر
    پودر ژلاتين:2 و نيم قاشق غذاخوري
    طرز تهيه:
    ابتدا ژله انار را طبق دستور روي پاكت درست كنيد با اين تفاوت كه نصف ليوان آب سرد استفاده كنيد.
    نصف انارهاي دون شده رو در قالب دسر كه يكبار با آب سرد شسته شده بريزيد و نصف ژله روي انارها بريزيد و حدود 10 دقيقه در فريزر بگذاريد.
    بعد مابقي انارها و ژله رو روي مواد ريخته و در يخچال بگذاريد تا تقريبا ژله ببندد...خيلي ژله نبايد سفت بشه چون به لايه بعدي نميچسبه.


    توي اين مدت در ظرفي نشاسته و يك ليوان شكر را با هم مخلوط كنيد ،آب انار را اضافه كرده روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود و سس انارمون بدست بياد.مثله فرني غليظ

    زرده هاي تخم مرغ رو با 3 قاشق شكر مي زنيم تا از حالت لختي دربياد و شير را داغ كرده و زرده ها رو به آن اضافه مي كنيم.ژلاتين رو در نصف ليوان آب سرد حل كرده و به شير اضافه مي كنيم...
    و در آخر سس انار رو اضافه ميكنيم.


    اجازه ميديم مايه بدست اومده خنك بشه.توي اين زمان ژله مون هم تقريبا بسته شده و به آرومي اين مايه رو روي ژله ميريزيم و حداقل 7 ساعت نگه ميداريم تا كاملا بسته بشه

    و ظرف رو به مدت چند ثانيه در آب جوش قرار مي دهيم يا به كمك سشوار دسر رو در ظرف مورد نظر بر ميگردونيم...
    ميتونيد ژله رو با خامه فرم گرفته يا دونه انار تزئين كنيد



    منبع:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]


  5. 11 کاربر از پست مفید Mahsa313 سپاس کرده اند .


  6. Top | #14

    تاریخ عضویت
    1390,06,29
    عنوان کاربر
    ناظر کتابهای انجمن
    میانگین پست در روز
    3.55
    محل سکونت
    .: یکی از شهرای اصفهان :.
    نوشته ها
    3,683
    سپاس ها
    20,881
    سپاس شده 17,350 در 5,032 پست

    Exclamation دسر شب یلدا

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    مواد لازم:
    بیسکوئیت ساقه طلایی ۱ بسته
    کره ۱۰۰ گرم
    ژله تمشک۱ بسته
    بستنی وانیلی ۱ لیوان
    ژله انار ۱ بسته
    انار دانه شده به مقدار دلخواه

    طرز تهیه دسر ویژه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:
    ابتدا ته قالب را یک کیسه پهن می کنیم و بیسکوئیت را پودر می کنیم و با کره مخلوط می کنیم داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند ، داخل یخچال می گذاریم به مدت یک ساعت سپس پودر ژله تمشک را ابتدا با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان بستنی خوب مخلوط می کنیم .

    کمی که خنک شد داخل قالب روی بیسکوئیت ها می ریزیم و دوباره داخل یخچال تا بسته شود و در آخر پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم .

    زمانیکه به غلظت سفید تخم مرغ رسید دانه های انار را به ژله اضافه کرده و داخل قالب می ریزیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم. می توانیم به راحتی این دسر را برگردانیم بشقابی را روی قالب می گذاریم و قالب را برمی گردانیم سپس کیسه را به آرامی جدا می کنیم و دوباره بشقابی می گذاریم بر روی بیسکوئیت ها و به آرامی بر می گردانیم.
    از خانه که میآئی
    یک دستمال سفید، پاکتی سیگار، گزینه شعر فروغ،
    و تحملی طولانی بیاور
    احتمالِ گریستنِ ما بسیار است...!!!
    (سید علی صالحی)

     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید



  7. Top | #15

    تاریخ عضویت
    1391,07,01
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    میانگین پست در روز
    0.59
    محل سکونت
    سرزمین من
    نوشته ها
    396
    سپاس ها
    2,521
    سپاس شده 435 در 314 پست

    پیش فرض

    ممنونم ولی یه سوال:ژله انار و باید بذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد دونه های انار و اضافه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مثل کبریت کشیدن در باد ، دیدنت دشوار است
    من که به معجزه عشق ایمان دارم ، میکشم آخرین کبریتم را در باد
    هر چه بادا باد...

  8. 3 کاربر از پست مفید تولیپا سپاس کرده اند .


  9. Top | #16

    تاریخ عضویت
    1390,06,29
    عنوان کاربر
    ناظر کتابهای انجمن
    میانگین پست در روز
    3.55
    محل سکونت
    .: یکی از شهرای اصفهان :.
    نوشته ها
    3,683
    سپاس ها
    20,881
    سپاس شده 17,350 در 5,032 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط تولیپا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ممنونم ولی یه سوال:ژله انار و باید بذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد دونه های انار و اضافه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به احتمال زیاد بله...چون با توجه به تصویر دسر باید خودشو بگیره

  10. 2 کاربر از پست مفید Cancer سپاس کرده اند .


  11. Top | #17

    تاریخ عضویت
    1388,06,30
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه حرفه ای
    میانگین پست در روز
    0.46
    محل سکونت
    نصف جهون
    نوشته ها
    809
    سپاس ها
    52,815
    سپاس شده 2,828 در 863 پست

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط تولیپا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ممنونم ولی یه سوال:ژله انار و باید بذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد دونه های انار و اضافه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه باید بزاری تو یخچال به حالت نیمه بسته که رسید دانه ها را اصافه کنی
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]


    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]


    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]


    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]



    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

  12. 3 کاربر از پست مفید Sokout سپاس کرده اند .


  13. Top | #18

    تاریخ عضویت
    1388,08,11
    عنوان کاربر
    همکار بخش آموزش
    میانگین پست در روز
    3.77
    محل سکونت
    استان مرکزی
    نوشته ها
    6,492
    سپاس ها
    81,559
    سپاس شده 67,908 در 7,369 پست

    پیش فرض

    تاپیک دسر شب یلدا ادغام شد

    اگر زندگی بتو آبلیمو داد؛
    از آن شربت آبلیودرست کن.

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    توجه:
    نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود ،
    شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

  14. 4 کاربر از پست مفید azam 24 سپاس کرده اند .


  15. Top | #19

    تاریخ عضویت
    1391,09,02
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه حرفه ای
    میانگین پست در روز
    1.42
    محل سکونت
    شهر خاکستری
    نوشته ها
    863
    سپاس ها
    15,051
    سپاس شده 2,961 در 1,236 پست

    پیش فرض



    من این دسر رو برای شب یلدا درست کردم ، خیلی خوشمزه بود ، فقط وقتی می خواستم از تو قالب بزارم توی بشقاب تا کیسه رو دربیارم به سختی از قالب دراومد ولی خیلی تجربه خوبی بود
    مرسی از تاپیک مفید و آموزندتون
    رمان های در حال تایپ پیشنهادی من :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]





  16. 3 کاربر از پست مفید دریا 91 سپاس کرده اند .


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 17 آذر 1391, ساعت : 10:37 قبل از ظهر
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 30 آذر 1390, ساعت : 12:17 بعد از ظهر
  3. مدل های جدید چیدمان و تزئین میوه ها برای شب یلدا
    توسط آنیتا در انجمن تزئینات مواد غذایی
    پاسخ ها: 9
    آخرين نوشته: 21 آذر 1389, ساعت : 10:37 قبل از ظهر
  4. هندانه تزیین شده برای شب یلدا
    توسط elahe.goddess در انجمن جالب و خنده دار
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 26 مهر 1389, ساعت : 08:56 بعد از ظهر
  5. عکس و آموزش: تزئین هندوانه برای شب یلدا
    توسط asal_cheshmak در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 28 آذر 1388, ساعت : 07:01 بعد از ظهر

نمایش کاربران بازدید کننده از موضوع : 137

You do not have permission to view the list of names.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0