ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
دسر برای شب یلدا... - صفحه 2
گل نقش طاووس

paradiseagency

?



نودهشتیا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19
  1. Top | #11

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    نوشته ها
    493
    میانگین پست در روز
    0.63
    محل سکونت
    رشت
    تشکر از کاربر
    13,460
    تشکر شده 5,241 در 678 پست
    حالت من
    Mehraboon
    اندازه فونت

    پیش فرض دسر هندوانه

    مواد لازم
    ژله به رنگ قرمز(من از ژله انار استفاده کردم)
    چیپس شکلاتی

    کیک پودر شده(میتونید از کیکهای بسته بندی هم استفاده کنید.)
    رنگ خوراکی سبز

    شیر 250 میلی لیتر
    نشاسته ذرت یک ونیم قاشق غذا خوریشکر 2 تا 3 قاشق غذا خوری بسته به ذائقه
    زرده تخم مرغ کوچک 1 عدد
    وانیل به مقدار کم
    ظرف کترینگ
    طرز تهیه:
    *ابتدا ژله رو با دو لیوان ابجوش حل کرده و داخل یخچال بذارین تا به حالت نیم بند برسه.
    *کیک رو پودر کرده و با رنگ خوراکی سبز رنگ کنید.


    *یه مقدار از پودر کیک رو داخل ظرف بریزید.

    *برای تهیه پودینگ وانیلی شیر سرد,نشاسته ذرت,شکر,زرده تخم مرغ و وانیل رو هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب بشن.


    *سپس روی شعله ملایم قرار بدین و مدوام هم بزنید تا به غلظتی شبیه فرنی برسه.

    *اجازه بدین تا پودینگ کاملا از حالت داغی بیفته و بعد خیلی اروم با قاشق روی کیک بریزید طوری که ارتفاعش کمتر از قسمت سبز رنگ باشه.

    *و اجاه بدین پودینگ در دمای محیط بمونه تا کمی بسته شه.

    *ژله نیم بند رو با قاشق کاملا مخلوط کنید.

    *و شکلات چیپسی رو به ژله اضافه کرده و هم بزنید.

    *سپس با قاشق از ژله به ارومی روی پودینگ بریزید.


    *دسر رو تا زمانی که ژله کاملا ببنده در یخچال قرار بدین و سپس سرو کنید.
    نوش جان.



    منبع:http://baharsite.com

    دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب
    السلام علیک یا اباصالح المهدی(عج)

    اللهم عجل لولیک الفرج

  2. 9 کاربر از پست Mahsa313 تشکر کرده اند .


  3. Top | #12

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    نوشته ها
    493
    میانگین پست در روز
    0.63
    محل سکونت
    رشت
    تشکر از کاربر
    13,460
    تشکر شده 5,241 در 678 پست
    حالت من
    Mehraboon
    اندازه فونت

    پیش فرض دسر انار 2

    مواد لازم:
    خامه 200 گرم
    ژلاتین 4 ورق ( در صورتیکه بخواهید دسرتون رو بصورت قالبی دربیارید از 5 ورق استفاده نمایید)
    شیر یک و نیم پیمانه
    پودر قند 8 ق س ( مقدار پودر قند با توجه به ترش یا شیرین بودن انار می تونه کم و زیاد بشه )
    انار دون شده 200 گرم
    وانیل شکری نصف ق م
    آب انار جهت تزیین
    طرز تهیه :
    * ابتدا انار و خامه و پودر قند و وانیل را به آرامی با هم مخلوط کنید . مواظب باشید تا دونه های انار له نشن.
    * نکته : برای اینکه دونه انار له نشه می تونید اول خامه و پودر قند و وانیل رو مخلوط کنید بعد دونه های انار رو اضافه کنید .


    * ابتدا ورق ژلاتین رو داخل آب قرار بدین تا نرم بشه . بعدا این آب رو نیاز نداریم و دور خواهیم ریخت .مقدار آب هم مهم نیست.

    * بعد از تقریبا 5 دقیقه ورق ژلاتین مثل این تصویر نرم می شه .

    * شیر رو کمی گرم کرده بعد ورقهای ژلاتین نرم شده رو داخل شیر قرار می دیم.
    * سپس روی بخار کتری قرار می دیم تا ژلاتین حل شده و با شیر مخلوط کنید .
    * نکته : بجای ورق ژلاتین می تونید از پودر ژلاتین استفاده کنید ولی با ورق ژلاتین دسرتون شفاف تر خواهد شد .در صورت نیاز می تونید با یک و نیم ق س پودر ژلاتین جایگزین کنید .

    * اجازه بدین شیر کمی سرد شود .
    * سپس مخلوط شیر و ژلاتین را به آرامی به مواد قبل بیفزایید .
    * نکته : مخلوط شیر رو یکدفعه اضافه نکنید چون مخلوط کردنش سخت می شه .


    * داخل قالب مورد نیاز بریزید و بمدت 4 ساعت در یخچال قرار بدین تا خوب ببنده .

    * در نهایت روی دسر یکی دو قاشق آب انار بریزید .





    منبع:http://baharsite.com


  4. 13 کاربر از پست Mahsa313 تشکر کرده اند .


  5. Top | #13

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    نوشته ها
    493
    میانگین پست در روز
    0.63
    محل سکونت
    رشت
    تشکر از کاربر
    13,460
    تشکر شده 5,241 در 678 پست
    حالت من
    Mehraboon
    اندازه فونت

    پیش فرض دسر انار

    مواد لازم:
    ژله انار:1 بسته
    2 عدد انار دون كرده
    آب انار :يك و نيم ليوان
    شير :2 ليوان
    شكر:1 ليوان و 3 قاشق
    زرده تخم مرغ:2 عدد
    نشاسته:2 قاشق غذاخوري سر پر
    پودر ژلاتين:2 و نيم قاشق غذاخوري
    طرز تهيه:
    ابتدا ژله انار را طبق دستور روي پاكت درست كنيد با اين تفاوت كه نصف ليوان آب سرد استفاده كنيد.
    نصف انارهاي دون شده رو در قالب دسر كه يكبار با آب سرد شسته شده بريزيد و نصف ژله روي انارها بريزيد و حدود 10 دقيقه در فريزر بگذاريد.
    بعد مابقي انارها و ژله رو روي مواد ريخته و در يخچال بگذاريد تا تقريبا ژله ببندد...خيلي ژله نبايد سفت بشه چون به لايه بعدي نميچسبه.


    توي اين مدت در ظرفي نشاسته و يك ليوان شكر را با هم مخلوط كنيد ،آب انار را اضافه كرده روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود و سس انارمون بدست بياد.مثله فرني غليظ

    زرده هاي تخم مرغ رو با 3 قاشق شكر مي زنيم تا از حالت لختي دربياد و شير را داغ كرده و زرده ها رو به آن اضافه مي كنيم.ژلاتين رو در نصف ليوان آب سرد حل كرده و به شير اضافه مي كنيم...
    و در آخر سس انار رو اضافه ميكنيم.


    اجازه ميديم مايه بدست اومده خنك بشه.توي اين زمان ژله مون هم تقريبا بسته شده و به آرومي اين مايه رو روي ژله ميريزيم و حداقل 7 ساعت نگه ميداريم تا كاملا بسته بشه

    و ظرف رو به مدت چند ثانيه در آب جوش قرار مي دهيم يا به كمك سشوار دسر رو در ظرف مورد نظر بر ميگردونيم...
    ميتونيد ژله رو با خامه فرم گرفته يا دونه انار تزئين كنيد



    منبع:http://motherschef.niniweblog.com


  6. 11 کاربر از پست Mahsa313 تشکر کرده اند .


  7. Top | #14

    ناظر کتابهای انجمن


    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    نوشته ها
    4,043
    میانگین پست در روز
    3.68
    محل سکونت
    .: یکی از شهرای
    تشکر از کاربر
    21,352
    تشکر شده 18,100 در 5,148 پست
    حالت من
    Gig
    اندازه فونت

    Exclamation دسر شب یلدا


    مواد لازم:
    بیسکوئیت ساقه طلایی ۱ بسته
    کره ۱۰۰ گرم
    ژله تمشک۱ بسته
    بستنی وانیلی ۱ لیوان
    ژله انار ۱ بسته
    انار دانه شده به مقدار دلخواه

    طرز تهیه دسر ویژه شب یلدا:
    ابتدا ته قالب را یک کیسه پهن می کنیم و بیسکوئیت را پودر می کنیم و با کره مخلوط می کنیم داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند ، داخل یخچال می گذاریم به مدت یک ساعت سپس پودر ژله تمشک را ابتدا با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان بستنی خوب مخلوط می کنیم .

    کمی که خنک شد داخل قالب روی بیسکوئیت ها می ریزیم و دوباره داخل یخچال تا بسته شود و در آخر پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم .

    زمانیکه به غلظت سفید تخم مرغ رسید دانه های انار را به ژله اضافه کرده و داخل قالب می ریزیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم. می توانیم به راحتی این دسر را برگردانیم بشقابی را روی قالب می گذاریم و قالب را برمی گردانیم سپس کیسه را به آرامی جدا می کنیم و دوباره بشقابی می گذاریم بر روی بیسکوئیت ها و به آرامی بر می گردانیم.
    ساده بودیم و سخت بر ما رفت
    خوب بودیم و زندگی بد شد
    آنکه باید به دادمان برسد
    آمد و از کنارمان رد شد!
    هیچ کس واقعا ً نمی داند
    آخر داستان چه خواهد شد!

    (
    سید مهدی موسوی)

     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید



  8. Top | #15

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    نوشته ها
    406
    میانگین پست در روز
    0.56
    محل سکونت
    سرزمین من
    تشکر از کاربر
    2,528
    تشکر شده 438 در 315 پست
    حالت من
    Khejalati
    اندازه فونت

    پیش فرض

    ممنونم ولی یه سوال:ژله انار و باید بذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد دونه های انار و اضافه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مثل کبریت کشیدن در باد ، دیدنت دشوار است
    من که به معجزه عشق ایمان دارم ، میکشم آخرین کبریتم را در باد
    هر چه بادا باد...

  9. 3 کاربر از پست تولیپا تشکر کرده اند .


  10. Top | #16

    ناظر کتابهای انجمن


    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    نوشته ها
    4,043
    میانگین پست در روز
    3.68
    محل سکونت
    .: یکی از شهرای
    تشکر از کاربر
    21,352
    تشکر شده 18,100 در 5,148 پست
    حالت من
    Gig
    اندازه فونت

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط تولیپا نمایش پست ها
    ممنونم ولی یه سوال:ژله انار و باید بذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد دونه های انار و اضافه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به احتمال زیاد بله...چون با توجه به تصویر دسر باید خودشو بگیره

  11. 2 کاربر از پست Cancer تشکر کرده اند .


  12. Top | #17

    کاربر نیمه حرفه ای


    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    نوشته ها
    829
    میانگین پست در روز
    0.45
    محل سکونت
    نصف جهون
    تشکر از کاربر
    54,527
    تشکر شده 2,936 در 881 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط تولیپا نمایش پست ها
    ممنونم ولی یه سوال:ژله انار و باید بذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد دونه های انار و اضافه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه باید بزاری تو یخچال به حالت نیمه بسته که رسید دانه ها را اصافه کنی

  13. 3 کاربر از پست Sokout تشکر کرده اند .


  14. Top | #18

    همکار بخش آموزش


    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    نوشته ها
    6,479
    میانگین پست در روز
    3.63
    محل سکونت
    استان مرکزی
    تشکر از کاربر
    82,644
    تشکر شده 68,632 در 7,399 پست
    حالت من
    Sepasgozar
    اندازه فونت

    پیش فرض

    تاپیک دسر شب یلدا ادغام شد
    خدا آدم ها را به دلیلی به زندگی شما وارد ،
    وبه دلیلی بهتر از زندگی تان خارج می کند.

    هرلحظه سپاس
    آموزش

    رمان تولد یک پروانه | آلاشین کاربر انجمن

    من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
    توجه:
    نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود ،
    شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

    اطلاعيه بخش آموزش
    لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی
    کانال آموزشی آشپزی
    منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)


  15. 4 کاربر از پست azam 24 تشکر کرده اند .


  16. Top | #19

    ناظر کتابهای انجمن


    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    نوشته ها
    916
    میانگین پست در روز
    1.37
    محل سکونت
    شهر خاکستری
    تشکر از کاربر
    16,058
    تشکر شده 3,106 در 1,287 پست
    حالت من
    Ghamgin
    اندازه فونت

    پیش فرض



    من این دسر رو برای شب یلدا درست کردم ، خیلی خوشمزه بود ، فقط وقتی می خواستم از تو قالب بزارم توی بشقاب تا کیسه رو دربیارم به سختی از قالب دراومد ولی خیلی تجربه خوبی بود
    مرسی از تاپیک مفید و آموزندتون

  17. 3 کاربر از پست دریا 91 تشکر کرده اند .


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1391,09,17, ساعت : 11:37
  2. پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1390,09,30, ساعت : 13:17
  3. مدل های جدید چیدمان و تزئین میوه ها برای شب یلدا
    توسط آنیتا در انجمن تزئینات مواد غذایی
    پاسخ ها: 9
    آخرین نوشته: 1389,09,21, ساعت : 11:37
  4. هندانه تزیین شده برای شب یلدا
    توسط elahe.goddess در انجمن جالب و خنده دار
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1389,07,26, ساعت : 21:56
  5. عکس و آموزش: تزئین هندوانه برای شب یلدا
    توسط asal_cheshmak در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 5
    آخرین نوشته: 1388,09,28, ساعت : 20:01

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •