| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : کره زمین...قاره اسیا..ایران
تشکرها: 8,299
تشکر شده 3,232 بار در 848 پست
کتاب مورد علاقه : .همنام.اگنس گری حالت من : |
being human ویرایش توسط CIVIL : ۱۹ آذر ۱۳۹۱ در ساعت ۱۲:۳۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **mitra**, Alone.fa2, fal_23, faraz_90, fateme...., generall8, gole narges, hala, hanajigh, khanoom tala, MAMASIK, masi62, Mi Na, nastaran_702, raha_azad, samss, setare-samavat, SHADI-R, shima khano0om, Sokout, sydney, yasamin-73, нαηιєн, ترانه88, معمار کوشمولو, مینا تنها, ندای بهار, نــازگــل, نیلوفر 15 |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 28,739
تشکر شده 378 بار در 123 پست
حالت من : | وای چقدر بامزست....... این نیز بگذرد............. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : همین نزدیکیا
تشکرها: 11,856
تشکر شده 9,316 بار در 1,113 پست
کتاب مورد علاقه : تعدادشون زیاده حالت من : | خوشمزه است!؟؟؟ تو زن شدی....نه برای در حسرت ماندن یک بوسه ! برای ...خلق بوسه ای از جنس آرامش... تو زن نشدی..که همخواب.....آدم های بیخواب شوی! زن شدی...که برای خواب کسی رویا شوی! .. تو زن نشدی..که درتنهایت.. حسرت آغوشی عاشقانه را داشته باشی.. زن شدی تا...آغوشی درتنهایی عشقت باشی نوشته های خودم این نیز دینا دختر چشم شیشه ای | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : زير آسمان خدا
تشکرها: 13,838
تشکر شده 1,179 بار در 353 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | من الان بدجور احساس ضعف دارم یا چنان نمای که هستی ، یا چنان باش که می نمایی . بایزیدبسطامی | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱
تشکرها: 7,530
تشکر شده 2,703 بار در 1,525 پست
حالت من : | از اخری خیلی خوشم اومد با مزست مرداب به رود گفت :چه کردی که زلالی؟ رود گفت :گذشتم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : یک جایی
تشکرها: 4,552
تشکر شده 2,115 بار در 613 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن ... حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چه باحال و با مزه | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 3,903
تشکر شده 575 بار در 177 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | آفرین خلاقیت... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر اسمون خدا
تشکرها: 3,806
تشکر شده 333 بار در 119 پست
کتاب مورد علاقه : گندم.همخونه.خلوت نشین حالت من : | اخری خوشگلو با مزس | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 1,075
تشکر شده 542 بار در 396 پست
کتاب مورد علاقه : کتابای ار ال استاین حالت من : | وای گشنم شد میگن هر کی خوشگله اعدامش میکنن ما که رفتیم شما از زندگی ات لذت ببر ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 5,692
تشکر شده 6,788 بار در 136 پست
حالت من : | به به | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |