| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
تشکرها: 2,878
تشکر شده 1,783 بار در 676 پست
کتاب مورد علاقه : ماجراهای تن تن حالت من : | به به!!بارووووووووون... ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 1,922
تشکر شده 8,739 بار در 1,400 پست
| وقتی هوا بارونیه... مزه میده که بری بیرون و زیر بارون قدم بزنی و خیس بشی... بعدش بیای و بشینی کتار شومینه ... نه؟؟؟؟؟؟؟ این جوری: عجب حکایتی ست... ما به دنیا آمدیم ولی دنیا به ما نیامده . . . *** رمــان هـای خـودم ![]() . در حال تایـپ: نقطه کور... . کامل شده: ضربان قلب من | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : شيــــراز
تشکرها: 5,860
تشکر شده 1,730 بار در 611 پست
کتاب مورد علاقه : آبنبات چوبي و .. حالت من : | خوشگلن...ممنون عزيزم "آرزوهایــم مثل بادبادک هایی در آسـمان مغزم به این سو و آن سو میروند و مــن هــر چه خودم را بالا مـیکشم نمیتوانم بگیرمشان !" ****رمان های زیبایی که دنبال میکنم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید **** "لحظاتی هــست کــه هیچ چیز این زندگی قانعت نمی کند و فقط و فقط نیاز به اندکی مـُــردن داری !" ****"زیباترین دیالوگی که شنیدم: "نمی دونم چــــرا تو زندگـــیم , هـــــــی نمیشه" | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : کوچه علی چپ....
تشکرها: 4,765
تشکر شده 1,807 بار در 892 پست
کتاب مورد علاقه : ★سقوط آزاد★ حالت من : | ممنون خوشگلن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید خــواســتم چشمهایش را از پشتـــ بگیرمــ ...... دیدمــ طآقتـــ اسم هـــآیی رآ که میگوید ندارمـــ .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : tehran
تشکرها: 368
تشکر شده 334 بار در 109 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.ریشه در عشق حالت من : | عاشق بوی بارون و خاکم.ممنون به شرجی ترین سایه می بارمت ببین با کدام ایه می ارمت غزل مهربان تر شده مهربان به جان خودت دوست می دارمت | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : میکده عشاق
تشکرها: 1,666
تشکر شده 1,629 بار در 373 پست
کتاب مورد علاقه : سنگفرش هر خیابان از طل حالت من : | بارون چیز دیگریست.خیلی هوای بارونی رو دوست دارم.بارون همه ی بدی ها رو می شوره و می بره.ببار بارن....ببار | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : ساحل دریا
تشکرها: 25,054
تشکر شده 2,986 بار در 912 پست
کتاب مورد علاقه : فراوان حالت من : | مسی دلم بارون خواست خسه شدم از افتاب | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 5,381
تشکر شده 3,121 بار در 1,313 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه - بوسه تقدیر حالت من : | خیــــــــــــلی قشنگ بود مخصوصا که الان ما یه باروووون بی نظیر داریم ... بـــزرگ كه می شوی غصه هایت زودتـــر از خــودت قـــد می كشنــد.... دردهایت نیـــز... غافل از این كه لبخنـــــدهایت را در آلبـــوم كودكیــت جا گذاشته ای... " شایــد بزرگ شدن اتفاق خوبــی نباشــد " | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,101
تشکر شده 42,804 بار در 870 پست
کتاب مورد علاقه : نبض تپنده حالت من : | بارونو دوست دارم هنوز چون تو رو یادم میاره حس میکنم که با منی وقتی که بارون میباره مرسی کنارت چقدر حال من بهتره از اون حالی که این روزها میشه داشت اگه دنیا هرچی که داشتم گرفت به جاش دستتو توی دستم گذاشت سوء تفاهم یه رمان کاملا غیر منتطره http://www.forum.98ia.com/t758215.html اینم لینک نقدش http://www.forum.98ia.com/t764211.html دومین رمانم دبیرستان عشق http://www.forum.98ia.com/t798231.htmlگشت ارشاد یه رمان جنجالی فرشته 69 کاربر انجمنhttp://www.forum.98ia.com/t825773.html اینم لینک نقد http://www.forum.98ia.com/t840868.html اناهیدرمان دوست عزیزم مهرناز رمان نویس انجمن ![]() رمان هایی که برام جالب هستن اشراف زادگان 1 نازنین 87 سجده ی صبر تک مشکات ابرویم را پس بده مون شاین | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |