| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 79,024
تشکر شده 137,194 بار در 12,478 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | پست معمولی : +1 امتیاز بهنوش بختیاری و خواهرش ![]() مسعود کیمیایی و پسرش در دو زمان متفاوت ![]() عکس بردیا گلزار برادر محمدرضا گلزار ![]() عکس پسر زنده یاد خسرو شکیبایی ![]() احسان علیخانی و مادرش آری تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمین ، مال من است اما سهراب تو قضاوت کن بر دل سنگ زمین جای من است من نمی دانم که چرا این مردم ، دانه های دلشان پیدا نیست. صبر کن ای سهراب قایقت جا دارد? من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم به سراغ من اگر می آیید ، تند و آهسته چه فرقی دارد؟ تو به هر جور دلت خواست بیا مثل سهراب دگرجنس تنهایی من چینی نیست، که ترک بردارد مثل مرمر شده است چینی نازک تنهایی من... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *Nafise.a9*, *yAs*, -negar-, .ELHAM., .LiLiM., 18خرداد, alonesachlie, Amin_Unique, anana, ariyana72, AsalBanu, asaman_1389, Astrgirl, avazkhamoosh, ayda90, azinjoon, bahar_k, behiii319, degeer, delester, Donya-70, elahem, eli_zelzele, farhad1, farizad, farnaz mt, fatima_59, gherti, girlstreet, gogoli, golnaghshetavous, hamy, hannah, havijjo0nam, Hell Angel, isatis, jabiz, kasandan 45, koyar, lilil, maaah, Maedeh, maheabi, Mahed, mahsa.gh, mahsajoni, mahsama, malos69, maryam1363, Melisa, MICROOOB, Mina, Miss-Mani, motevalede_azar, m_h_n, N.Hammett, nasime bahari, nasimepaeze, nazi2000, nice, Night, nilsa, ninio, Niomi, parisaa.1982, parsa.a, R@ik@~!, raha.fm, REAL LOVE, Reload, roza23, SAGHIIIII, salume, sama64, SAMANEH66, samss, setare1368, setayesh71, shaayan, shell, shili, shiva.v, shivva_alone, smart girl, snopoy, Sokout, spoorg, sunshine.h, talayeh, taniii, zara14, zemestan, الی جوون, راضیه, شب, فارقليطا, لمیس20, ماجده, مهستی, پروانه!, چیکا, گیتی, یگانه |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه ماهنامه ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خواهر بهنوش بختیاری اصلا شبیه خودش نیست بردیا گلزار هم مثل برادرش خشکه کتاب های در حال تایپ: [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] لینک نقد : [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: bandarabbas
(View Stats)
تشکرها: 2,106
تشکر شده 1,061 بار در 398 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-درچشم من طلوع ک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کیمیایی چقدر لاغر بوده چو محرم شدی حافظ راز باش که محرم به یک نقطه مجرم شود [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: جغرافیای کوچک من بازوان توست...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : آب برای فیل ها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خواهر بهنوش بختیاری از خودش نازتره!! بردیا گلزارم مثل اینکه مث داداشه! زن ها هم خــدایند . . . زیبــا ، انتقــام جو و عـاشق پیشه . . . می آفریننــد و انتظار پرســتش دارند... ![]() ![]() [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 2,403
تشکر شده 887 بار در 359 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون این بهنوش چقد عملیه همه چیزش حالم بهم خورد خواهرشم اصلا شبیهش نیست برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید هویج بخور خوبه برات !!! [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: motel ghoo
(View Stats)
تشکرها: 831
تشکر شده 2,494 بار در 639 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز من فک کردم اون سگه محمد رضاست.... گریه کنم یا نکنم حرف بزنم یا نزنم من از هوای عشق تو دل بکنم یا نکنم با این سوال بی جواب پناه به آینه میبرم خیره به تصویر خودم میپرسم از کی بگذرم یه سوی این قصه تویی یه سوی این قصه منم بسته به هم وجود ما تو بشکنی من میشکنم نه از تو میشه دل برید نه باتو میشه دل سپرد نه عاشق تو میشه موند نه فارغ از تو میشه مرد هجوم بن بستو ببین هم پشت سر هم روبه رو راه سفر باتو کجاست؟؟ من از تو میپرسم بگو Athena_motelgoo استقلالی ها [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 2,403
تشکر شده 887 بار در 359 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون این بهنوش چقد عملیه همه چیزش حالم بهم خورد خواهرشم اصلا شبیهش نیست | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: مابين کوه واقعيت و دشت خيال
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 79 بار در 27 پست
کتاب مورد علاقه : هرچي رمان قشنگه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خواهر بهنو ش از خودش داغون تره برادر گلزار هم از اوني که روي دوشش هست داغون تره ممنون شب همه راز است و من با راز شب جان داده ام مهر تو اندر دلم را من ز شب سر داده ام اي که هستي تو در روز و شبم ريشه زده ياد تو مارا ز کاشانه زده رخ نمايان کن دگر فرصت بده حاجت اين دل به دست خود بده | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: کوچه علی چپ....
(View Stats)
تشکرها: 5,989
تشکر شده 2,231 بار در 856 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و .... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی ممنوناین دو تا خواهر یه جو شبیه هم نیستن تــــوی این دنیـــا هر کسی داره یه چیزی میکشه. یکی "درد" می کشه ؛ یکی "زجر" می کشه؛ یکی" نقاشی" می کشه ؛ یکی" سیگار "می کشه؛ یکی "داد" می کشه؛ یکی" سوت "می کشه ؛ یکی" ناز" می کشه ؛ یکی" تریاک" می کشه ؛ خلاصه میون اینهمه کشیدنـــــــــــی مــ ـ ـ ــن فقط می خوام ღ♥ღ نفس ღ♥ღ بکشم... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: جایی که خدا آنجاست
(View Stats)
تشکرها: 2,476
تشکر شده 6,909 بار در 1,230 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پسر خسرو شکیبایی چقدر شبیه باباشه هیچ صیادی در جوی حقیری که به گودالی میریزد مرواریدی صید نخواهد کرد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بازیگران, خانوادگی, عکس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |