| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: درون گودی دستای مهربون خدا
تشکرها: 192
تشکر شده 394 بار در 106 پست
کتاب مورد علاقه : ستاره های بی نشان,4اثر حالت من : | نقل قول:
این خانمم خواهر بهنوشه....با اینکه بهنوش عمل کرده ولی هنوزم یه شباهتایی بینشون دیده میشه خود این خانم(خواهر بهنوش) که بهناز نام داره سه تا پسر داره! این دو تا خواهر یه برادر هم دارن! چیزایی که تو مجله نوشته بود! دیگه راست و دروغش پای خودشون... ولی اصلا به اون خانم نمی خوره خواهرش باشه...حتی از لحاظ نحوه پوشش!!!!!! کوله ام غرق غم است...آدم خوب کم است! عده ای بی خبرند...عده ای کور و کرند و گروهی پکرند... دلم از این همه بد میگیرد و چه خوب...آدمی میمیرد. | |||||||||
| | |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
کتاب مورد علاقه : همخونه و غزال و ایلگار حالت من : | جالب بود مرسی خواهر بهنوش بختیاری اصلا" شبیه خودش نیسسسسسسسسسست وااااااااااااااای پولاد کیمیایی چرا انقده لاغر بودهههههههههههههههههههههه هههههههههههه ولی داداشه گلزار خیییییلی شبیه خودشه | ||||||||
| | |
| | #53 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: همين نزديكيا..!
تشکرها: 13,871
تشکر شده 1,151 بار در 199 پست
کتاب مورد علاقه : عاشق همشون حالت من : | نقل قول:
Remove چه ساده با گریستن خویش زاده میشویم و چه ساده با گریستن دیگران از دنیا میرویم و در میان این دو سادگی معنایی میسازیم به نام زندگی.... ![]() همون sh_s1992 قبل ام![]() | |||||||||
| | |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
تشکرها: 22,304
تشکر شده 7,375 بار در 3,364 پست
حالت من : | كيميايي وپسرش بهتر بودن. | ||||||||
| | |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: جایی که خدا آنجاست
تشکرها: 2,476
تشکر شده 6,993 بار در 1,232 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | این پسر شکیبایی جدا از قیافه اش صداش کپیه صدایه باباشه هیچ صیادی در جوی حقیری که به گودالی میریزد مرواریدی صید نخواهد کرد | ||||||||
| | |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: Toronto
تشکرها: 15,960
تشکر شده 123 بار در 38 پست
کتاب مورد علاقه : Pride and Prejudice | کاملا موافقم.. | ||||||||
| | |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمان آبی این شهر
تشکرها: 144
تشکر شده 83 بار در 11 پست
حالت من : | نه این خواهر بهنوش بختیاری نیست من خواهرش رو دیدم کاملا شبیه خودشه یه مقدار تپل تر و مسن تر دو تا هم پسر داره خدایا : رحمتی کن تا ایمان ، نام و نان برایم نیاورد ، قوتم بخش تا نانم را ، و حتی نامم را در خطر ایمانم افکنم ، تا از آنها باشم که پول دنیا را می گیرند و برای دین کار می کنند ، نه آنها که پول دین می گیرند و برای دنیا کار می کنند. دوستان عزیزم این وبلاگ منه یه سر بهش بزنید: seeeveeen7.blogfa.com | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بازیگران, خانوادگی, عکس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |