تور


نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: کیک براونی

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    1388,04,07
    عنوان کاربر
    همکار بازنشسته
    نوشته ها
    8,898
    میانگین پست در روز
    4.78
    تشکر از کاربر
    24,869
    تشکر شده 22,984 در 8,502 پست

    پیش فرض کیک براونی

    مواد لازم :

    آرد : 150 گرم
    شکلات شیری : 225 گرم
    تخم مرغ : 3 عدد
    کره : 100 گرم
    شکر: 175 گرم
    روغن مایع : 3 قاشق سوپخوری
    وانیل مایع : یک قاشق چای خوری


    طرز تهیه :

    1. کره و روغن مایع را داخل ظرف فلزی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کره ذوب شود. دقت می کنیم کره روی حرارت نجوشد.
    2. شکلات را نیز داخل ظرفی جداگانه و روی حرارت غیر مستقیم ذوب میکنیم .
    3. تخم مرغها و وانیل را جداگانه داخل ظرفی با همزن مفتولی آنقدر هم میزنیم تا حالت لختگی خود را از دست داده و روان شوند.
    4. کاسه ای بزرگ ( که بهتر است استیل باشد ) را انتخاب کرده ، کره ذوب شده ، شکلات و شکر را با هم مخلوط کرده و با همزن مفتولی به آرامی به هم میزنیم تا شکر نسبتاً در مواد حل شود.
    5. در مرحله آخر ؛ همزن را کنار گذاشته و تخم مرغ و آرد الک شده را به مواد اضافه میکنیم و با لیسک آنقدر هم میزنیم تا مواد کاملاً یکدست شوند.
    6. مایه را داخل قالب 20*30 سانتی متر ریخته و به مدت 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده و میپزیم.
    7. پس از پختن کیک را برش داده و روی آن را با خامه یا پنیر خامه ای شیرین شده ، شکلات و میوه پوشش می دهیم و شیرینی را داخل یخچال نگهداری میکنیم.


    منبع : زندگی ایده آل


    پيوست ها:
    02.jpg [ 23.91 KB | بازديد 1 بار ]
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 4 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    1388,04,17
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    1,023
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    اتورپاتگان
    تشکر از کاربر
    11,008
    تشکر شده 5,615 در 854 پست

    پیش فرض کیک برانی با شکلات

    مواد لازم برای پنج لیوان کیک
    پودر کاکائو شیرین= 4 قاشق غذاخوری
    آرد سفید= 8 قاشق غذاخوری
    روغن مایع= 4 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ= 2 عدد
    شیر= 6 قاشق غذاخوری
    شکر= 8 قاشق غذاخوری

    شکلات تخته ای سفید یا ... 2 تکه کوچک و یا بیشتر یا کمتر بستگی به خودتون داره

    طرز تهیه

    آرد و پودر کاکائو و شکر را با هم مخلوط میکنیم و بعد هم بقیه مواد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا قشنگ مخلوط شوند

    به اندازه لیوانی که در تصویر میبینید برداشته و کمی چربش کنید و اول کمی از موادتان را ریخته بعد هم شکلات تخته ای و بعد هم دوباره از موادتان ریخته

    در مایکروویو 3 دقیقه با درجه حرارت 800 یا 1000 w قرار داده ,حواستون باشه بیشتر نشه اگر نه کیک مثل سنگ میشه و سفت

    بعدش که پخته شد همجوری گرم گرم روش پودر قند بریزید و روشو بستنی وانیلی یا اسپری خامه خفن بریزید و با هم مخلوطش کنید و بزنید تو رگ و روشم حتما شکلات بریزید


  4. 2 کاربر از پست asma66 تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    تاریخ عضویت
    1390,04,22
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    نوشته ها
    314
    میانگین پست در روز
    0.28
    محل سکونت
    تهران
    تشکر از کاربر
    3,215
    تشکر شده 1,700 در 419 پست

    پیش فرض

    کره -------------------------------- 100 گرم

    خامه شکلاتی دنت --------------- 2 تا

    شکلات تلخ-------------------------50 گرم (اگه کمتر داشتید اشکالی نداره 3 تا دنت بریزید)

    پودر کاکائو --------------------------2 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ---------------------------- 3 عدد

    آرد سفید -------------------------- 1 لیوان

    شکر ------------------------------- 1 لیوان سر خالی

    وانیل ------------------------------- 1قاشق چایخوری

    نمک ------------------------------- نصف قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر ----------------------- 1قاشق چایخوری

    گردوی خرد شده (در صورت تمایل)-----------------نصف لیوان (به آرد آغشته ش کنید که ته ظرف نره)

    این مراحل و توو آشپزی نانا دیدم شبکه جم

    اول کره و شکلات تلخ رو روش بن ماری روی بخار آب بزارید(توی ظرف آب بریزید وقتی جوش اومد ظرف حاوی کره و شکلات تلخ و قرار بدید)

    به محض اینکه آب شد دنت هارو اضافه میکنیم

    در مرحله بعد مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم یعنی آرد و شکرریز و وانیل و بیکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو

    بعدم تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و بهم میزنیم به مقداری که کاملا مخلوط بشه

    و در آخر مخلوط شکلاتی مون رو اضافه میکینیم به تمام مواد

    و اگر کاغذ کالک یا همین کاغذ پوستی های شیرینی داشتیم روغنی ش میکنیم

    ته ظرف میزاریم و در فر طبقه وسط قرار میدیم!!

    بعدم که روش دنت ریختم و شکلات فندقی روش رنده کردیم. البته دنت اول رنگش روشن هست وقتی روی کیک میریزین وقتی می مونه تیره میشه

    بعد نیم ساعت چک می کنیم اگه روی کیک شل بود 10 دقیقه دیگه هم صبر میکنیم وقتی خلال دندون بزنین تو کیک باید کیک به خلال دندون بچسبه
    به این زمان خیلی اکتفا نکنید
    حتما حتما خودتون مواظب باشین تا به موقع بردارین از توی فر

    فقط 1 نکته: گردو های خرد شده رو نصفشو بریزین توی مواد . نصفش رو هم موقع پختن ،یعنی مثلا یک ربع بعد گذاشتن توو فر.

    چون گردو سنگینه همش ته نشین میشه اگه همه رو همون اول بریزید.........


    پیشنهاد می کنم درست کنین عالِِِِِِِییییییییییییییی یییییه!!! آسونم هست من با همه خنگیم تونستم خوب درستش کنم
    من این صبرو مدیون لبخندتم ، چی می خوام تا رویای تو با منه
    چشاتو تو دنیای سردم نبند ، که آینده تو چشم تو روشنه
    نشونم بده می شه وقتی بخوای ، تو برف زمستونیم گر کنم
    تو این روزها زندگی ساده نیست ، تو باعث شدی من تحمل کنم
    تو هستی نمی ترسم از بی کسی ، نمی ترسم از بازی سرنوشت
    نمی بینمت اما حس می کنم ، کنارم قدم می زنی تا بهشت
    به من یاد می دی صبوری کنم ، نمی ذاری از زندگی خسته شم
    با اینکه هوای جهان خوب نیست ، به عشق تو دارم نفس می کشم

    *روزبه نعمت الهی-صبوری

  6. کاربر زیر از پست ma30-69 تشکر کرده است .


  7. Top | #4

    تاریخ عضویت
    1391,03,09
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    2,209
    میانگین پست در روز
    2.78
    محل سکونت
    شهر هزار سنگر
    تشکر از کاربر
    6,748
    تشکر شده 16,308 در 1,884 پست
    حالت من
    Khoshhal

    Post هر كيكي براوني نيست!

    نوعی کیک شکلاتی که در اواخر قرن 19 در یک هتل در شیکاگو برای خانمهای شیک طراحی شد تا هم نرم باشد که به دندان نچسبد و هم خرده های آن روی لباس نریزد.





    برترین ها:

    مواد لازم

    • شكلات تلخ و شيرين: 5 اونس (150 گرم)
    • كره بدون نمك: يكدوم پیمانه (113 گرم)
    • پودر كاكائو: 2 قاشق غذاخوري (15گرم)
    • شكر: يك پیمانه (200 گرم)
    • وانيل: يك قاشق چايخوري
    • تخممرغ: 3 عدد
    • آرد: سهچهارم پیمانه (95 گرم)
    • نمك: يك چهارم قاشق چايخوري


    روش تهيه:

    1- فر را روشن كرده و در دماي 350 درجه فارنهايت (180 درجه سانتيگراد) قرار دهيد. كف قالب خود را چرب كرده و كاغذ روغني در ظرف پهن كرده بهنحوي كه ديوارها پوشيده شوند.

    2- شكلاتها، كره و وانيل را درون كاسهاي استيل ريخته و روي بخار آب ميگذاريم و هم ميزنيم تا زمانيكه مواد آب شده و يكدست شوند.

    3- تخممرغها و شكر را با هم مخلوط كرده و با مخلوطكن هم ميزنيم تا سفيد و يكدست شوند.

    4- مواد خشك (پودر كاكائو، آرد و نمك) را با هم مخلوط ميكنيم و كمكم به مواد درون مخلوطكن اضافه كرده و هم ميزنيم.

    5- محلول شكلاتي را به مواد درون مخلوطكن اضافه كرده و هم ميزنيم تا كاملا صاف و يكدست شوند، سپس درون قالب ميريزيم و براي 25 تا 30 دقيقه درون فر ميگذاريم.

    6- پس از درآوردن از فر بهمدت 2 تا 3 ساعت در دماي اتاق قرار ميدهيم تا كاملا سرد شود، سپس برش داده و سرو ميكنيم.

    فوت قنادي

    بهدليل مايع بودن شكلات درون براوني نبايد بعد از درآوردن از فر آن را برش زد، زيرا موجب از بينرفتن ظاهر براوني ميشود.

  8. 2 کاربر از پست koosar تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. کیک های خوشمزه اما....
    توسط nilooii در انجمن تزئینات مواد غذایی
    پاسخ ها: 10
    آخرین نوشته: 1391،05،04, ساعت : 11:07 بعد از ظهر
  2. دستور تهیه کیک ایتالیایی !
    توسط mahnameh در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1390،04،27, ساعت : 10:45 بعد از ظهر
  3. کیک بادام و شکلات با روکش مرنگ
    توسط Asal88 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389،05،18, ساعت : 10:25 قبل از ظهر
  4. کیک انبه
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389،03،16, ساعت : 04:48 بعد از ظهر
  5. کیک شکلاتی با کرم اسپرسو
    توسط -ava- در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389،03،13, ساعت : 02:30 بعد از ظهر

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •