بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۴ شهريور ۱۳۸۹, ۰۷:۵۲ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
پست مفید  +3 امتیاز     
پیش فرض کیک براونی

مواد لازم :

آرد : 150 گرم
شکلات شیری : 225 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
کره : 100 گرم
شکر: 175 گرم
روغن مایع : 3 قاشق سوپخوری
وانیل مایع : یک قاشق چای خوری


طرز تهیه :

1. کره و روغن مایع را داخل ظرف فلزی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کره ذوب شود. دقت می کنیم کره روی حرارت نجوشد.
2. شکلات را نیز داخل ظرفی جداگانه و روی حرارت غیر مستقیم ذوب میکنیم .
3. تخم مرغها و وانیل را جداگانه داخل ظرفی با همزن مفتولی آنقدر هم میزنیم تا حالت لختگی خود را از دست داده و روان شوند.
4. کاسه ای بزرگ ( که بهتر است استیل باشد ) را انتخاب کرده ، کره ذوب شده ، شکلات و شکر را با هم مخلوط کرده و با همزن مفتولی به آرامی به هم میزنیم تا شکر نسبتاً در مواد حل شود.
5. در مرحله آخر ؛ همزن را کنار گذاشته و تخم مرغ و آرد الک شده را به مواد اضافه میکنیم و با لیسک آنقدر هم میزنیم تا مواد کاملاً یکدست شوند.
6. مایه را داخل قالب 20*30 سانتی متر ریخته و به مدت 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده و میپزیم.
7. پس از پختن کیک را برش داده و روی آن را با خامه یا پنیر خامه ای شیرین شده ، شکلات و میوه پوشش می دهیم و شیرینی را داخل یخچال نگهداری میکنیم.


منبع : زندگی ایده آل


پيوست ها:
02.jpg [ 23.91 KB | بازديد 1 بار ]



خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»





2012 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۸ مرداد ۱۳۹۱, ۰۳:۴۰ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
asma66 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض کیک برانی با شکلات

مواد لازم برای پنج لیوان کیک
پودر کاکائو شیرین= 4 قاشق غذاخوری
آرد سفید= 8 قاشق غذاخوری
روغن مایع= 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ= 2 عدد
شیر= 6 قاشق غذاخوری
شکر= 8 قاشق غذاخوری

شکلات تخته ای سفید یا ... 2 تکه کوچک و یا بیشتر یا کمتر بستگی به خودتون داره

طرز تهیه

آرد و پودر کاکائو و شکر را با هم مخلوط میکنیم و بعد هم بقیه مواد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا قشنگ مخلوط شوند

به اندازه لیوانی که در تصویر میبینید برداشته و کمی چربش کنید و اول کمی از موادتان را ریخته بعد هم شکلات تخته ای و بعد هم دوباره از موادتان ریخته

در مایکروویو 3 دقیقه با درجه حرارت 800 یا 1000 w قرار داده ,حواستون باشه بیشتر نشه اگر نه کیک مثل سنگ میشه و سفت

بعدش که پخته شد همجوری گرم گرم روش پودر قند بریزید و روشو بستنی وانیلی یا اسپری خامه خفن بریزید و با هم مخلوطش کنید و بزنید تو رگ و روشم حتما شکلات بریزید

asma66 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۱ دي ۱۳۹۱, ۱۲:۴۰ بعد از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال
 
ma30-69 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض

کره -------------------------------- 100 گرم

خامه شکلاتی دنت --------------- 2 تا

شکلات تلخ-------------------------50 گرم (اگه کمتر داشتید اشکالی نداره 3 تا دنت بریزید)

پودر کاکائو --------------------------2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ---------------------------- 3 عدد

آرد سفید -------------------------- 1 لیوان

شکر ------------------------------- 1 لیوان سر خالی

وانیل ------------------------------- 1قاشق چایخوری

نمک ------------------------------- نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ----------------------- 1قاشق چایخوری

گردوی خرد شده (در صورت تمایل)-----------------نصف لیوان (به آرد آغشته ش کنید که ته ظرف نره)

این مراحل و توو آشپزی نانا دیدم شبکه جم

اول کره و شکلات تلخ رو روش بن ماری روی بخار آب بزارید(توی ظرف آب بریزید وقتی جوش اومد ظرف حاوی کره و شکلات تلخ و قرار بدید)

به محض اینکه آب شد دنت هارو اضافه میکنیم

در مرحله بعد مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم یعنی آرد و شکرریز و وانیل و بیکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو

بعدم تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و بهم میزنیم به مقداری که کاملا مخلوط بشه

و در آخر مخلوط شکلاتی مون رو اضافه میکینیم به تمام مواد

و اگر کاغذ کالک یا همین کاغذ پوستی های شیرینی داشتیم روغنی ش میکنیم

ته ظرف میزاریم و در فر طبقه وسط قرار میدیم!!

بعدم که روش دنت ریختم و شکلات فندقی روش رنده کردیم. البته دنت اول رنگش روشن هست وقتی روی کیک میریزین وقتی می مونه تیره میشه

بعد نیم ساعت چک می کنیم اگه روی کیک شل بود 10 دقیقه دیگه هم صبر میکنیم وقتی خلال دندون بزنین تو کیک باید کیک به خلال دندون بچسبه
به این زمان خیلی اکتفا نکنید
حتما حتما خودتون مواظب باشین تا به موقع بردارین از توی فر

فقط 1 نکته: گردو های خرد شده رو نصفشو بریزین توی مواد . نصفش رو هم موقع پختن ،یعنی مثلا یک ربع بعد گذاشتن توو فر.

چون گردو سنگینه همش ته نشین میشه اگه همه رو همون اول بریزید.........


پیشنهاد می کنم درست کنین عالِِِِِِِییییییییییییییی یییییه!!! آسونم هست من با همه خنگیم تونستم خوب درستش کنم



من این صبرو مدیون لبخندتم ، چی می خوام تا رویای تو با منه
چشاتو تو دنیای سردم نبند ، که آینده تو چشم تو روشنه
نشونم بده می شه وقتی بخوای ، تو برف زمستونیم گر کنم
تو این روزها زندگی ساده نیست ، تو باعث شدی من تحمل کنم
تو هستی نمی ترسم از بی کسی ، نمی ترسم از بازی سرنوشت
نمی بینمت اما حس می کنم ، کنارم قدم می زنی تا بهشت
به من یاد می دی صبوری کنم ، نمی ذاری از زندگی خسته شم
با اینکه هوای جهان خوب نیست ، به عشق تو دارم نفس می کشم

*روزبه نعمت الهی-صبوری
ma30-69 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۸ فروردين ۱۳۹۲, ۰۴:۵۱ بعد از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
koosar آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
Post هر كيكي براوني نيست!

نوعی کیک شکلاتی که در اواخر قرن 19 در یک هتل در شیکاگو برای خانمهای شیک طراحی شد تا هم نرم باشد که به دندان نچسبد و هم خرده های آن روی لباس نریزد.





برترین ها:

مواد لازم
  • شكلات تلخ و شيرين: 5 اونس (150 گرم)
  • كره بدون نمك: يكدوم پیمانه (113 گرم)
  • پودر كاكائو: 2 قاشق غذاخوري (15گرم)
  • شكر: يك پیمانه (200 گرم)
  • وانيل: يك قاشق چايخوري
  • تخممرغ: 3 عدد
  • آرد: سهچهارم پیمانه (95 گرم)
  • نمك: يك چهارم قاشق چايخوري

روش تهيه:

1- فر را روشن كرده و در دماي 350 درجه فارنهايت (180 درجه سانتيگراد) قرار دهيد. كف قالب خود را چرب كرده و كاغذ روغني در ظرف پهن كرده بهنحوي كه ديوارها پوشيده شوند.

2- شكلاتها، كره و وانيل را درون كاسهاي استيل ريخته و روي بخار آب ميگذاريم و هم ميزنيم تا زمانيكه مواد آب شده و يكدست شوند.

3- تخممرغها و شكر را با هم مخلوط كرده و با مخلوطكن هم ميزنيم تا سفيد و يكدست شوند.

4- مواد خشك (پودر كاكائو، آرد و نمك) را با هم مخلوط ميكنيم و كمكم به مواد درون مخلوطكن اضافه كرده و هم ميزنيم.

5- محلول شكلاتي را به مواد درون مخلوطكن اضافه كرده و هم ميزنيم تا كاملا صاف و يكدست شوند، سپس درون قالب ميريزيم و براي 25 تا 30 دقيقه درون فر ميگذاريم.

6- پس از درآوردن از فر بهمدت 2 تا 3 ساعت در دماي اتاق قرار ميدهيم تا كاملا سرد شود، سپس برش داده و سرو ميكنيم.

فوت قنادي

بهدليل مايع بودن شكلات درون براوني نبايد بعد از درآوردن از فر آن را برش زد، زيرا موجب از بينرفتن ظاهر براوني ميشود.



انان که علی را خدا پندارند
کفرش به کنار عجب خدایی دارند
koosar آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
براونی, کیک

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
کیک های خوشمزه اما.... nilooii تزئینات مواد غذایی 10 ۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ بعد از ظهر
دستور تهیه کیک ایتالیایی ! mahnameh آشپزی و شیرینی پزی 1 ۲۷ تير ۱۳۹۰ ۱۰:۴۵ بعد از ظهر
کیک بادام و شکلات با روکش مرنگ Asal88 آشپزی و شیرینی پزی 0 ۱۸ مرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۲۵ قبل از ظهر
کیک انبه 2012 آشپزی و شیرینی پزی 0 ۱۶ خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۴۸ بعد از ظهر
کیک شکلاتی با کرم اسپرسو -ava- آشپزی و شیرینی پزی 0 ۱۳ خرداد ۱۳۸۹ ۰۲:۳۰ بعد از ظهر


 

اکنون ساعت ۱۱:۳۴ قبل از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا