| |||
| | #61 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : آسمون آبی خدا
تشکرها: 3,226
تشکر شده 616 بار در 325 پست
کتاب مورد علاقه : هستی من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای خداااااا..!!! دلم گرفت...!! ![]() ![]() | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #62 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : همین دور و برا!!!!!!!
تشکرها: 7,683
تشکر شده 2,529 بار در 635 پست
کتاب مورد علاقه : Kheili Ketabe حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ؟؟؟؟ خب که چی ؟؟ یعنی چی اصلا واقعی بود مثلا؟؟؟؟ بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم به خودت باختمت | شایسته بانو کاربر انجمن دردَم ...| sun daughter کاربر انجمن یک بازی معمولی | mahtabi22 کاربر انجمن معشوقه شیطان | anital کاربر انجمن پرتو | شایسته بانو کاربر انجمن طالع ماه | mehrsa_m كاربر انجمن بزن اون مثبت و تشکر قشنگه رو... | ||||||||
| |
| | #63 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : همین ورا
تشکرها: 533
تشکر شده 236 بار در 120 پست
کتاب مورد علاقه : کنت منت کریستو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی ناراحت شدم...هستن همچین دخترایی دیگه! بد دردي است در انبوه خلق ، تنها بودن و در وطن خويش ، رنج غربت كشيدن د.شریعتی انسان مغرورچون مشک پرباد است واگر باد آن خالی شود چیزی باقی نمی ماند جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند،خانه اش خراب می شود و هر کس بخواهد خانه اش را آباد کند باید در ویرانی مملکتش بکوشد.پروفوسور حسابی | ||||||||
| |
| | #64 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سقف آسمان
تشکرها: 3,543
تشکر شده 1,011 بار در 334 پست
کتاب مورد علاقه : سفر به دیار عشق،دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پسره ضعیف بود خودکشی راه حل نیست تازه تو اون دنیا هم بدبخت میشه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید تا 18 خرداد کمی کمرنگ میشویم دعا یادتون نره بچه ها انشاالله همه موفق میشیم | ||||||||
| |
| | #65 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : کرج
تشکرها: 4,060
تشکر شده 1,703 بار در 903 پست
کتاب مورد علاقه : اینک شوکران حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اخی.چه دردناک طفلی به نام شادی،دیریست گمشدست باچشمهای روشن براق وگیسویی بلند به بالای ارزو هرکس از او دارد نشان ،ماراکند خبر این هم نشان ما یک سوخلیج فارس سوی دگر خزر (دکتر شفیعی کدکنی) رمان دست نارنجی: | ||||||||
| |
| | #66 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : LØŚէ:.:ǷΛℛᗩƌĭŜē
تشکرها: 4,101
تشکر شده 8,709 بار در 3,064 پست
کتاب مورد علاقه : ßДℳᗩ♑♡ßΞறΛй حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اوووووووووووم خعلی غمگین بودش | ||||||||
| |
| | #67 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : خانه ای درطرف دیگر شب
تشکرها: 760
تشکر شده 5,285 بار در 1,495 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همچین چیزی امکان نداره! پسرا سنگدل تر از این حرفان ![]() اما خب دختره خیلی بیشعور بوده دیگه کلا به قول سنایی: عاشق نشوید اگر توانید تا در غم عاشقی نمانید میشه پرنده باشی اما رَها نباشـی / میشه دِلت بِگیره اَسیر غُصه ها شـی حالا که آسمونَم دنیای تـاازه ای نیسـت / اونوَقت یه جا بشینی مَحو گُذشته ها شـی تَرسیده باشی از کـــوووچ اوجُ نَدیده باشــی / واسه یه مُشـــتِ دوونــه اَهلیِ آدما شـی توو سایه ها بمونی دَرگیر سایه ها شــی مَفهومِ زِندگی رو از یاد بُرده باشــی دِلـت بخواد دوبـاااره ِ از تـهِ دِل بخونـــی از تَرس ریزشِ اشک ، غمگینُ بی صدا شــی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید کتاب من ودوست صمیمیم دوستت ندارم/پرنده ی اسیرcarolin | ||||||||
| |
| | #68 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : خانه ای درطرف دیگر شب
تشکرها: 760
تشکر شده 5,285 بار در 1,495 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #69 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : Gabrestoon
تشکرها: 2,881
تشکر شده 21,493 بار در 1,485 پست
کتاب مورد علاقه : Bar bad rafteh حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من که اگه بودم دختره رو با دستای خودم خفه اش میکردم تا اون پسره پولدار از توی حلقش بزنه بیرون . ببین با احساسات یه پسر جوون چه جوری بازی کرد ... واقعا براش متاسفم | ||||||||
| |
| | #70 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : یه خونه توی تهران
تشکرها: 17,613
تشکر شده 7,148 بار در 1,457 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای بابا این همه غمو غصه مال این یه نفر بود؟؟؟ ![]() | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |