| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,508 بار در 1,164 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ألیس الله بکاف عبده آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟! شاید بیشتر از یک سال گذشت، درست یادم نمیاد، اما، ما در کنار هم بودیم، این روزا هر کسی کلی واسه خودش درگیری و هزار تا دلیل داره که نمیتونه مثل گذشته کنار بچه ها باشه این باعث شد که تک تکمون قدر نعمتی رو که داشتیم و از دست دادیم بیشتر بدونیم به راستی که قابل انکار نیست چیزی که هممون تجربه کردیم چهاردیمن تاپیک از سری خانواده 98یا، جایی که بیشتر خاطرات زندگیمون توش هست رو در این ماه مبارک آغاز میکنیم. با احترام یکی از روزهای تابستان گرم 1389 چهاردهمین تاپیک ______________________________ قوانین زیر، اگر چه در راستای منظم ساختن این محیط است، اما، پیش از انچه که به محدودیت ها نیم نگاهی کنیم، باید اعتراف کنم، محیط این تاپیک، محیطی است سراسر ازادی، و بدیهی است، این ازادی، نه در خارج از قوانین سایت بلکه در حیطه ازادی های، گفتاری و ارتباطی است، انچنان که زمان منطبق بر تصورات شما پیش رود اما، پیشنهاداتی از سوی جمع ارائه شده، که رعایت این ها، به منزله ی احترام به این محیط است 1- به جای جواب سلام و خداحافظی از دکمه تشکر استفاده میکنیم بخاطر حذف پست های اضافه و پیش رفتن به سوی تاپیکی منظم و مفید من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !tara, **sevdayi **, *dorsa*, *ghazali_aho*, *GolDeN*, *saba*, *شایلی*, -شيدا-, .Baharak., 4babi, A.R.S, aber, afshin9300, aftabgardon, alonegirl, Amin_Unique, arnavaz, Artemis, asalcheshmak, aseman.shab, avisheh, believe me, BIDAD, boyegandom, cat.woman19, chrysalis, Darya_secret, drake, elahem, elham55, eli.., Elnaz, f.alma, f@teme, farizad, fatima_59, fesghli, ghaleb, ghazal x1, harimeshgh, havij89, Hinta, ke$ha, m.gabryel, mahbano, Mahed, mahyaa, maryam63279, moonlight, moosio sezar, nafas_me, nardisbala, nazi2000, naz_goli, NILOUFAR, Number-One, radon, rana-021, roya62, s.love, SAGHIIIII, sanam69, sheida joon, sheyda., shirin1366, shivva_alone, sintoo, smart girl, soheil_ss, tabaloga_ra, talayeh, taraneh24, yasam, yashkin, Zanessa, αгѕαпα, اشوزدنگهه, الی جوون, باران, بانوی بهار, حميد رشيدی, قناد, ماجده, مهستی, پدیده, چیکا, یاشمین, ™Seser.Pesar |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: نمی دونم
(View Stats)
تشکرها: 5,505
تشکر شده 5,270 بار در 2,424 پست
کتاب مورد علاقه : راز داوینچی | بدون امتیاز : 0 امتیاز امیدوارم مثه قبلیا ولش نکنین. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رفتیم واسه خرخونی کنــــکور | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: اینجا اونجا اینور اونور
(View Stats)
تشکرها: 9,473
تشکر شده 3,840 بار در 1,635 پست
کتاب مورد علاقه : ترسناک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای نه دوم شدمممممممممممممممممممم!نم خواااااااااااااااااااااا !! تازگیا انقده درسخون شدم! انقده درسخون شدم! انقده درسخون شدم! انقده درسخون شدم!![]() | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: دوقوز آباد
(View Stats)
تشکرها: 2,760
تشکر شده 6,946 بار در 1,098 پست
کتاب مورد علاقه : راندشدگان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سوووووووووووووووووووم........ .... ![]() اخی جووون خانواده ی نوووووووووووووووووووووووو وووووو justg2m![]() دست مریزا با این عدالت!!امیدوارم اونایی که دم از عدالت میزنن همچین عدالت بزنه به کمرشون که ناعدالتی زد به کمر خیلیا.. | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان-تهران
(View Stats)
تشکرها: 652
تشکر شده 1,601 بار در 697 پست
کتاب مورد علاقه : ناطوردشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خانوما مقدم ترن.....سوم.......... آهای همیشگی ترینم تمام فعلهای ماضیم را ببر چه در گذر باشی چه نباشی برای من استمراری خواهی بود... من هر لحظه تو را صرف میکنم... | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: بوشهر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سوووووووووووووووووووووووو وم تنهایی یک طبقه بالاتر از دنیاست وقتی آدم تنها می شود می نشیند آن بالا آدم ها را زیر نظر می گیرد و این قشنگ ترین فیلمی است که تو می توانی ببینی تنهایی یک طبقه بالاتر از دنیاست برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: در پس اندیشه ی زمان گم شده ام!
(View Stats)
تشکرها: 24,406
تشکر شده 5,263 بار در 1,490 پست
کتاب مورد علاقه : آتش بدون دود! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز موجووووووووووووووووود ![]() خداکنه این خانواده پربار باشه. به رقص می کشمت پابه پای شور دفم که های وهوی تو را بشنوم ز هر طرفم | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
تشکرها: 90,815
تشکر شده 190,662 بار در 24,977 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پنجممممممممممم الان میام پرش میکنم از مبدأ ِ مدارِ خلقتِ آدم ، / تا مُنتهي اليه ِ رأسُ السرطان ِ نَفَس از خون ِ چكيده بر دست قابيل ، / تا تمرين ِ تمدن در ساحل ِ هَوَس و از نصفُ النهار اُستواي عشق ، / تا قلب ِ قطب ِ شُمال ِ عطش... ![]() هرچه خط ِ صاف كشيدم ؛ باز هم قاعده ي ِ زندگي بشر / ارتفاعش كج شد . | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: nesf jahan
(View Stats)
تشکرها: 17,704
تشکر شده 5,589 بار در 1,395 پست
کتاب مورد علاقه : taki hamze loo حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز توجه کردی علی همش تو خانواده رو می زنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سارا 16 اصفهان زندگی گرفتن یه هنر نیست زندگی بخشیدن یه هنره [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] بیاید فراموش نکنیم توی این دنیا یه عده ام هستن که شاید از ما دورن ولی نیازمند کمک مان مام نیازمند وجود اوناییم [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 688
تشکر شده 792 بار در 350 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلامممممممممممممممم | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خانواده, نودهشتیا |