| |||
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : جایی که روحم هست
تشکرها: 1,732
تشکر شده 1,492 بار در 1,037 پست
کتاب مورد علاقه : دهل.مجنون تر از فرهاد حالت من : | راه حل کاربردی ای هست!!! پایدار تا پای دار این روزهایم به تظاهر میگذرد تظاهر به بی تفاوتی تظاهر به بیخیالی به شادی...!!!! به اینکه دیگر هیچ چیز مهم نیست اما... چه سخت میکاهد از جانم این نمایش ![]() میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست وای به حال من با این بهاری که شروع کردم ![]() راز موفقیت چیست؟ تصمیم گیری درست. تصمیم گیری درست از چه ناشی میشود؟از تجربه. تجربه ار چه به دست می آید؟ از تصمیم گیری های غلط !! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #32 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | چه با نمک؟ |
| | |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جایی همین نزدیکا
تشکرها: 21
تشکر شده 542 بار در 291 پست
کتاب مورد علاقه : عشق ماندگار حالت من : | خب یواشتر بگیر اخه گناه داره زندگی حکمت اوست............... زندگی دفتری از خاطره هاست............. چند برگی را تو ورق خواهی زد..............ما بقی را قسمت.............. | ||||||||
| | |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : کوچه ی علی چپ
تشکرها: 208
تشکر شده 240 بار در 88 پست
کتاب مورد علاقه : کسی پشت سرم آب نریخت... حالت من : | نمیدونم چرا حالمو بد کرد...ترجیح میدم رک و راست گاز بگیرم تا اینه که مث این چندش........ | ||||||||
| | |
| | #35 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : جایی که بزرگ شدم
تشکرها: 6,207
تشکر شده 1,189 بار در 802 پست
کتاب مورد علاقه : والو خیلین...! حالت من : | دلم نمیاد...! | ||||||||
| | |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : تختم
تشکرها: 831
تشکر شده 873 بار در 156 پست
حالت من : | امتحانش کردم.درد داشت. ممنون سه چیز در زندگی که هرگز نباید از بین برود:ارامش،امید و صدافت اینم رمان در حال تایپ منهسه چیر در زندگی قابل بازگشت نیست:زمان،گفتار و موقعیت سه چیز در زندگی پایدار نیست:رویا،موقعیت ها و شانس سه چیز در زندگی بسیار ارزشمند است:عشق،اعتماد به نفس و دوستان سه چیز در زندگی انسان را خوار میکند:الکل،غرور و عصبانیت سه چیز در زندگی انسان را می سازد:کار سخت،تعهد و صمیمیت تباهی زندگی ما بر سه اصل است حسرت دیروز،اتلاف امروز،ترس از فردا :اجبار(compulsion) http://www.forum.98ia.com/t868599.html معرفی و نقد رمانم اجبار(compulsion) http://www.forum.98ia.com/t882932.html | ||||||||
| | |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : پشت هيچستان
تشکرها: 341
تشکر شده 278 بار در 209 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | روي يكي امتحانش ميكنم... درختي خشك را مانم به صحرا كه عمري سركند تنهاي تنها نه باراني كه آرد برگ و باري نه برقي تا بسوزد هستي اش را... | ||||||||
| | |
| | #38 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جایی همین جاها
تشکرها: 1,563
تشکر شده 1,435 بار در 567 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | مرسی....خوب بووود اگر تنها اساس باور داشتن ما به چیزی این باشه که کسی نتونسته ثابت کنه اون چیز وجود نداره اون موقع میشه ادعا کرد همه چیز واقعیه!!!!! | ||||||||
| | |
| | #39 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : neverland
تشکرها: 3,598
تشکر شده 4,757 بار در 816 پست
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #40 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : Tehran
تشکرها: 1,856
تشکر شده 665 بار در 366 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود,وارث عذاب عش حالت من : | ولی کتک زدن بهتره این جوری پررو میشه طرف. آدم بودن عبارت قشنگیه چون فرقی بین مرد و زن نمی ذاره. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |