| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 19,692
تشکر شده 27,773 بار در 6,722 پست
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : در حال مهاجرت
تشکرها: 5,790
تشکر شده 2,327 بار در 609 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار ... حالت من : | قیافش خوبه ولی وقتی گریه میکنه دوس دارم دکور صورتشو عوض کنم | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : پیش مامان بابام
تشکرها: 3,731
تشکر شده 1,846 بار در 633 پست
کتاب مورد علاقه : اله ناز حالت من : | خیلی دوسش دارم چشمای درشت و خشگلی داره مرسی می سپارمت به خدا...همان خدایی که هیچ وقت نخواست تو را به من بسپارد... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی همین نزدیکی
تشکرها: 4,781
تشکر شده 5,871 بار در 944 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | قبلا که صورتش تپل تر بود قشنگ تر بود. ولی از بازیش خوشم میاد . خیلی قشنگ تو فیلم ها گریه میکنه | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : شهر من اهواز ست
تشکرها: 1
تشکر شده 182 بار در 117 پست
کتاب مورد علاقه : دختر پرتقال حالت من : | دوسشدارم امااااااااااااااا توی فیلم 5کبلومتر تابهشت قشنگ شده بود | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 9
تشکر شده 277 بار در 197 پست
حالت من : | دوسش دارم چون یه جورایی هم مدرسه ای بودیم. شاخ پر بار سر بر زمین مینهد و عظمت آن همچنان در فروتنی او جلوه گر است.(گاندی) | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : همه ایران سرای من است
تشکرها: 48
تشکر شده 3,128 بار در 866 پست
کتاب مورد علاقه : همه رمانها حالت من : | چادر بهش میاد خانوم تر شده | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 9,719
تشکر شده 16,744 بار در 4,024 پست
حالت من : | خوب بازی میکنه تلخ نوشتم: این روزها حَرف هآیَم به سَختی کلمه میشَوند ... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : جهان سوم
تشکرها: 6,632
تشکر شده 8,265 بار در 812 پست
کتاب مورد علاقه : فقط م.مودب پور | من هرچی فیلم تا حالا دیدم ازش همه اش با چادر بوده ولی قشنگ بازی میکنه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید هى با توام!!! ميدانى من كيستم؟ من متولد ماه فروردينم... نه به آسانى عاشق ميشوم و نه وقتى عاشق شدم به راحتى از آن فارغ ميشوم...من!!!اين *من* نه زيبايم!!! نه مهربانم!!! نه عاشقم!!! و نه محتاج نگاهى...فرارى از پسران مانكن پرست و دختران آهن پرست...و براى تويى كه چهره هاى رنگ شده را مى پرستى نه سيرت آدمى! هيچ ندارم...راهت را بگير و برو...حوالى من "توقف ممنوع" است! بعضی ادمها یهو میان ... یهو زندگیتو قشنگ میکنن... یهو میشن همه ی دلخوشیت ....... یهو میشن دلیل خنده هات... یهو میشن دلیل نفس کشیدنت.... بعد همینجوری یهو میرن.... یهو گند میزنن به آرزوهات... یهو میشن دلیل همه ی غصه هات و همه ی اشکات . . . یهو همچی خراب میشه من وسیله تو نیستم ... من شی ء نیستم ... که بر سرمن شرط بندی میکنی ... من آدمم درست مثل تو من وسیله تو نیستم که به روی من شرط بندی میکنی ... من هم احساس دارم .. مثل تو ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : ساری
تشکرها: 1,037
تشکر شده 501 بار در 339 پست
کتاب مورد علاقه : زیبای جاودانه (فریدون | | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |