ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
طرز تهیه کله پاچه
تور


نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,898
    میانگین پست در روز
    4.73
    تشکر از کاربر
    24,869
    تشکر شده 23,015 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض طرز تهیه کله پاچه

    کله پاچه :

    مواد لازم: * ۱عدد کله گوسفند
    * ۴عدد پاچه گوسفند
    * ۱عدد پیاز درشت
    *۱ قاشق چای خوری زردچوبه
    * نمک به مقدار دلخواه
    * فلفل به مقدار دلخواه
    *۴ لیوان آب سرد
    * در صورت تمایل ۱۰۰ گرم نخود

    ظروف و وسایل لازم:

    یک قابلمه تقریبا ٧ یا ٨ لیتری

    طرز تهیه:
    طبخ کله پاچه چیزی نیست بجز گذاشتن آن در دیگ و با حرارت بسیار ملایم پختن. هنر این کار تنها در این است که آنرا خوب تمیز کنید و هنگام طبخ آنرا زیاد نجوشانید و در عوض روی حرارت بسیار ملایم آنرا به شکلی دم کنید و استفاده از ادویه کافی که معمولا فقط نمک زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز هندی است از مهمترین ها ست. شما می توانید کله پاچه پاک کرده بخرید یا می توانید برای تمیز کردن کله پاچه آنرا در آب گرم گذاشته تا خون آن خوب از بین برود و این کار را چندبار تکرار کنید تا کله خوب تمیز شود سپس پوست آنرا کنده و نصفش کنید (آرواره و کله )و داخل آنرا کاملا تمیز کنید .
    برای طبخ، کله و پاچه را با هم در یک قابلمه قرار بدهید و آب به اندازه کافی به آن بیفزاید تا جایی که نیمی از کله زیر آب برود بعد یک پیاز را پوست بکنید و به چهار پنج تیکه تقسیم کنید و داخل قابلمه بیندازید همچنین در صورت تمایل می توانید ۱۰۰ گرم یا به اندازه نیاز نخود هم پای آن بریزید زردچوبه هم بزنید و در دیگ را خوب کیپ کنید، حرارت را به صورتی تنظیم کنید که آب زیاد نجوشد و یا حتی نیازی به جوشیدن هم نیست، همین که بتواند درجه آب را به نزدیک صد درجه برساند کفایت میکند یا حداکثر و فقط بصورت خیلی ملایم بجوشد.
    شما می توانید کله پاچه را شب بار گذاشته و صبح جهت صبحانه نوش جان کنید .
    حتما کله پاچه را قبل از بردن سر سفره تمیز کنید و تنها گوشت های قابل خوردن را در ظرف بریزد و استخوان و ضایعات آنرا قبل از سرو کردن از آن جدا کنید.
    حتما همراه کله پاچه لیمو ترش هم استفاده کنید.
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 3 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    کاربر نیمه حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    نوشته ها
    862
    میانگین پست در روز
    0.47
    محل سکونت
    تهران - دست راست - درب سوم
    تشکر از کاربر
    4,117
    تشکر شده 1,121 در 590 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    دارچين نياز نداره ؟

موضوعات مشابه

  1. تهیه غذاهای سنتی خوزستان
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 3
    آخرین نوشته: 1392,11,02, ساعت : 17:33
  2. پاسخ ها: 55
    آخرین نوشته: 1392,07,27, ساعت : 14:20
  3. آموزش و طرز تهیه 50 نوع سالاد
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 13
    آخرین نوشته: 1392,06,28, ساعت : 23:40
  4. آموزش و طرز تهیه 28 نوع خورش خوشمزه آسان
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 15
    آخرین نوشته: 1392,06,28, ساعت : 20:49
  5. پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,03,29, ساعت : 16:03

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •