بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۰۹:۰۵ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض طرز تهیه کله پاچه

کله پاچه :

مواد لازم: * ۱عدد کله گوسفند
* ۴عدد پاچه گوسفند
* ۱عدد پیاز درشت
*۱ قاشق چای خوری زردچوبه
* نمک به مقدار دلخواه
* فلفل به مقدار دلخواه
*۴ لیوان آب سرد
* در صورت تمایل ۱۰۰ گرم نخود

ظروف و وسایل لازم:

یک قابلمه تقریبا ٧ یا ٨ لیتری

طرز تهیه:
طبخ کله پاچه چیزی نیست بجز گذاشتن آن در دیگ و با حرارت بسیار ملایم پختن. هنر این کار تنها در این است که آنرا خوب تمیز کنید و هنگام طبخ آنرا زیاد نجوشانید و در عوض روی حرارت بسیار ملایم آنرا به شکلی دم کنید و استفاده از ادویه کافی که معمولا فقط نمک زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز هندی است از مهمترین ها ست. شما می توانید کله پاچه پاک کرده بخرید یا می توانید برای تمیز کردن کله پاچه آنرا در آب گرم گذاشته تا خون آن خوب از بین برود و این کار را چندبار تکرار کنید تا کله خوب تمیز شود سپس پوست آنرا کنده و نصفش کنید (آرواره و کله )و داخل آنرا کاملا تمیز کنید .
برای طبخ، کله و پاچه را با هم در یک قابلمه قرار بدهید و آب به اندازه کافی به آن بیفزاید تا جایی که نیمی از کله زیر آب برود بعد یک پیاز را پوست بکنید و به چهار پنج تیکه تقسیم کنید و داخل قابلمه بیندازید همچنین در صورت تمایل می توانید ۱۰۰ گرم یا به اندازه نیاز نخود هم پای آن بریزید زردچوبه هم بزنید و در دیگ را خوب کیپ کنید، حرارت را به صورتی تنظیم کنید که آب زیاد نجوشد و یا حتی نیازی به جوشیدن هم نیست، همین که بتواند درجه آب را به نزدیک صد درجه برساند کفایت میکند یا حداکثر و فقط بصورت خیلی ملایم بجوشد.
شما می توانید کله پاچه را شب بار گذاشته و صبح جهت صبحانه نوش جان کنید .
حتما کله پاچه را قبل از بردن سر سفره تمیز کنید و تنها گوشت های قابل خوردن را در ظرف بریزد و استخوان و ضایعات آنرا قبل از سرو کردن از آن جدا کنید.
حتما همراه کله پاچه لیمو ترش هم استفاده کنید.



خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»





2012 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۲:۱۳ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای
 
sbahadorkhani آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

دارچين نياز نداره ؟
sbahadorkhani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
تهیه, طرز, پاچه, کله

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
تهیه غذاهای سنتی خوزستان 2012 آشپزی و شیرینی پزی 3 ۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ بعد از ظهر
آموزش و طرز تهیه غذاهای مخصوص ماه مبارک رمضان(سفره رنگین) 2012 آشپزی و شیرینی پزی 55 ۲۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ بعد از ظهر
آموزش و طرز تهیه 50 نوع سالاد 2012 آشپزی و شیرینی پزی 13 ۲۸ شهريور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ بعد از ظهر
آموزش و طرز تهیه 28 نوع خورش خوشمزه آسان 2012 آشپزی و شیرینی پزی 15 ۲۸ شهريور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ بعد از ظهر
مجموعه های تلویزیونی از تهیه کنندگان غیرحرفه ای رنج میبرند آنیتا فرهنگی و هنری 0 ۲۹ خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۰۳ بعد از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۳:۴۲ بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا