| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 21,133
تشکر شده 6,175 بار در 1,252 پست
حالت من : | یافتن عشق مانند یافتن کفش است.گاهی آدمهابه دنبال آنهایی که زیبا هستند می روند اما در نهایت یکی که با آن احساسراحتیمی کنند را بر می گزینند معشوقه شیطان طالع ماه ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : تو تنهايي خودم........
تشکرها: 549
تشکر شده 448 بار در 356 پست
کتاب مورد علاقه : بگم زياااااااااااد حالت من : | مرسي........... تولد انسان روشن شدن کبریتی است و مرگش خاموشی آن! بنگر در این فاصله چه کردی؟!! گرما بخشیدی...؟! یا سوزاندی...؟!! جایی هست که دیگه کم میاری از اومدن ها , رفتن ها , شکستن ها . .. . جایی که فقط میخوای یکی باشه یکی بمونه نره ، واسه همیشه کنارت باشه من الان اونجام …..! … تو کجایی ؟ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱
تشکرها: 7,530
تشکر شده 2,705 بار در 1,525 پست
حالت من : | این خیلی جالب بود مرداب به رود گفت :چه کردی که زلالی؟ رود گفت :گذشتم | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : بوشهر
تشکرها: 650
تشکر شده 376 بار در 231 پست
کتاب مورد علاقه : زیاداهل رمان نیستم حالت من : | مرسی جالب بودن شیشه ی نازک احساس مرا دست نزن چندشم میشود از لکه ی انگشت دروغ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : بیغوله
تشکرها: 1,289
تشکر شده 2,408 بار در 926 پست
کتاب مورد علاقه : باهاشون امضا دادم حالت من : | سومی اگر مرگ نبود زندگی یه چیزی کم داشت(نامه های خط خطی) | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 9,329
تشکر شده 43,978 بار در 6,937 پست
حالت من : | سرم گیج میره از بالا به پائین نگاه کنم حتی وقتی دارم عکس میبینم مرسی بابت عکسها ![]() به خدا خسته ام از اینهمه تکرار سکوت به خدا خسته ام از اینهمه لبخند دروغ به خدا خسته ام از حادثه ی صاعقه بودن در باد همه ی عمر دروغ گفته ام من به همه گفته ام:عاشق پروانه شدم ! واله و مست شدم از ضربان دل گل! شمع را می فهمم ! کذب محض است دروغ است دروغ ! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : بین زمین و هوا
تشکرها: 702
تشکر شده 1,010 بار در 647 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی خوندم حالت من : | مرسییییییییی باحال بود......... جاده اسم منو فریاد میزنه / میگه امروز روز دل بریدنه / کوله باری که پر از خاطره هاست / روی شونه های مظلوم منه / از تموم آدمای خوب و بد / از تموم قصه های خوب و بد چی برام مونده به جز یه خاطره / نقش گنگی تو غبار پنجره / جاده آغوششو وا کرده برام / منتظر مونده که من باهاش بیام / قصه تلخ خداحافظی رو / میخونم با اینکه بسته است لبهام پشت سر گذاشتن خاطره ها / همه ی عشق ها و دلبستگی ها / خیلی سخته ولی چاره ندارم جاده فریاد میزنه بیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــا | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : شهرخدا
تشکرها: 49
تشکر شده 666 بار در 351 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ی شرقی،الموت | جالب وقشنگ،مرسی...... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر آسمون پر ستاره
تشکرها: 2,595
تشکر شده 1,742 بار در 668 پست
کتاب مورد علاقه : مزرعه حالت من : | همشون جالب بودن ولی این یه چیز دیگه هست.... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : تروجن
تشکرها: 1,937
تشکر شده 2,701 بار در 759 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب نمیخونم | چه جالب بودا | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |