| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱
تشکرها: 0
تشکر شده 117 بار در 12 پست
| | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
تشکرها: 2,929
تشکر شده 1,805 بار در 694 پست
کتاب مورد علاقه : ماجراهای تن تن حالت من : | فقط کافیه با اینا پاشی بری تو خیابوووووووووون.......دیگه اتگشت منگشت برات نمیمونه!!!!!!هوهوهو.... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : اصفهان نصف جهان
تشکرها: 22,919
تشکر شده 1,890 بار در 1,017 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | ووووووووووووووووی چقدر خوشگله منم میخوام.............. آری ، آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : خونمون:)
تشکرها: 412
تشکر شده 2,417 بار در 1,232 پست
کتاب مورد علاقه : غروروتعصب.جین ایر حالت من : | دوس نداشتم............. ![]() خــــدا همـــیشه بـا ماســــت. http://www.forum.98ia.com/t7765-193.html http://www.forum.98ia.com/t175364.html | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,988
تشکر شده 842 بار در 162 پست
کتاب مورد علاقه : شفق حالت من : | زیاددوس نداشتم تصویری داشتم خیال کردم که درساحل دریاباخدا قدم میزنم دراسمان تصویری از زندگی خود دیدم همه جا دو ردپا دیدم یکی از ان من و دیگری جای پای خدا بودوقتی در اخرین تصویر زندگیم به روی شنها نگاه کردم دیدم گاهی فقط یک رد پا میبینم دریافتم که اینها در سخت ترین مواقع زندگیم بود از خدا پرسیدم خدایا فرمودی که اگر به تو ایمان اورم هرگز تنهایم نخواهی گذاشت چرا در سخت ترین مواقع زندگی ردپایی از تو نمی بینم چرا در ان اوقات رهایم کردی فرمود:عزیزم تو را دوست دارم و هرگز تنهایت نگذاشته و نخواهم گذاشت اگر در سخت ترین اوقات فقط یک رد پا میبینی ان رد پای من است که تو را بدوش کشیده ام | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 533
تشکر شده 531 بار در 135 پست
کتاب مورد علاقه : بلندی های بادگیر حالت من : | مدلشون جالب بود ولی رنگش و دوست نداشتم کاش برساحل رودی خاموش عطر مرموزگیاهی بودم چوبر انجاگذرت می افتاد به سراپای تو لب میسودم کاش چون نای شبان میخواندم به نوای دل دیوانه ی تو خفته برهودج مواج نسیم میگذشتم زدر خانه ی تو شاعر:فروغ فرخزاد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انگشتر نقره، انگشتر طلایی، انگشتر گل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |