| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : Lian
تشکرها: 2,755
تشکر شده 611 بار در 181 پست
کتاب مورد علاقه : فاطمه فاطمه است حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز در این تاپیک به بحث و تبادل نظر راجب موسیقی کشور کره ی جنوبی و ژاپن، کی پاپ، و تمام آیدل ها و ستاره های این دو کشور می پردازیم. هر چی مطلب و خبر راجبشون دارید همینجا بذارید. ![]() ![]() .: Some Feelings are inexpressible :. | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : my dreams land
تشکرها: 435
تشکر شده 2,863 بار در 1,018 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز البته بحث پيرامون موسيقي جهانه كه خوب كره ي جنوبي هم به حساب مياد من خودم خيلي موسيقيشونو گوش نكردم ولي همونايي هم كه گوش دادم عالي بوده به نظر من خواننده هاي خوبي دارن من چندتا اهنگ از گروه كارا گوش كردم كه خيلي خوشم اومد شما اگه اطلا عي در اين زمينه داريد بگيد كه دوستان هم بهره ببرند ![]() ![]() boaيا بوآ زاده ي 5 نوامبر 1986 نام هنريش مخفف كلمه يbeat of angel ![]() خواننده ي اهل كره ي جنوبي كه در كره وژاپن وآمريكا فعاليت داره وآلبومايي به زبان كره اي ژاپني وانگليسي بيرون داده توي يه برنامه ي استعداد يابي همرا ه برادرش شركت كرد واستعدادش كشف شدودر سبكGenres Pop, dance, electropop, electronica, R&B, ballad فعاليت ميكنه اينم اطلاعات كامل در مورد خودش وعلاقه مندي هاش Hometown: Gyeonggi-do, South Korea Raised In: Kyungkido Goorisi, South Korea Religion: Catholic Height: 5’4″ or 160 cm Weight: 42kg Shoe size: 23.5 cm Blood Type: AB Languages Spoken: Korean, Japanese, English Horoscope: Scorpio Family: Parents, 2 older brothers Pet: Sarah (cat), Pama (dog) Date of debut: August 25, 2000 when she was 13 years young Education Level: -Yangjung elementary school -Sahmyook middle school (junior high) -Korean Kent Foreign School (KKFS), Seoul, South Korea Most Influential Artists: Michael Jackson, Ne-Yo, Justin Timberlake Most Respected Arist: Michael Jackson Favorite Authors: Gong Ji-Young, Ekuni Kaori, Yoshimoto Banana (Yoshimoto Mahoko), Okuda Hideo Favorite Movies: The Dark Night, Transformers, Death Note, The Hangover (As of Oct 10 2009) Music Genres: Genres Pop, dance, electropop, electronica, R&B, ballad Hobbies: Watching movies, listening to music loud and singing kareoke. Labels: SM Entertainment (Korea) Alex Trax(Japan) فهرست آلبوماش Album: Korean studio albums 2000: ID; Peace B 2001: Jumping into the World (mini-album; titled Don’t Start Now in Korea) 2002: No.1 2002: Miracle (mini-album) 2003: Atlantis Princess 2003: Shine We Are! (mini-album) 2004: My Name 2005: Girls on Top Japanese studio albums 2002:Listen to My Heart 2003: Valenti 2004: Love & Honesty 2006: Outgrow 2007: Made in Twenty (20) 2008: The Face 2010: Identity Japanese compilation albums 2004: K-pop Selection 2005: Best of Soul 2009: Best & USA Japanese remix albums 2002: Peace B. Remixes 2003: Next World English studio albums 2009: BoA چندتا از آهنگاش game http://www.4shared.com/audio/g75XWKbh/BoA_-_GAME.html Energetic http://www.4shared.com/audio/lQltX0l...Energetic.html ![]() ![]() بريم سراغ گروه محبوب خودم wonder girls ![]() درسال 2007گروهي تشكيل شده از 5 دختر كه توسط پارك جين يونگ خواننده وترانه نويس كره اي تشكيل شده هر پنج عضو اصلي بعد از ترانه ي tell meبه شهرت رسيدندوچند دفعه جايزه ي"Artist of the Yearرا به خودشون اختصاص داندن يكي از آهنگ هاي اونها به نام no bodyاولين آهنگ كره اي بود كه در Billboard Hot 100قرار گرفت ودر آمريكا مشهور شد فهرست اعضا
Albums Year Title Peak chart positions KOR 2007 The Wonder Years
Year Title Peak chart positions KOR 2007 The Wonder Begins
Release Title Peak Positions Album KOR US 2007 "Irony" — — The Wonder Begins "Tell Me" 1 — The Wonder Years "이 바보" ("This Fool") — — 2008 "So Hot" 1[14] — The 3rd Project 2009 "Nobody" 1[55] 76[32] The Wonder Years — Trilogy 2010 "2 Different Tears" 1[54] — 2 Different Tears [edit] Music videos Year Video Album 2007 "Irony" The Wonder Years "Tell Me" "Take It" "This Fool" 2008 "Wishing On A Star" "So Hot" The 3rd Project "This Time" "Nobody" The Wonder Year - Trilogy 2009 "Now" 2010 "2 Different Tears" 2 Different Tears [edit] Television shows Year Title 2006–2007 MTV Wonder Girls (Season 1) 2007 MTV Wonder Girls (Season 2) 2008 MTV Wonder Girls (Season 3) Wonder Bakery[56] 2009 Welcome To Wonderland[57] 2010 MTV Wonder Girls (Season 4)[58] Made in Wonder Girls[59] [edit] Tours
[edit] Awards Year Awards 2007
http://www.4shared.com/audio/VRPrZFG...erent_Tea.html http://www.4shared.com/audio/lJCqWgx..._-_Nobody.html بايه خواننده ي ديگه به نام Hwayobi خواننده ي معروف كره ي جنوبي متولد 11 فوريه 1982 كه چهار تا آلبوم ژاپني و11تا كره اي بيرون داده اسم اصليشPark Re Ah 160 تا چقدشه و45 تا وزنش گروه خونيش هم A اينم ديسكو گرافي Korea Singles Released Cover Title May 27, 2009 2009 No.1 Diva's Love - Once EPs Released Cover Title February 5, 2009 This Is Love August 6, 2009 Summer October 14, 2010 A Woman Like Me Albums # Cover Title 1 June 30, 2000 September 15, 2001 October 9, 2002 July 8, 2004 February 9, 2006 March 17, 2008 Sunshine 7May 27, 2010 Hwayobi Compilations Released Cover Title October 24, 2003 Best: The Gold Drama soundtracks Released Title Tracks October 12, 2004 Second Propose OST (두번째 프러포즈 OST) Track 03 잊혀진 계절 May 25, 2005 Fashion 70's OST (패션 70's OST) Track 08 그림자 December 24, 2008 Star's Lover OST (스타의 연인 OST) Track 02 내겐 어려운 그 말 October 29, 2009 Three Brothers OST (수상한 삼형제 OST) Track 05 마취 (Anesthesia) November 9, 2009 The Relation Of Face, Mind And Love OST (내 눈에 콩깍지 OST) Track 05 사랑탓 (Love Fault) February 16, 2010 OB/GYN Doctors OST Track 02 늦은 사랑 (Late Love) Collaborations Released Artist Title Tracks June 2001 Brown Eyes 벌써 1년 Track 05 Geu Nyuh Ga Na Reul Bo Neh (그녀가 나를 보네; adlib) December 2001 Rich I Have a Dream Track 05 Without You April 8, 2002 Jun So Young Killing Me Softly Track 10 Irony May 29, 2002 Various Artists 2002 FIFA World Cup Official Album - Songs of Korea/Japan Track 07 Dream June 28, 2002 Leessang Leessang of Honey Family Track 16 끝으로 September 23, 2004 Honey Family Slow & Jam Track 04 좋은 아침 February 1, 2006 Various Artists 12 Memories of Love Track 05 Stars Track 06 사랑한 그 날엔 January 9, 2007 KCM Break Out January Track 02 사랑이 올까봐 July 10, 2008 Lee Ki Chan Singing All My Songs For You Track 05 1분만 안아줄래 (adlib) October 10, 2008 Untouchable It's Okay Track 01 It's Okay February 19, 2009 Kim Dong Wook 감성적 포유류 Track 05 Feedback February 3, 2009 Double Trouble (더블트러블) Double Trouble Single: TV Star Track 01 TV Star (TV스타) Japan Albums Released Cover Title March 29, 2002 Hwayobi (火曜飛, Hwayobi) Singles Released Cover Title November 17, 2004 ![]() ![]() ![]() دانلود اهنگ بسيار زيبايBye Bye Bye http://www.4shared.com/get/QeeeI_s0/...e_Bye_Bye.html متن آهنگ به انگليسي It's only you my love, how did you take it easy What you do is take my memories created Your wisdom teeth as hard as before, but it seems to fall I think the fact that I might fall I caught helplessly Do not leave me, please, do not leave me So this again and again tears flowed I'm in love with you forever I'm in love with you forever Why why why why why I'm in love with you forever I'm in love with you forever Bye bye bye good bye All they're finished will not say it leaves me Eventually come to believe it's going to wait Would be better off without you I'm not talking the end of Every day more and more iteulkka me look really good sign I'm still in love's Hold my heart going again and again I'm in love with you forever I'm in love with you forever Why why why why why I'm in love with you forever I'm in love with you forever Bye bye bye good bye See how many times the patient is crying too Warm head of your voice Do not you think it could not have I do without you I'm in love with you forever I'm in love with you forever Why why why why why I'm in love with you forever I'm in love with you forever باند Big Bangكه شامل شش عضو ميشه وخيلي پر طرفداره ا زسال 2006 شروع به كار كرد تو سبك هاي پاپ ودنس هيپ هاپ وآر اند بي فعاليت دارند ديسكو گرافي Korean albums
![]() ![]() دوتا آهنگ http://www.4shared.com/audio/x6pl3Ze..._Big_Bang.html http://www.4shared.com/audio/YNnAuS3...NG_-_Lies.html سون دام بي Son Dam Bi ![]() ![]() ![]() يكي از خوانندگان كوفق كره جنوبي متولد September 26, 1983است. از سال 2007شروع به كار كرده وبازيگرومدل هم هست درسبك هي پاپ آراند بي ودنس فعاليت داره قبل از خوانندگي توي ويدئو كليپ چندتا از خواننده ها حضور داشته كه باعث معروف شدنش شده اولين كارش كه توانست توش صداورقصشو به نمايش بزارهCry Eye نام داشت ديسكوگرافي Discography Single # Album Information Track Listing 1st First Single
Year Awards 2011
| ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : tehran
تشکرها: 6,537
تشکر شده 2,648 بار در 1,036 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ویدیو جایزه گرفتن گروه 2pm در music bank پشته این برنامه یه عالمه تبلیغ از خوانندهای معروف هستش لذت ببرید ![]() دانلود .................................................. ......................... ویدیو و اجرای زنده جدیده گروه ze:A اسم آهنگ Watch Out ![]() ![]() اجرای زنده ویدیو ویدیو تبلیغاتی sulli عضو گروه Fx برای دوربین عکاسی sony دانلود ....................... ویدیو بوسه Jang Geun Suk و Lee min jung برای تبلیغات Cartier Bague di دانلود ........................... ویدیو زیبا و جدیده TVXQ اسم آهنگ I dont know داغ خیلی لوند شدن عاشقه استایلشونم ![]() ![]() .................................................. .......... ویدیو جدیده Jang woo Hyuk اسم آهنگ “Weekend Night” خیلی قشنگه عاشق رقصیدنشم این پسر واقعا بی نظیره بپرید ادامه مطلب ![]() دانلود ................................. مراسم Mnet 20’s Choice Awards سال 2011 دوستای خوبم روز هفتم جولای این مراسم در سئول و فقط در تابستان برگزار میشه که به یه سری از هنرمندهای کره ای جایزه اهدا میشه هنرمندان بر روی فرش آبی حضور یافتن و چندتا اجرای فوقلاده برگزار شد من براتون اجرای بی نظیره hyun A و Kim hyun joong رو گذاشتم بهتون پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید فوقلاده اجراشون قشنگه Kim hyun joong hyun A ........................................... اجرای فوقلاده گروه 2pm و گروه T_ARA اسم آهنگ First love دانلود بچه ها پیشنهاد می کنم ببینید عالیه ....................................مینی آلبوم 2011 زیبا و جدیده Hyun A عضو گروه 4minute داغ مینی آلبومه جدیدش مثله خودش فوقلاده داغ و قشنگه واقعا بهش افتخار می کنم با اینکه کم سنه اما هنرمنده و استعداده زیادی در این حرفه داره دانلود .......................... ویدیو فوقلاده از Hyun A اسم آهنگ Bubble Pop داغ من عاشقه استایلشم خیلی باکلاسو لونده خیلی دوستش دارم حتما ویدیوشو ببنید با Lee joon این ویدیو رو بازی کرده خیلی جذاب می رقصه دانلود ................................................. رقص اسپانیایی Hyun A بچه ها این یه مسابق که Hyun A در اون شرکت کرده این رقصشم خیلی باحاله دانلود .................................................. ... Oh Won Bin در تور کنسرت موفقیت آمیزه ژاپن دوستای خوبم خبر خوبی براتون دارم حتما Oh Won Bin عضو سابق گروه Ft island رو می شناسید او چند وقت پیش در 21 ژوئن برای برگزار ی تور کنسرتش به توکیو رفت نام تور زنده او WONBIN 2nd MINI ALBUM RELEASE LIVE TOUR بود آهنگهای آلبوم دومش و همچنین جندآهنگ از فیلم های This Time و Falling Slowly و ugust Rush‘ including رو اجرا کرد این خواننده تمام صداقت خود رو به طرفدارنش نشون داد و بیان کرد: از آنجایی که من فقط دو تا آلبوم به بازار دادم ولی آهنگهای زیادی است که باید در طول زندگی بخونم و اجرا کنم وقتی من به کره برگردم تصویرجدید از من میبینید واز همه طرفدارنم واقعا ممنونم که از من حمایت می کنن.در حال حاضرOh Won Bin در درام کانال MBC بنام Heartstrings کناره ung Yong Hwa و Kang Min Hyuk به عنوان گیتاریست ایفای نقش می کنه (من خیلی دوستش دارم خیلی جیگره امیدوارم موفق باشه) ![]() .................................... رقصه park shin hye خیلی باحال میرقص حتما ببنید دانلود .................................................. ویدیو فیلم ترسناکه Cats: Two Eyes That See Death با بازی park min young دانلود برای امروز کافیه من فردا یا پس فردا دوباره میام و ویدیو های جدید می زارم سلام من دوباره اومدم ............................................. تیزر ویدیو جدیده HyunA اسم آهنگ Bubble Pop دوستای خوبم تیزرش فوقلاده قشنگه از استایله HyunA خیلی خوشم میاد خیلی با کلاسه مخصوصا تو این تیزر منتظر ویدیو کاملش باشد بزودی براتون میزارم .................................................. .............................. ویدیو تمرین رقص 2ne1 برای کلیپ “I Am The Best” خیلی قشنگ تمرین می کنن واقعا تو کارشون واردن دانلود .................................................. .................................................. .......................... ویدیو زیبای gGD و TOP اسم آهنگ Don’t Go Home بالاخره ویدیوشونم بیرون آمده قبلا فقط اجرا زنده داشتن اما ویدیوشونم الان براتون گذاشتم ![]() .................................................. .................................................. ................................ ویدیو زیبای گروه FT island اسم آهنگ Let It Go بازم این گروه جذاب یه کاره زیبا بیرون دادن لذت ببرید ![]() ............... ویدیو زیبای گروه T_ara اسم آهنگ Roly Poly داغ دوستای خوبم ویدیو جدیده گروه مورده علاقه من T_ara بیرون آمده خیلی همشون خشکل شدن عکس های استایله جدیدشونم براتون گذاشتم فقط اینو بگم که حجم ویدیوشو زیاده و 3تا پارته امیدوارم خوشتون بیاد دانلود پارت 2 دانلود پارت 3 .................................................. ........................................... ویدیو گروه تازه کاره Wind Hold Venus اسم آهنگ Call Me داغ ویدیو این گروه تازه که سبکشون عینه سبکه گروه cn blue بیرون آمده گروه جالب یهستن حتما ببینید خوشتون میاد ویدیوو زیبای گروه 2ne1 اسم آهنگ I Am The Best .................................................. .................................................. ............................. ویدیو جدیده Heo Young Saeng اسم آهنگ Rainy Heart ویدیو جالبیه که Park Chae Kyung بازیگر در آن بازی کرده طرفدارهای ss501 بپرید ادامه مطلب برای دانلود ![]() ویدیو جدیده گروه B1A4 اسم آهنگ Only Learned the Bad Things با اینکه تازه کار هستن اما گروه جسوری هستن این ویدیوشنم جالبه ![]() مرس پونه جون برای خبر های به موقع و تازت چه جالب ....... فکر نمی کردم این جوری باشه... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : بین کوه و دریا
تشکرها: 1,191
تشکر شده 13,191 بار در 2,730 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که آخرش خوب تموم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ماه گذشته کمپانی SM تو پاریس اولین کنسرت منحصر به فرد k-pop رو با گروه های محبوبش برگزار کرد. و حالا بعد از اون کنسرت اعضای کمپانی کیوب یعنی 4minute, Beast و G.NA هم انگلستان رو هدف خودشون قرار دادن اون هم برای ماه نوامبر.اگر اس ام پایتخت فرهنگ اروپا یعنی پاریس رو به عنوان اولین پایگاه انتخاب کرد حالا کیوب داره لندن یعنی مرکز پاپ رو هدف خودش قرار میده پس این کنسرت اولین کنسرت مخصوص خواننده های کی پاپ در انگلیس خواهد بود. کمپانی گفته داره با برگزار کنندگان احتمالی کنسرت مذاکره میکنه و ۱۱ نوامبر رو برای برگزاری این کنسرت در نظر داره و اینکه دارن جزئیات رو با مدیران محل برگزاری هماهنگ میکنن.و همچنین گفتن:بعد از کنسرت اس ام فعالان برگزاری کنسرت در اروپا دارن با علاقه شدیدی جریانات کی پاپ رو دنبال میکنن.این یه رویداد معمولی نیست و معنی داره معنیشم اینه که قدرت فروش بلیت کنسرتای کی پاپ خیلی بالاست(بلیتای کنسرت اس ام واسه پاریس کمتر از یه ربع به فروش رسید)ما فهمیدیم که برگزاری اولین کنسرت کی پاپ در انگلستان خیلی به نفعمونه. کیوب گفته:ما نه تنها برای کنسرت لندن آماده میشیم بلکه برنامه هایی واسه طرفدارای برزیلی هم در نظر داریم.تمام اینا نشون میده بازار موج کی پاپ داره از آسیا جلوتر میره و بازارای اروپا و امریکای جنوبی رو به دست میاره. اس ام هم قبلا گفته بود واسه شیلی و برزیل داره برنامه ریزی میکنه. soooshi2.blogfa.com/ ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : بین کوه و دریا
کتاب مورد علاقه : هر چی که آخرش خوب تموم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گروه کره ای گرلزجنریشن گروهی که در کشور خودش و آسیا موفقیتای زیادی به دست اورده داره تلاش میکنه تا شهرت و آهنگا و رقصای محبوبشو فراتر از آسیا و در اروپا گسترش بده.این نه دختر بعد از اجرا برای صدو چهل هزار فن ژاپنی در دوماه گذشته یکشنبه فناشونو در استادیوم المپیک سئول دیدن. در دو کنسرت اخیر دخترا در tokyo dom که توسط کی بی اس برنامه ریزی شده بود چهل و پنج میلیون فن حضور پیدا کردن و سودی حدود هفت میلیون دلار به دنبال داشته.کانگ اوه جون تهیه کننده کی بی اس در ژاپن میگه:بعد از مشاهده استقبال و واکنش های طرفدارا داریم برنامه ریزی میکنیم که جلوه هنرمندان کی پاپ رو اواخر همین سال در اروپا و آمریکای جنوبی نشون بدیم. گرلزجنریشن قسمت مهمی از موج کی پاپه( hallyu)که شامل گروه های دخترونه و پسرونه کره ای میشه .وبا توجه به داشتن طرفدار از همه جای دنیا نصف آهنگایی که یکشنبه در کنسرت اجرا شد ژاپنی و یا انگلیسی بودن.کارشناسان صنعت میگن موج کی پاپ میلیاردها پول داخل کشور مییاره. وحتی بعضی ها میگن ممکنه این موج یه روز باعث وحدت دوتا کره بشه. دوکنسرت اخیر در پاریس هم محبوبیت گرلز جنریشن و بقیه اس امی هارو نشون داد و تمام چهارده هزار بلیت در مدت خیلی کمی فروش رفت.لیدر گروه ته یون توی کنفرانس مطبوعاتی قبل از کنسرت یکشنبه گفت:یادمه تو اروپا یکی اسم منو رو بازوش خالکوبی کرده بود و ما از عشق طرفدارای اروپایی متاثر شدیم. بنابر گزارشاتی که از سئول میرسه طرفداران کی پاپ بعد از فعالیتای آژانس اس ام برای نشون دادن گروه هایی مثل گرلزجنریشن و سوپرجونیور بیشتر شدن.طرفداری آلمانی اخیرا در مرکز KBS جمع شدن و خواستن ستاره های محبوبشون به برلین بیان.یکی از طرفدارای آلمانی میگه:ما نمیتونیم صبر کنیم و کاری انجام ندیم نامه هامونو میفرستیم و خواهش میکنیم که ستاره های مورد علاقمون به اینجاهم بیان soooshi2.blogfa.com ویرایش توسط pooneh_72 : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۱ در ساعت ۱۱:۱۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : Mahshahr
تشکرها: 36,000
تشکر شده 15,921 بار در 5,505 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز اره اتفاقا این برنامه ی توی ژاپن رو کی بی اس توی برنامه موزیک بانک مستقیم پخش کرد خیلی استقبال شده بود البته گروه های معروف دیگه کره ایم بودن
| ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : هر چی که آخرش خوب تموم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : هر چی که آخرش خوب تموم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز آهنگهایکیم هیون جونگ،,DBSK,Homme,black-b,orange caraml ازطرف وزارت خانواده وبرابری جنسیت به دلیل محتویاتشون برای افرادزیرسن قانونی نامناسب اعلام شدند.(چه حرفا...چه چیزا...آدم شاخ درمیاره!) آهنگ پلیزهیون جونگ وبقیه آهنگهای که تومتن انگلیش گفته شدن به دلیل شعرشون که دراون مواردمضری برای افرادجوان بود نامناسب گفته شدند. آهنگ Before u go به دلیل نشون دادن صحنه های قماروبزن به زن (اکشن) آهنگ bangkok city ازorangecaramel به دلیل نشون دادن کلوبها و آهنگ just stop ازblack-b به دلیل بالابردن روابط ناسالم نامناسب اعلام شدند. آهنگ on rainy day از beast و I can`t drink ازBaek ji young به دلیل اینکه شعرشون به نوشیدن الکل ربط داشته وآهنگهای funcky man از after school وDon`t let go از Jay park و Out the club ازیونگ سنگ بخاطرداشتن مفهوم جنسی ممنوع اعلام شدند. پخش آهنگ Bubble pop هیوناهم ازهفته پیش درتلویزیون م به دلیل نحوه رقص و...متوقف ش د این آهنگهابه افرادزیر19سال فروخته نمیشوند وبعدازساعت 10pm درکره پخش نمیشن.آیاشمابااین تصمیم موافقید؟! ![]() ![]() ویرایش توسط pooneh_72 : ۲۱ مرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۳۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : teh
تشکرها: 6,195
تشکر شده 932 بار در 154 پست
کتاب مورد علاقه : احتمالا گم شده ام ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فكر نمي كردم كره اي ها هم از اين شيلترا داشته باشن you can see my heart beating you can see it through my chest and Im terrified but Im not leaving know that I must pass this test so just pull the trigger... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : بوشهر
تشکرها: 4,923
تشکر شده 3,342 بار در 411 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اي بابا اينا كه همشونو ممنوع كردن پس اين زير 19 ساله هاي كره اي چي كنن به نظر من كه كارشون درست نيست تازه زير 19 خيلي نيس حالا 15 13 ساله اي اينجوري آدم بيشتر كنجكاو ميشه مثله من | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 2011, 2pm, generation, girls, group, joon, kim, korea, kpop, leader’s, miss, name, net, آخرین, آن, آنتی, آهنگ, از, اعضایsnsd, اعلام, افراد, انگلستان, اگه, ای, ایران, بازی, بازیگر پسران فراتر از گل, ببینید, بحث, بخش, برای, برنامه, بزرگ, به, بهترین, بیاید, تست, تسلیت, تو, تور, تولید, توکیو, جالب, جایگاه, جدیدترین, جنوبی, جهان, جونسو, جونگاگر, خبر, خبرها, خواننده, خواید, داد, در, درآمدشونو, درباره, دست, دنیل, را, راجع, رادکلیفهری, رو, رود, زوج, زیباترین, زیر, سئول, ساعاتی, سال, سربازی, سفر, سمت, سن, سوزی, شبکه, شدند, شهر, شود, شویی, طوفان, عضو, فراتر, فستیوال, فن, فوت, قانونی, لیدر, ما ازدواج کردیم, مجانی, مشخص, مقاله, منتشر, مندان, موج, موزیک, موسیقی, می, میکنم, نامزد, نامناسب, نشه, نظر, ها, هارو, های, هایی, هم, هنر, هیومین, هیون, هیونگ, و, وارد, ورود, ویدیو, پاتر, پاریس, پاپ, پدر, پسران, پیرامون, پیش, کرد, کردن, کره, کسی, کمپانی, کنسرت, که, کیو, کیوهیون, گروه, گل, ی, یونگی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |