| |||
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 5,241
تشکر شده 510 بار در 303 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | زیادی خانومانه هستتن شرمنده ام کوروش کبیر: شرمنده ام پدر که پاسارگاد زیر آب رفت.. شرمنده ام پدر که خلیج فارس مرده.. شرمنده ام پدر که دریای خزر را تقسیم کردند.. چیزی به ما نرسید..ما در صف بودیم.. شرمنده ام پدر که دختران وطن روی تخت شیوخ عرب غرق به خونند.. شرمنده ام پدر تو با دشمنانت با احترام رفتار کردی و ما به قومیت هایمان توهین میکنیم... شرمنده ام پدر که روح آزادگی تورا نداریم... شرمنده ام که دریاچه ی ارومیه خشک میشود و ما هر روز بیخیالتر.. شرمنده ام پدر که سالانه میلیاردها تومن پول به جای سازندگی خرج هفت دور چرخیدن حاجیان میشود.. میدانم از ما راضی نیستی..با اینهمه ببخشید.. من افتخار میکنم که یکی از فرزندانت هستم. هر آنچه نداشته باشم افتخار اینکه فرزند توام تا ابد با من خواهد بود | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر اسمون خدا
تشکرها: 4,837
تشکر شده 2,091 بار در 1,068 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-قرار نبود حالت من : | مرسی ولی من بلند دوس ندارم چون قدم بلند نیست نمیاد بهم اصلن دوستای گلم 1مدت نیستم ولی برمیگردما فراموشم نکنید واسم دعا کنین امتحانام خوب پیش بره دوستون دارم اگه احیانا نیومدم حلالم کنید ![]() گاهی اونقدر خدا زود به خواسته مون جواب میده که باورمون نمیشه از طرف اون بوده اینجاست که میگیم عجب شانسی آوردم ![]() | ||||||||
| | |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : زيـ ـر نـ ـور مهتابــــــــ
تشکرها: 7,030
تشکر شده 2,322 بار در 799 پست
کتاب مورد علاقه : زيادن!!! حالت من : | ممنون رمانهايي كه دنبال ميكنم... ![]() | ||||||||
| | |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر آسمون ایران
تشکرها: 57
تشکر شده 10 بار در 5 پست
کتاب مورد علاقه : نگاهم کن حالت من : | میسی خواهری. خیــــــــــــــلــــی خــــــــوشـــمــل بـــــــــودن خداوند بی نهایت است،والا مکان و بی زمان اما...به قدر فهم تو کوچک می شود و به قدر نیاز تو فرود می آید و به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشا ![]() | ||||||||
| | |
| | #35 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : #در جـــریآنـــ نیـستمـــ#
تشکرها: 1,759
تشکر شده 2,166 بار در 1,547 پست
کتاب مورد علاقه : آنــا کــارنیـنـا حالت من : | خوب بودن ممنون *$* خآطرهـــ یعــنیـــ : یـــ کـــ ســـکــوتـــــ غیــر منتظر هـــ میـــ آنــــ؛ خندهـــ هآ یـــ بلـــنــد... *$* برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ^_^ | ||||||||
| | |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 3,642
تشکر شده 2,255 بار در 903 پست
کتاب مورد علاقه : فروغ ابدیت حالت من : | اینا روسریاشونو جور دیگه نمیتونستن ببندن؟ خیلی ممنون بعضیاش واقعا قشنگ بود | ||||||||
| | |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : رشت
تشکرها: 25,475
تشکر شده 3,744 بار در 304 پست
کتاب مورد علاقه : خانوم حالت من : | مرسی عزیزم خوب بودن ![]() ![]() دلـــــم تنــگ شــده بــرایِ روزهــایِ کـــودکی کـــه بهـــــانه ی ِ گـــریــه ام داشــتن یــــک عـــــروسک بود ! نـــه یـــک آدم !! | ||||||||
| | |
| | #38 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 48,177
تشکر شده 2,024 بار در 378 پست
حالت من : | ممنون قشنگ بودن | ||||||||
| | |
| | #39 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : سرزمین پارسی˙•٠•●❤
تشکرها: 4,264
تشکر شده 2,685 بار در 995 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن♥ حالت من : | خیلی بلندن ولی در کل خوب بودن از اولی بیشتر خوشم اومد متاسِـــــفَـــــــــــــ ـم کــــِــــــــــــــــهــ ــــ تـــویـــــــــــ فَــــرهَــــــنگــــــــ ـی بـُـــــزرگـــــــــ شُــــدمـــــــ کـــــــــــــِه مـــــــردُمـــــش تـــَصَور مــــــــی کـُــــنند بــــــــا انـــــــدوه بـــِــــــهــــــ خـــــــــــدا نزدیـــــــــکتـَــــــــ رند _______________________________ ســـــــاده لـــــــباس بپوشـــــــــ ســـــــاده راهـــــ بــــرو امـــــــــا در بـــرخــــورد بـــا دیــــگران ســـــاده نــــــــباشــــ چـــــرا کـــــه نـــشـــانه مـــیــــگیرند ســــــادگــــیــــت را بــــرای در هـــــم شکــــستـــــن غـــــــرورت...! | ||||||||
| | |
| | #40 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : اینجا
تشکرها: 5,324
تشکر شده 218 بار در 101 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بعضی هاشون قشنگ بودن مرسی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |