| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : خاور
تشکرها: 10,012
تشکر شده 4,805 بار در 648 پست
کتاب مورد علاقه : پانتی بنتی حالت من : | ما كه لذت برديم... دستتان درد نكند... خدایا آرامتر، نیازی به زمین لرزه نیست ، مدتهاست کاخ آرزوهای این مردم فرو ریخته است ... ایرانم تسلیت..... ميوه منحوس| ژيلا آخرين برف زمستان| ليلين خوان خرچنگ| ژيلا خسوف| fatemeh_r آقاي جنيفر| maryammoayedi زیر شلاق زمستان|satiris ستاره پنهان| مهسا زهيري | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : tehran
تشکرها: 273
تشکر شده 461 بار در 186 پست
حالت من : | خیلی قشنگ و شیکن دستت درد نکنه بدان همواره آنکه برای رسیدن به تو از همه چیزش میگذرد روزی تنهایت خواهد گذاشت.این هنجار دردناک زندگیست (ارد بزرگ) | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : shiraz
تشکرها: 764
تشکر شده 501 بار در 105 پست
حالت من : | افتضاح | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : همین جا
تشکرها: 23
تشکر شده 56 بار در 39 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | زیاد خوشمان نیامد ولی مرسی | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 1,844
تشکر شده 697 بار در 186 پست
کتاب مورد علاقه : dar emtedad hasrat حالت من : | هم مدلاش هم جنس پارچه هاش هم قشنگ بود ممنون بغض هایم را به اسمان سپرده ام ... خدا بخیر کند باران امشب را... | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 18
تشکر شده 311 بار در 229 پست
حالت من : | زیاد جالب نبود ولییی مممنون هیچ چیزی را نمی توان به کسی یاد داد، ولی می توان به او کمک کرد تا پاسخ ها را از درون خود بیابد.... گذشت زمان بر آنها که منتظر می مانند بسیار کند، بر آنها که می هراسند بسیار تند، بر آنها که به سر خوشی می گذرانند بسیار کوتاه است. اما بر... با زمان قرار زندگی مسالمت آمیز گذاشته ام که نه او مرتبا مرا دنبال کند و نه من از او فرار کنم، سرانجام که به هم خواهیم رسید.... هرگز در میان موجودات مخلوقی که برای کبوتر شدن آفریده شده کرکس نمیشود. این خصلت در میان هیچ یک از مخلوقات نیست جز آدمیان.... وقتی کبوتری شروع به معاشرت با کلاغها میکند پرهایش سفید میماند، ولی قلبش سیاه میشود.... | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 21,667
تشکر شده 372 بار در 225 پست
کتاب مورد علاقه : سهم من ,مزرعه حیوانات | شیک و خوشگل بودن متشکرم | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : کوچه های دلتنگی
تشکرها: 284
تشکر شده 930 بار در 236 پست
کتاب مورد علاقه : بابا لنگ دراز حالت من : | ممنون خيلي قشنگ بودن فقط ما توي ايت تحريم ها ميتونيم اينا رو وارد كنيم؟؟ دلم یه لحظه میخواد.... که یکی بپرسه چطوری؟ بگم...خوبم . بعد........ بغلم کنه و بگه دروغ بسه... راستشو بگو ببینم چی شده؟؟؟ ![]() مسیری شاید رو به مرگ | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 3,671
تشکر شده 646 بار در 431 پست
حالت من : | ممنونم دستت طلا عالی بود ![]() | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 502
تشکر شده 146 بار در 86 پست
کتاب مورد علاقه : چه کسی پنیرمرا جابجا ک حالت من : | ممنون ولی جالب نبود فعلاً امضا ندارم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |