| |||
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : رشتـــــــــــــــ
تشکرها: 6,457
تشکر شده 345 بار در 184 پست
کتاب مورد علاقه : رویای با تو بودن حالت من : | اه خیلی وحشتناکه ... آخر بی بند و باریه... باران خدا همیشه میبارد... این ما هستیم که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم! سهم ما حسرت نیست|shayan20090 (حتما بخونید یه سرنوشت واقعیه) | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱
تشکرها: 2,479
تشکر شده 1,161 بار در 302 پست
کتاب مورد علاقه : بی شمارند حالت من : | غم انگیزه!!! | ||||||||
| |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : ❤در قلب ها❤
تشکرها: 1,534
تشکر شده 1,393 بار در 938 پست
کتاب مورد علاقه : بغض غزل-می گل-هیچ کسان2 حالت من : | هی وایییییییی چی بگم اخه اااااوووووووو ❤رمان های مورد علاقه ی من❤ ![]() سکــــوتـــــ ســـــرد ❤مـلـودی زنـدگــی مـــن پنجمین نفر | hediyewکاربر انجمن❤ ❤کی گفته من شیطونم |SHADI 73کاربر انجمن هیچ کسان 2( دژاسو ) | sober کاربر انجمن❤ ❤داماد اجاره ای | فرشته آسمانی کاربر انجمن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 2,029
تشکر شده 1,107 بار در 796 پست
کتاب مورد علاقه : -مجله ماشین- حالت من : | خسته نباشن واقعا ...بچه 10 ساله؟؟؟؟؟ چه فعال!!!!!! اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود میفهمم که راه را اشتباه رفته ام... | ||||||||
| |
| | #35 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 769
تشکر شده 1,406 بار در 519 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب.... حالت من : | واقعا وحشتناک و غیر قابل باوره..... | ||||||||
| |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر اسمون خدا
تشکرها: 576
تشکر شده 2,019 بار در 484 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب های م.مودب پور حالت من : | واییییییییییییییییییییییی ییییییییی خاک بر سرم........... ![]() خُــدایـــا! مَـن دَستـت را خـوانـده امـ... دَسـتت بَــرای مـَن رو شُـده است! تـو سمفـونـی ِ زیبـــای ِ شَکسـتن ِ ایــن دل ِ لَعنتــی را دوستـــ داری! بـــاشـداگـــر تـــو مـی خــواهــی،بــــاشد مـی شِکنــَـــم بــــاز هَــم.می شنوی ایمان می آورم به دوستی و صداقت قاصدک ! سال هاست که ، صدایم را شنید ... نگاهم را خواند ... محبتم را فهمید ... غصه هایم را گریست ... خوشی هایم را خندید ... و همه شان را رساند به دوردست های خاکستری ! این روزها ، بیشتر از همیشه ، قاصدک را می خوانم ! و "تو" امروز هر چه قاصدک دیدی ، جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید !... "قاصدک" مقبره تنهایی من است.... بهترین رفیق روزهای تنهائیم...! روزهای انتظار چه عاشقانه مرا می شکند و تو چه سرد از من عبور می کنی ..... میخواهم برایت تنهایی را معنی کنم! در ساحل کنار دریا ایستاده ای , هوای سرد , صدای موج انتظار انتظار انتظار … … به خودت می آیی , یادت می آید دیگر نه کسی است که از پشت بغلت کند , نه دستی که شانه هایت را بگیرد , نه صدای که قشنگ تر از صدای دریا باشد اسم این تنهایی است.... | ||||||||
| |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : قلب آتش
تشکرها: 3,695
تشکر شده 2,367 بار در 474 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی.غرور و تعصب حالت من : | مگه یه یچه 10ساله چه می فهمی از روابط جنسی. شوکه کننده و شرم اوره. جای تاسف داره هستند کسانی که از شدت دلتنگی به کُما رفته اند حرف می زنند راه می روند نفس می کشند اما چیزی حس نمی کنند هیچ چیز فقط فکر و فکر می کنند . . . | ||||||||
| |
| | #38 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 164
تشکر شده 19 بار در 12 پست
کتاب مورد علاقه : کم نیست ... | خیلی وحشتناک و تأسف بار بود ... | ||||||||
| |
| | #39 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : مهاباد
تشکرها: 471
تشکر شده 347 بار در 106 پست
کتاب مورد علاقه : رمان الهه ناز حالت من : | اخر زمون شده وحشتناکه اون پدر چطور میتونه اینقد پست باشه "آرامـــش "و "صبـــــر" رد پـــــای خــــدا در زنـــــدگی ســــــت.. آرزو مـــــی کنـــــم زندگیـــــــت پـــر از رد پــــــای خـــــدا باشـــــد... | ||||||||
| |
| | #40 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زمیــــــــــــــن
تشکرها: 576
تشکر شده 1,728 بار در 363 پست
کتاب مورد علاقه : *غزال* حالت من : | وای خدای من! ice cream is *Life* ********************** | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |