| |||
| | #32471 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران-دهکده المپیک
تشکرها: 3,454
تشکر شده 1,321 بار در 393 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن-نهج البلاغه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیا یه بار بام تهران شما از اون بالا یه نیگا بنداز یه امتحانی بوکون! حالا اگه کپ نکردی من مخلصتم باهم میریم میپریم! شما اون بالا برید بی اختیار میای عقب! ماه و خورشید به منزل چو به امر تو رسند یار مه روی مرا نیز به من باز رسان دیده ها در طلب لعل یمانی خون شد یارب آن کوکب رخشان به یمن باز رسان اللهم عجل لولیک الفرج.روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفدا دفتر دلنوشته هایم | سعید انصاری http://www.forum.98ia.com/t671599.html | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #32472 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : سیاهی شب...
تشکرها: 2,281
تشکر شده 1,459 بار در 977 پست
کتاب مورد علاقه : ...!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #32473 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : دنیای خسته
تشکرها: 4,288
تشکر شده 2,618 بار در 1,821 پست
کتاب مورد علاقه : شاه شطرنج - زهر تاوان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیریم آنچه را که نمی توانیم تغییر دهیم شهامتی ده * تا تغییر دهیم آنچه را که می توانیم و دانشی که تفاوت این دو را بدانیم | |||||||||
| | |
| | #32474 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : زیراسمون ابی
تشکرها: 1,326
تشکر شده 788 بار در 654 پست
کتاب مورد علاقه : راننده سرویس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز روزگار را چنین سخت به من می گیری... با خبر باش که پژمردن من آسان نیست...! گرچه دلگیر تو از دیروزم....گرچه فردای غم انگیز مرا می خواند... لیک باور دارم که دلخوشی ها کم نیست... ....زندگی باید کرد.... | ||||||||
| | |
| | #32475 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : سیاهی شب...
تشکرها: 2,281
تشکر شده 1,459 بار در 977 پست
کتاب مورد علاقه : ...!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #32476 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : یه نقطه تو کهکشان راه شیری
تشکرها: 700
تشکر شده 814 بار در 592 پست
کتاب مورد علاقه : کلید عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() ![]() ![]() ببین من از بام نمیترسم!!! اگه یبار یکی بپره من نگاه کنم ترسم میریزه!! میای بیریم؟شما اول بپر من ببینم ترسم که ریخت منم پشت سرت میپرم. کی بریم حالا؟ | |||||||||
| | |
| | #32477 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : خانه ای درطرف دیگر شب
تشکرها: 767
تشکر شده 5,417 بار در 1,557 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لا اله الله.... این تفنگ مخصوص پسر کشتنه اگه طرف پسره این تفنگمو بیارم برای خودت حیفیطاقت هم جنس کشتن رو ندارم،بس که روحم لطیفه ها | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #32478 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : زیراسمون ابی
تشکرها: 1,326
تشکر شده 788 بار در 654 پست
کتاب مورد علاقه : راننده سرویس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من اگه از پای کامپیوتر پاشم معلوم نیس چه بلایی سرم میارم.پاشم؟ نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #32479 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : خانه ای درطرف دیگر شب
تشکرها: 767
تشکر شده 5,417 بار در 1,557 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #32480 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 271
تشکر شده 592 بار در 358 پست
کتاب مورد علاقه : کتابایی که ارزش دارن | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرگ بر خودتGnomejan | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |